Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Göbek deliğini ben hiç görmemiştim o yüzden biraz şaşkınım, çizgiyi gördüm çok kez. Benim göbek deliğim yarıya geldi, 2-3 hafta sonra tam çıkar seninki gibi benim göbeğim yana da büyüyor ondan bence, seninki direkt öne büyüyorsa daha çok kastırıyordur belki

Kuzum bende cok gerı oldıgunu dusunmuyprum ve emınım kı onemlı olan son aylar o yuzden endıselenme sakın
Evet annemle kayınvalidem de öyle söylüyor sürekli bebek 7. Aydan sonra büyümeye başlar asıl diye inşallah belki de zamanla kapatıcak açığı çok teşekkür ederim destekleriniz için

İki üç gündür bu durum bende de var doktora bunu sormayı unuttum yatarken değil de benim bazen ayaktayken otururken de oluyor ciğerlerim acıyor gibi oluyor galiba yukarı çıkmaya başladıkları için organlar sıkışıyor diye düşündüm

Arkadaşım ne denir bilmiyorum çok üzüldüm, boğazım düğümlendi.. Dilerim Rabbim sana dayanma gücü versin ve senin için en doğru olan zamanda, sağlıkla bu kez bebeğine kavuşmayı nasip etsin..

İnşallah öyle yapacağım artık canım çok kafama takmamaya çalıştım ama bebeğime hiç alışveriş falan da yapamamıştım artık gönül rahatlığıyla alışverişimi de yapacağım burda çok güzel destek oldunuz bana teşekkür ederim

Olabılır canım one olarak basladı ama yanlara dogru gıder belkı

Canım arkadasım cok üzgünüm. Denecek bısey yok ne denşr bilmiyorum en kısa zamanda içinin yangıbı dinsin inşallah...

Kizlar hepinize ayri ayri yazamadim guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim moralim azda olsa duzeldi insallah ne benim nede baska hicbir bebekte sorun sknti cikmaz saglikla aliriz kucagimiza cumartesi ozele gidecem insallah guzel sonuclar alirim

Canım arkadaşım çok üzüldüm.. rabbim sabırlar versin en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin allahım inşallah

Bugunku testte 5.85 ense kalinligi yaziyor ikili taramada hersey normal demisti
2.2 cikmis bizimde bu haftalarda nasil degerlendiriliyor hic bilmiyorum canim chatcgbt sor bakalm ayrintilida kac cikmasi gerekiyor diye
12.haftalari biliyoruz da suan hic bilgim yok canim

Ahh canımm benimm ne denir ki çok çok üzgünüm sizin için en hayırlısı neyse o olsun

Bugunku testte 5.85 ense kalinligi yaziyor ikili taramada hersey normal demisti
Canım ben detaylıdan çıkınca doktor ensesi gayet iyi demesine rağmen değerlerden endişelenip şöyle bir hataya düşmüştüm sana da atayım. Yani bu haftalarda ense kalınlığı değeri bakılmıyormuş

Eklentiler

• 1000132727.webp
    31 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000132728.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 30
2.2 cikmis bizimde bu haftalarda nasil degerlendiriliyor hic bilmiyorum canim chatcgbt sor bakalm ayrintilida kac cikmasi gerekiyor diye
12.haftalari biliyoruz da suan hic bilgim yok canim
22 haftadayim chtgbt sordm suan 6 ustu olursa dwn sendrm riski var diyor benimki 5.85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…