- 1 Nisan 2025
- 912
- 1.319
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.841
Kuzum onu sorucaktım gerı duzelıcek mı bu gobek deliğimiz içine mi gircek nasıl oluyorBenim göbek deliğim de dışarı çıkık ve doğumdan sonra da çukur kalmıştı. İyice bozulacak muhtemelen artık
Düzeliyordur kuzum ya benimkine bakıp senin de öyle olacak diye düşünme. Bana has biseydir bu muhtemelenKuzum onu sorucaktım gerı duzelıcek mı bu gobek deliğimiz içine mi gircek nasıl oluyor
Göbek deliğini ben hiç görmemiştim o yüzden biraz şaşkınım, çizgiyi gördüm çok kez. Benim göbek deliğim yarıya geldi, 2-3 hafta sonra tam çıkar seninki gibiCanım ben de bu göbek çizgisini ve deliğini araştırmıştım İlk zamanlar herkeste oluyor mu diye bazı annelerde kararma oluyor bazı annelerde çizgi oluyor bazı annelerde İkisi de olmuyor veya ikisi de oluyor o yüzden Bence normal Bende şu an hiçbiri yok ama Göbek deliğim tamamen dışarıda artık
Evet annemle kayınvalidem de öyle söylüyor sürekli bebek 7. Aydan sonra büyümeye başlar asıl diye inşallah belki de zamanla kapatıcak açığıKuzum bende cok gerı oldıgunu dusunmuyprum ve emınım kı onemlı olan son aylar o yuzden endıselenme sakın
İki üç gündür bu durum bende de var doktora bunu sormayı unuttum yatarken değil de benim bazen ayaktayken otururken de oluyor ciğerlerim acıyor gibi oluyor galiba yukarı çıkmaya başladıkları için organlar sıkışıyor diye düşündümKızlar sırt üstü uzanmayı cok sık tutmuyorum ama bdlim agrıdıgında biraz dinlendirmek için uzanıyorum. 2 gunfur sırt ustu uzandıgımda bırı bogazımı sıkıyormus gıbı oluyorum nefes almıyorum sanırım artık hep yan yatmam gerekıyor yasayanınız var mı?
Arkadaşım ne denir bilmiyorum çok üzüldüm, boğazım düğümlendi.. Dilerim Rabbim sana dayanma gücü versinKızlar merhaba. Sizi birkaç haftadır uzaktan takip ediyorum. Sürecimi az çok biliyorsunuz. Geçen hafta 22+3 te çok zordu ama bebeğimle vedalaştımhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
İnşallah öyle yapacağım artık canım çok kafama takmamaya çalıştım ama bebeğime hiç alışveriş falan da yapamamıştım artık gönül rahatlığıyla alışverişimi de yapacağımYaa çok sevindim canım ne güzel şeyler duyup ayrılmışsın doktordan. En ufak bir sıkıntı çıkmamış şükürler olsundoktorun mesleki sorumluluk gereği tavsiyede bulunuyor. Yoksa o da demiş zaten bebeğin sağlıklı diye. Hiç bir sıkıntı olmadığına eminim için rahat bekle artık bebeğinin doğumunu
Arkadaşım ne denir bilmiyorum çok üzüldüm, boğazım düğümlendi.. Dilerim Rabbim sana dayanma gücü versinve senin için en doğru olan zamanda, sağlıkla bu kez bebeğine kavuşmayı nasip etsin..
Amaaan düzelmezse de olsun askim biz anneyiz kutsalizDüzeliyordur kuzum ya benimkine bakıp senin de öyle olacak diye düşünme. Bana has biseydir bu muhtemelen
Olabılır canım one olarak basladı ama yanlara dogru gıder belkıGöbek deliğini ben hiç görmemiştim o yüzden biraz şaşkınım, çizgiyi gördüm çok kez. Benim göbek deliğim yarıya geldi, 2-3 hafta sonra tam çıkar seninki gibibenim göbeğim yana da büyüyor ondan bence, seninki direkt öne büyüyorsa daha çok kastırıyordur belki
O ne diye yaziliyor farkli kelimeler oldugu icin anlamiyorum kişükürler olsun canım cok sevindim
canım rapora baksana bakalm ense kalınlıgına ne yazms
2 li testtr kac cikmisti ensesi
Canım arkadasım cok üzgünüm. Denecek bısey yok ne denşr bilmiyorum en kısa zamanda içinin yangıbı dinsin inşallah...Kızlar merhaba. Sizi birkaç haftadır uzaktan takip ediyorum. Sürecimi az çok biliyorsunuz. Geçen hafta 22+3 te çok zordu ama bebeğimle vedalaştımhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
Canım arkadaşım çok üzüldüm.. rabbim sabırlar versinKızlar merhaba. Sizi birkaç haftadır uzaktan takip ediyorum. Sürecimi az çok biliyorsunuz. Geçen hafta 22+3 te çok zordu ama bebeğimle vedalaştımhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
Bugunku testte 5.85 ense kalinligi yaziyor ikili taramada hersey normal demistişükürler olsun canım cok sevindim
canım rapora baksana bakalm ense kalınlıgına ne yazms
2 li testtr kac cikmisti ensesi
2.2 cikmis bizimde bu haftalarda nasil degerlendiriliyor hic bilmiyorum canim chatcgbt sor bakalm ayrintilida kac cikmasi gerekiyor diyeBugunku testte 5.85 ense kalinligi yaziyor ikili taramada hersey normal demisti
Ahh canımm benimm ne denir ki çok çok üzgünümKızlar merhaba. Sizi birkaç haftadır uzaktan takip ediyorum. Sürecimi az çok biliyorsunuz. Geçen hafta 22+3 te çok zordu ama bebeğimle vedalaştımhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
Canım ben detaylıdan çıkınca doktor ensesi gayet iyi demesine rağmen değerlerden endişelenip şöyle bir hataya düşmüştüm sana da atayım. Yani bu haftalarda ense kalınlığı değeri bakılmıyormuşBugunku testte 5.85 ense kalinligi yaziyor ikili taramada hersey normal demisti
22 haftadayim chtgbt sordm suan 6 ustu olursa dwn sendrm riski var diyor benimki 5.852.2 cikmis bizimde bu haftalarda nasil degerlendiriliyor hic bilmiyorum canim chatcgbt sor bakalm ayrintilida kac cikmasi gerekiyor diye
12.haftalari biliyoruz da suan hic bilgim yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?