Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canımm Allahım sabırlar versin. Allahım gücünüzü artırsın.
En kısa zamanda kendinizi toparladiginizda saglikla yeniden evlat sahibi olursunuz inşallah
Dualarım seninle

Kızlar ben bugün bebeğimi çok az hissettim bikaç kez pıt pıt o kadar akşamdan beri de hiç hissetmedim

Kızlar ben bugün bebeğimi çok az hissettim bikaç kez pıt pıt o kadar akşamdan beri de hiç hissetmedim
Normal canım bugün fazla uyumak istemiştir ya da sen cok yorulduysan ondan da oluyor. 28. Haftadan sonra başlanıyor hareket saymaya. Şu an hala çok erken

Normal canım bugün fazla uyumak istemiştir ya da sen cok yorulduysan ondan da oluyor. 28. Haftadan sonra başlanıyor hareket saymaya. Şu an hala çok erken
Bugün çok yoruldum canım evi temizledim ütü yemek falan yavaş yavaş yaptım baktım akşam olmuş dinlenemedim o yüzden olabilir mi

Bugün çok yoruldum canım evi temizledim ütü yemek falan yavaş yavaş yaptım baktım akşam olmuş dinlenemedim o yüzden olabilir mi
Canım ayakta kaldıysan zaten hareket ettiyse de hissetmemiş olabilirsin. Kaçıncı haftadasın? Bak ben 26. haftadayım ve ayakta ya da otururken hissetmeye 2 gündür hafiften başladım yoksa anca uzaninca hissediyordum

Canım ayakta kaldıysan zaten hareket ettiyse de hissetmemiş olabilirsin. Kaçıncı haftadasın? Bak ben 26. haftadayım ve ayakta ya da otururken hissetmeye 2 gündür hafiften başladım yoksa anca uzaninca hissediyordum
Ben son zamanlarda çok hissediyordum kuzum ondan endişe ettim. Uzanınca hissediyordum bende canım. Ama hep ayaktaydım çok uzanamadım. İnsan endişe ediyor işte

Canım ayakta olunca hissetmiyor insan. Bide eger sen cok yorulduysan o da yoruluyor. Muhtemelen yataga gecip dinlenmeye basladiginda biraz daha hareketlenir. Canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…