- 16 Aralık 2016
- 3.592
- 3.910
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.861
bak arkadas daha detayli yazms canim bakilmzmis o haftalarda ense kalınlıgına22 haftadayim chtgbt sordm suan 6 ustu olursa dwn sendrm riski var diyor benimki 5.85
Dua et benim icin bacim cumartrsi gittigimde hersey normal desin strese girip bebegimide etkilemek istemembak arkadas daha detayli yazms canim bakilmzmis o haftalarda ense kalınlıgına
CanımmKızlar merhaba. Sizi birkaç haftadır uzaktan takip ediyorum. Sürecimi az çok biliyorsunuz. Geçen hafta 22+3 te çok zordu ama bebeğimle vedalaştımhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum, sağlıcakla kucaklarınıza alın bebeklerinizi
Allahım yardımcın olsun insallah canim hayirli saglikli haberlerle gel insallah inaniyorum guzel haberler getirecegineDua et benim icin bacim cumartrsi gittigimde hersey normal desin strese girip bebegimide etkilemek istemem
Insallah cumartesi gidip geliyim yazarm burayaAllahım yardımcın olsun insallah canim hayirli saglikli haberlerle gel insallah inaniyorum guzel haberler getirecegine
Normal canım bugün fazla uyumak istemiştir ya da sen cok yorulduysan ondan da oluyor. 28. Haftadan sonra başlanıyor hareket saymaya. Şu an hala çok erkenKızlar ben bugün bebeğimi çok az hissettim bikaç kez pıt pıt o kadar akşamdan beri de hiç hissetmedim
Bugün çok yoruldum canım evi temizledim ütü yemek falan yavaş yavaş yaptım baktım akşam olmuş dinlenemedim o yüzden olabilir miNormal canım bugün fazla uyumak istemiştir ya da sen cok yorulduysan ondan da oluyor. 28. Haftadan sonra başlanıyor hareket saymaya. Şu an hala çok erken
Canım ayakta kaldıysan zaten hareket ettiyse de hissetmemiş olabilirsin. Kaçıncı haftadasın? Bak ben 26. haftadayım ve ayakta ya da otururken hissetmeye 2 gündür hafiften başladım yoksa anca uzaninca hissediyordumBugün çok yoruldum canım evi temizledim ütü yemek falan yavaş yavaş yaptım baktım akşam olmuş dinlenemedim o yüzden olabilir mi
Bence o yüzdendir canım. Benim kızım da çok yorgunsam daha az hareket ediyor gibi geliyorBugün çok yoruldum canım evi temizledim ütü yemek falan yavaş yavaş yaptım baktım akşam olmuş dinlenemedim o yüzden olabilir mi
guzel haberler bekliyoruzYarın kızımı görmeye gidiyorum tam 25+0. Şeker yükleme de yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Ben son zamanlarda çok hissediyordum kuzum ondan endişe ettim. Uzanınca hissediyordum bende canım. Ama hep ayaktaydım çok uzanamadım. İnsan endişe ediyor işteCanım ayakta kaldıysan zaten hareket ettiyse de hissetmemiş olabilirsin. Kaçıncı haftadasın? Bak ben 26. haftadayım ve ayakta ya da otururken hissetmeye 2 gündür hafiften başladım yoksa anca uzaninca hissediyordum
İnsan endişe ediyor gerçekten.Bence o yüzdendir canım. Benim kızım da çok yorgunsam daha az hareket ediyor gibi geliyor
Güzel haberlerini bekliyoruzYarın kızımı görmeye gidiyorum tam 25+0. Şeker yükleme de yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Kuzumm güzel sağlıklı haberlerle gel iiiiinsallahhh. Kızından sağlık haberleri getir bizeYarın kızımı görmeye gidiyorum tam 25+0. Şeker yükleme de yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Canım ayakta olunca hissetmiyor insan. Bide eger sen cok yorulduysan o da yoruluyor. Muhtemelen yataga gecip dinlenmeye basladiginda biraz daha hareketlenir. Canını sıkmaKızlar ben bugün bebeğimi çok az hissettim bikaç kez pıt pıt o kadar akşamdan beri de hiç hissetmedim
Saat kactaa darlayalimYarın kızımı görmeye gidiyorum tam 25+0. Şeker yükleme de yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Aaa aynı seyı yazmısız ahahahahaguzel haberler bekliyoruz
saat kacta randevu ona gore darlayalm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?