Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ben son zamanlarda çok hissediyordum kuzum ondan endişe ettim. Uzanınca hissediyordum bende canım. Ama hep ayaktaydım çok uzanamadım. İnsan endişe ediyor işte
Kuzum ben ypruldugumda hareketlı oldugumda benımkınınde sesı cıkmıyor bazem yada bız duymuyoruz uzan dınlen ses verır

Ahh evet teyzesi çok şükür hissedince ağladım biliyo musun nasıl endişe ettiysem içten içe
Oy canım benim yaa annelik daha karnimizdayken basliyor iste onun minicik kıpırtısı bizi dünya mutlusu ediyor
Allahım hepimizin bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Memur olan canım anneler çalışan doğum yapan anneye toplu doğum parası ödeniyor ya bu memurlar için geçerli değil mi?

Kızlar merhaba dün kontrolüm vardı bir hafta önden gidiyr bebek 26 haftalıkmışım detaylı bir sorun çıkmadı şükür bebek çok iyi ve çok hareketliydi doktor bile şaşırdı geçen sefer sırtını dönen bebegim bu defa yüzünü kapattı ayyy allahım ne yaptıysak açmadı en son ayagınıda koydu yüzüne çok utangaç olck kızım galiba tabi kötü bir haberimde diyabete dogru gitthimi söyledi doktorum herşeyi kıstı ayda yarım kilo tek alabilirmişim ne yapcm bilmiyorum haftaya şeker yükleme testi yapılck

Memur olan canım anneler çalışan doğum yapan anneye toplu doğum parası ödeniyor ya bu memurlar için geçerli değil mi?
Canım ben memurum bir arkadaşım sigortada çalışıyordu bir öğretmen arkadaşım hamile kalınca ona sormuştum geçen sene. Biz emekli sandığına bağlı olduğumuz için almıyoruz

Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Biraz diyetle toparlarsin hemen. 3 ay kaldı zaten biraz daha sabır. Önemli olan bebislerin iyi olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…