- 1 Nisan 2025
- 912
- 1.319
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.881
Ben gecen ay gubde 2 kere camasır degıstırdıgımı hatırlıyorum canım20.haftada akintilari cok artan var mi ya
Kuzum ben ypruldugumda hareketlı oldugumda benımkınınde sesı cıkmıyor bazem yada bız duymuyoruz uzan dınlen ses verırBen son zamanlarda çok hissediyordum kuzum ondan endişe ettim. Uzanınca hissediyordum bende canım. Ama hep ayaktaydım çok uzanamadım. İnsan endişe ediyor işte
Cansınız kızlar sağolun iyiki varsınızCanım ayakta olunca hissetmiyor insan. Bide eger sen cok yorulduysan o da yoruluyor. Muhtemelen yataga gecip dinlenmeye basladiginda biraz daha hareketlenir. Canını sıkma
Tamam canım öyle yaptım uzandım dinleniyorumKuzum ben ypruldugumda hareketlı oldugumda benımkınınde sesı cıkmıyor bazem yada bız duymuyoruz uzan dınlen ses verır
Güzel haberlerini bekliyoruz canım randevu kaçtaYarın kızımı görmeye gidiyorum tam 25+0. Şeker yükleme de yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Hadi güzel haberlerleYarın kızımı görmeye gidiyorum tam 25+0. Şeker yükleme de yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim
Canım benim
Oh ohh bak iste bu kadar annesiKızım pıt yaptı hissettim çok şükür kızlar
Ahh evet teyzesi çok şükürCanım benim
Oh ohh bak iste bu kadar annesisadece biraz yorulmus dinlenmek istemis kızın
Oy canım benim yaaAhh evet teyzesi çok şükürhissedince ağladım biliyo musun nasıl endişe ettiysem içten içe
Evet gerçekten öyle canım. Amin inşallah cümlemizinOy canım benim yaaannelik daha karnimizdayken basliyor iste onun minicik kıpırtısı bizi dünya mutlusu ediyor
Allahım hepimizin bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
9daaa en sevdiğimizguzel haberler bekliyoruz
saat kacta randevu ona gore darlayalm seni
Evet ya onu ben de merak ediyorum. Öncelikle gelişimi sağlığı önemli tabi. Ama azıcık da tombik olsa fena olmycakHadi güzel haberlerlekaç gr olmuş çok merak ediyorum geçen yaptığımız gr muhabbetinden dolayı
Canım ben memurum bir arkadaşım sigortada çalışıyordu bir öğretmen arkadaşım hamile kalınca ona sormuştum geçen sene. Biz emekli sandığına bağlı olduğumuz için almıyoruzMemur olan canım anneler çalışan doğum yapan anneye toplu doğum parası ödeniyor ya bu memurlar için geçerli değil mi?
Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Biraz diyetle toparlarsin hemen. 3 ay kaldı zaten biraz daha sabır. Önemli olan bebislerin iyi olmasıKızlar merhaba dün kontrolüm vardı bir hafta önden gidiyr bebek 26 haftalıkmışım detaylı bir sorun çıkmadı şükür bebek çok iyi ve çok hareketliydi doktor bile şaşırdı geçen sefer sırtını dönen bebegim bu defa yüzünü kapattı ayyy allahım ne yaptıysak açmadı en son ayagınıda koydu yüzüne çok utangaç olck kızım galibatabi kötü bir haberimde diyabete dogru gitthimi söyledi doktorum herşeyi kıstı ayda yarım kilo tek alabilirmişim ne yapcm bilmiyorum haftaya şeker yükleme testi yapılck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?