Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızlar Günaydın bugün benimde kontrolüm var perinotoloji tekrar çağırmıştı çok heyecanlıyım 24 haftalık olduk bugün kızımı çok özledimmm resmen uyku tutmadı
Seni neden tekrar çağırmıştı canım hatırlayamadım. Güzel haberler bekliyoruz bize yaz mutlaka

Canım benim ne güzel haberler bebisten niye söylemedin detaylın oldugunuuu pek yazmiyorsun zaten artık bizi ihmal ediyorsun
Bebisin biraz nazlı çıktı desene

Canım dikkstli beslen seni cok iyi anlıyorum diyabetle ugrasmak psikolojik olsrak insana zor geliyor. Herseyi hesaplı kitaplı yemek. Ama bir süre sonra ona da alisiyor insan. Bazi atak günlerinde zorlanıyorsun onda da iradene sahip çıkarsan sorunsuz tamamlarsin. Zaten bu haftalara kadar diyetsiz geldin iyi tarafindan bak bundan sonra da biraz dikkatle hersey yoluna girer

Kızlar Günaydın bugün benimde kontrolüm var perinotoloji tekrar çağırmıştı çok heyecanlıyım 24 haftalık olduk bugün kızımı çok özledimmm resmen uyku tutmadı
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Ne kadar zaman gecmisti kontrolün üzerinden

Memur olan canım anneler çalışan doğum yapan anneye toplu doğum parası ödeniyor ya bu memurlar için geçerli değil mi?
canım memurlar da rapor aldigi zaman maas kesintisi olmadigi icin onlr toplu rapor parasi alamiyor
ben ozel sektordeyim 16 haftalik rapor parasini alıcam mesela

canım memurlar da rapor aldigi zaman maas kesintisi olmadigi icin onlr toplu rapor parasi alamiyor
ben ozel sektordeyim 16 haftalik rapor parasini alıcam mesela
Aynen öyle biz rapor alsak bile maaşımız tam yatıyor o yüzden SGK diyor ki devlet zaten size maaşınızı eksiksiz yatırıyor o yüzden ek para vermeyiz

Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Biraz diyetle toparlarsin hemen. 3 ay kaldı zaten biraz daha sabır. Önemli olan bebislerin iyi olması
Evet cnm çok sagol evet diyetle toparlaycm zaten 7 kilo tek aldım onada doktor çok diyor çünkü bu kilo son 3 ayda alındı :)

Yaaa kuzum Netim yok bag evimiz var orda kaldığımız için ondan giremiyorum yoksa çok seviyorum burayı sizleri senin tosun kadar nazlı degil bizimki sana bak söylim düşününce 3 ay kalmış şaka gibi diyabete gelince açlık krizleri yaşıyorum onları nasıl tölrre edcm bilmiyorum tek hedef bundan sonra kilo almamak :)

Ben çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gram tam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza

Ayy harika kilosunu boyunu kafana takıyodun bak her türlü besleniyo miniklerimiz çok sevindim şeker yükleme de güzel gelsin

Canımm çok sevindim bak hiç de minik değil artık kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…