- 18 Temmuz 2022
- 6.784
- 11.529
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.901
Seni neden tekrar çağırmıştı canım hatırlayamadım. Güzel haberler bekliyoruz bize yaz mutlakaKızlar Günaydın bugün benimde kontrolüm var perinotoloji tekrar çağırmıştı çok heyecanlıyım 24 haftalık olduk bugün kızımı çok özledimmm resmen uyku tutmadı
Canım benim ne güzel haberler bebistenKızlar merhaba dün kontrolüm vardı bir hafta önden gidiyr bebek 26 haftalıkmışım detaylı bir sorun çıkmadı şükür bebek çok iyi ve çok hareketliydi doktor bile şaşırdı geçen sefer sırtını dönen bebegim bu defa yüzünü kapattı ayyy allahım ne yaptıysak açmadı en son ayagınıda koydu yüzüne çok utangaç olck kızım galibatabi kötü bir haberimde diyabete dogru gitthimi söyledi doktorum herşeyi kıstı ayda yarım kilo tek alabilirmişim ne yapcm bilmiyorum haftaya şeker yükleme testi yapılck
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimKızlar Günaydın bugün benimde kontrolüm var perinotoloji tekrar çağırmıştı çok heyecanlıyım 24 haftalık olduk bugün kızımı çok özledimmm resmen uyku tutmadı
Kuzuu randevun 9 da miiiEvet ya onu ben de merak ediyorum. Öncelikle gelişimi sağlığı önemli tabi. Ama azıcık da tombik olsa fena olmycak
canım memurlar da rapor aldigi zaman maas kesintisi olmadigi icin onlr toplu rapor parasi alamiyorMemur olan canım anneler çalışan doğum yapan anneye toplu doğum parası ödeniyor ya bu memurlar için geçerli değil mi?
Aynen öyle biz rapor alsak bile maaşımız tam yatıyor o yüzden SGK diyor ki devlet zaten size maaşınızı eksiksiz yatırıyor o yüzden ek para vermeyizcanım memurlar da rapor aldigi zaman maas kesintisi olmadigi icin onlr toplu rapor parasi alamiyor
ben ozel sektordeyim 16 haftalik rapor parasini alıcam mesela
Evet kuzum 9da randevum yoldayım şimdi. İnşallah sağlık haberini alayım da gerisi teferruatKuzuu randevun 9 da miii
Sahane haberlerle gel inşallahsağlıklı olsun daaa kilosu falan hic önemli degil
verseler yok denilmez tabiAynen öyle biz rapor alsak bile maaşımız tam yatıyor o yüzden SGK diyor ki devlet zaten size maaşınızı eksiksiz yatırıyor o yüzden ek para vermeyiz
Evet cnm çok sagol evet diyetle toparlaycm zaten 7 kilo tek aldım onada doktor çok diyor çünkü bu kilo son 3 ayda alındı :)Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Biraz diyetle toparlarsin hemen. 3 ay kaldı zaten biraz daha sabır. Önemli olan bebislerin iyi olması
Yaaa kuzum Netim yok bag evimiz var orda kaldığımız için ondan giremiyorum yoksa çok seviyorum burayı sizleri senin tosun kadar nazlı degil bizimki sana bak söylim düşününce 3 ay kalmış şaka gibi diyabete gelince açlık krizleri yaşıyorum onları nasıl tölrre edcm bilmiyorum tek hedef bundan sonra kilo almamak :)Canım benim ne güzel haberler bebistenniye söylemedin detaylın oldugunuuu pek yazmiyorsun zaten artık bizi ihmal ediyorsun
Bebisin biraz nazlı çıktı desene
Canım dikkstli beslen seni cok iyi anlıyorum diyabetle ugrasmak psikolojik olsrak insana zor geliyor. Herseyi hesaplı kitaplı yemek. Ama bir süre sonra ona da alisiyor insan. Bazi atak günlerinde zorlanıyorsun onda da iradene sahip çıkarsan sorunsuz tamamlarsin. Zaten bu haftalara kadar diyetsiz geldin iyi tarafindan bak bundan sonra da biraz dikkatle hersey yoluna girer
Aman verseler nolcaak 4 aylık toplu verecekleri para 45-50 bin. Bu benim 1 aylık maaşımın bile altında. Neye istinaden bu paralar belirleniyor gerçekten anlamıyorum.verseler yok denilmez tabiama işte vermiyorlar
İkili tarama testimi riskli bulmuştu ama ultrasonda bi bulgu yoktu canım birde 21 haftada gittigimde pozisyon kaynaklı ayaklarını pek göremiyorum demiştiSeni neden tekrar çağırmıştı canım hatırlayamadım. Güzel haberler bekliyoruz bize yaz mutlaka
ozel sektorde calisan bizler icin iyi para benceAman verseler nolcaak 4 aylık toplu verecekleri para 45-50 bin. Bu benim 1 aylık maaşımın bile altında. Neye istinaden bu paralar belirleniyor gerçekten anlamıyorum.
3 hafta geçmişti canım ama bana çok uzun geldi inşallah herkes hayırlı haberlerle aminnnGüzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Ne kadar zaman gecmisti kontrolün üzerinden
Ay iyi hadi önemli bişey yokmuşİkili tarama testimi riskli bulmuştu ama ultrasonda bi bulgu yoktu canım birde 21 haftada gittigimde pozisyon kaynaklı ayaklarını pek göremiyorum demişti
Ayy harika kilosunu boyunu kafana takıyodun bak her türlü besleniyo miniklerimizBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
İnşallah kuzum hepimiz güzel sonuçlar alalımAyy harika kilosunu boyunu kafana takıyodun bak her türlü besleniyo miniklerimizçok sevindim şeker yükleme de güzel gelsin
Canımm çok sevindim bak hiç de minik değil artık kızınBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?