Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Sor canım bakalim. Sen cuma şeker yüklemesi de yaptiracak mısın
Evet kuzum onu diyoruz @sepideyle cuma ben cumartesi o hadi bakalım
Bide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değil
Canım duruş pozisyonuyla ilgili doğuma karar vermek için daha çok erken haftalardayız yerleri var sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten doktorunun böyle bişey söylemesine şaşırdım benimkide yan duruyor dedi ben döner mi doğuma kadar dedim takla bile atar daha çok erken dedi hatta

Ben de bu Allah’ın belasından içtim bana 5 dk içinde iç dediler çok zorlandım

Canım ben de çok yorulduğum zaman öyle oluyor. Evde olduğum günlerde bebeğim de çok hareketli oluyor. Dışarıda benimle birlikte yoruluyor mu yoksa ben hareket ederken sallanıp uyuyor mu bilemiyorum

Zaten öyle dedim, eğer 1-2 güne rutine dönmezse doktoruma gideceğim
Canım haftalarımız yakın seninle bende çok ayaktaysam hissetmiyorum ya oturuyor ya da yatıyor olmam lazım. Ayakatayken bir kez hissettim onda da mikseri çalıştırdığım için korktu yavrum

Çok şükür canım ne mutlu sanayavaş yavaş 1 kiloyu geçiyor tüm bebişlerimiz

Benimki de fasulye zamanından beri tepetaklak duruyor illaki vajinadan gelecem diyor sanırım

Ben de bu Allah’ın belasından içtim bana 5 dk içinde iç dediler çok zorlandım
Tadını sevmediğim şeyleri hızlı yutma eğilimindeyim ben de. Çok hızlı içmiştim saniyeler içinde diktim kafama. Ağzımda dolanınca daha çok tadını alıyorum çünkü

Canim maşallah ne güzel haberler bebisten
Hizla kilo aliyorlar benim oglusum az zayif kalmis simdi siz boyle 1 kilolari soyleyince
Insallah şeker yüklemesi de guzel sonuclar verir de sen bu girdaptan kurtulursun

Kuzum insallah güzel gecer sekersiz çıkarsınız kalan tüm kızlar
Bu arada bencede erken daha benim oglum da haftalardir başı aşağıda. Sol yanda daha dogrusu. Simdiden dogum sekli konuşmak erken geldi bana da

Ya benim hep göğsümün altında taş oturmuş gibi duruyor. Hatta nefesim daralıyor. Ve bazen gerçekten aha bu kafası diyorum o derece Sağda solda hissediyorum. Kasıklarım bomboş. Dr gittiğimde hep göbek üstünden bakıyor.Doktora bunları ilettiğimde “böyle devam ederse” dedi zaten kesin olarak demedi aynen dediğin gibi daha erken ilerleyen zamanlarda zaman gösterecek dedi. sadece bi ön bilgi olarak söyledi yani

Tadını sevmediğim şeyleri hızlı yutma eğilimindeyim ben de. Çok hızlı içmiştim saniyeler içinde diktim kafama. Ağzımda dolanınca daha çok tadını alıyorum çünkü
Bu ben yaa anında direkt yutmaya calisirim hic agzima degdirmeden o sevmedigim seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…