- 23 Ekim 2024
- 4.655
- 7.389
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.361
Kanka şu ilk saati atlatsan 2.de etkisi biraz daha azalır benceVar canım var
Benimkide 200% aynısını der, kadına zorla test istettim kendimden düşünBenimki rahat belki ondandır
Herkez aynı mı yaaaaBazen bende hissetmiyorum şöyle bi sallıyorum karnımı pat diye vuruyor sonra pardon kızım tm tmm uyu bakma anana diyorum
O 3-5 saat hayatımın en kötü dönemi oluyorHerkez aynı mı yaaaaeşimde kızıyor bana benimkide çok hareketli bazen bakıyorum 3-5 saat ses soluk yok. Dürtünce tepki veriyor hemen
Hocam referans değerini biraz arttırabilir miyiz acaba mümkünseeeeğğÇok güzel çıkmış maşallah ama 1. Saatte referans 200 yazıyor sende. Benimki 180 yazıyordu. Senin referansı çok sevdim benim 202 çıktı çünkü
Valla yaO 3-5 saat hayatımın en kötü dönemi oluyorakşam eşim işten gelmiş ben salya sümüğüm
Evet kuzum onu diyoruz @sepideyleSor canım bakalim. Sen cuma şeker yüklemesi de yaptiracak mısın
Canım duruş pozisyonuyla ilgili doğuma karar vermek için daha çok erken haftalardayız yerleri var sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten doktorunun böyle bişey söylemesine şaşırdımBide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değil
Ben de bu Allah’ın belasından içtimEveeet başlıyoruz
Önce idrar ve kan testi aldı açken kızlar. Şimdi 75 g olan bu içeceği içip ilk yudumda saate bakmamı 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacağını söylediler.
İçeceği 10 dakikada içmeliymişim, tadı bool şekerli dandik limonata gibisu içmek istiyorum baydı ama su yasakmış.
Canım ben de çok yorulduğum zaman öyle oluyor. Evde olduğum günlerde bebeğim de çok hareketli oluyor. Dışarıda benimle birlikte yoruluyor mu yoksa ben hareket ederken sallanıp uyuyor mu bilemiyorumKızlar bir şey soracağım, benim son 3 gündür kızımın hareketleri azaldı, önceden çok hareket ediyordu şimdi çok nadir denk geliyorum, yine ediyor ama çok az neden azalır ki hareket, geçen hafta doktora gittim sorun yoktu, bu aralar çok yoruldum yatılı misafirim vardı o yüzden mi oldu acaba, sizlerin sürekli hareketli mi
Canım haftalarımız yakın seninle bende çok ayaktaysam hissetmiyorum ya oturuyor ya da yatıyor olmam lazım. Ayakatayken bir kez hissettim onda da mikseri çalıştırdığım için korktu yavrumZaten öyle dedim, eğer 1-2 güne rutine dönmezse doktoruma gideceğim
Çok şükür canım ne mutlu sanaBu arada 26+5'teyim ultrasonda da 26+6 çıktı haftasıyla tüm değerleri uyumlu ve tam 1 kilo olmuş oğlumboyu da 35 cm. Böbrekte hafif bir sıvı birikmesi görülmüştü detaylı ultrasonda takip edilecekti, bugün geçmiş şükür serviks 37 mm gayet iyi dedi. Şu an makat geliş
Evet ya azıcık şöyle yukarı çekiversek olmuyor muHocam referans değerini biraz arttırabilir miyiz acaba mümkünseeeeğğ
Benimki de fasulye zamanından beri tepetaklak duruyor illaki vajinadan gelecem diyor sanırımEvet kuzum onu diyoruz @sepideylecuma ben cumartesi o hadi bakalım
Canım duruş pozisyonuyla ilgili doğuma karar vermek için daha çok erken haftalardayız yerleri var sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten doktorunun böyle bişey söylemesine şaşırdımbenimkide yan duruyor dedi ben döner mi doğuma kadar dedim takla bile atar daha çok erken dedi hatta
Tadını sevmediğim şeyleri hızlı yutma eğilimindeyim ben de. Çok hızlı içmiştim saniyeler içinde diktim kafama. Ağzımda dolanınca daha çok tadını alıyorum çünküBen de bu Allah’ın belasından içtimbana 5 dk içinde iç dediler çok zorlandım
Canim maşallah ne güzel haberler bebistenBu arada 26+5'teyim ultrasonda da 26+6 çıktı haftasıyla tüm değerleri uyumlu ve tam 1 kilo olmuş oğlumboyu da 35 cm. Böbrekte hafif bir sıvı birikmesi görülmüştü detaylı ultrasonda takip edilecekti, bugün geçmiş şükür serviks 37 mm gayet iyi dedi. Şu an makat geliş
Kuzum insallah güzel gecer sekersiz çıkarsınız kalan tüm kızlarEvet kuzum onu diyoruz @sepideylecuma ben cumartesi o hadi bakalım
Canım duruş pozisyonuyla ilgili doğuma karar vermek için daha çok erken haftalardayız yerleri var sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten doktorunun böyle bişey söylemesine şaşırdımbenimkide yan duruyor dedi ben döner mi doğuma kadar dedim takla bile atar daha çok erken dedi hatta
Ya benim hep göğsümün altında taş oturmuş gibi duruyor. Hatta nefesim daralıyor. Ve bazen gerçekten aha bu kafası diyorum o dereceEvet kuzum onu diyoruz @sepideylecuma ben cumartesi o hadi bakalım
Bu ben yaaTadını sevmediğim şeyleri hızlı yutma eğilimindeyim ben de. Çok hızlı içmiştim saniyeler içinde diktim kafama. Ağzımda dolanınca daha çok tadını alıyorum çünkü
inşallah korkunu yenersin balımAllah’a şükür herşey yolunda da panik yapan benimdur bakalım ikna edebilecek bir dr olursa deneriz belki
Bende de 180 referans 200 torpilliÇok güzel çıkmış maşallah ama 1. Saatte referans 200 yazıyor sende. Benimki 180 yazıyordu. Senin referansı çok sevdim benim 202 çıktı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?