- 25 Şubat 2024
- 1.368
- 1.720
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.921
Ayyy fırsat bulmuşken bir gireyim dedim neler görüyorum Allahım maşallah premsese yaaa kocaman olmuşBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
Sağol kuzu sen naptın bir aksiyon yok mu sende muayene aşı şeker falanAyyy fırsat bulmuşken bir gireyim dedim neler görüyorum Allahım maşallah premsese yaaa kocaman olmuş
Kanka geldim dün biraz akşam sonrası aileyle ilgili kötü akşam geçirdim, bide sonra buraya girince üzüldüm haberleri okuyup biraz dobarlanıp öyle geleyim dedim
Hani 600 gram bekliyordunBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
Yemin ediyorum bunu gören tülay buna dönüyor olsa bile, gördükten sonra temelli gitmiştir
oyy masallah prensese cok guzel haberlerBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
Kanka sana 3.için tecrübe olacak bu serüvenyengem toplantiya gitti 2 cocuk bana bıraktılar biri 6 biri 2 benim ki 7 yasinda 3 cocuga bakiyorum karnimda ki 4
henuz kafayi yemedim simdilik anlasiyorlar
yok canım ben almıym beni gaza getirme kendine baska arkadas bul bu yol icinKanka sana 3.için tecrübe olacak bu serüven
Yaa inşallah düzelmiştir kuzum sorunlarınız. Aile olunca anlat diye ısrar edemiyorum ama istersen de dinleriz biliyorsunKanka geldim dün biraz akşam sonrası aileyle ilgili kötü akşam geçirdim, bide sonra buraya girince üzüldüm haberleri okuyup biraz dobarlanıp öyle geleyim dedim
Haftada 50-100 gram alırsa 650 duysam sevinirim diyordum kuzum ama galiba bizim haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. Senin kız da öyle olmuştuHani 600 gram bekliyordunmaşallah güzelliğime boyuda uzun olacak annesi baksana aramızda bir hafta var ama senin kıjın manken
Bende bu aralar işten çok hiç bişey yok daral geldiSağol kuzu sen naptın bir aksiyon yok mu sende muayene aşı şeker falan
Hepsini sen doğurmuş da olabilirdin buna da şüküryengem toplantiya gitti 2 cocuk bana bıraktılar biri 6 biri 2 benim ki 7 yasinda 3 cocuga bakiyorum karnimda ki 4
henuz kafayi yemedim simdilik anlasiyorlar
Hoşgeldin kuzum. Biz de seni özledikGünaydınn kızlarımm özledimm sizi
Ay hadi bakalım kolayca geçsin seninki de. Çok rahatım ben ya. Olsa içerim dahaBende bu aralar işten çok hiç bişey yok daral geldişaka maka cumartesi randevum var aşko şeker yüklemem de var aşı için bekliyorm 28 leri kısmetse senin şeker nasıl gidiyor, içilir dimi
1 bardak cay icemedim dahaHepsini sen doğurmuş da olabilirdin buna da şükür
Kanka annem ananem dayımlarla ilgiliYaa inşallah düzelmiştir kuzum sorunlarınız. Aile olunca anlat diye ısrar edemiyorum ama istersen de dinleriz biliyorsun
kanka evet dedim sana çok hızlı kilo almışlar, bende gittiğimde 560 falan der diye gitmiştimHaftada 50-100 gram alırsa 650 duysam sevinirim diyordum kuzum ama galiba bizim haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. Senin kız da öyle olmuştu
çöp mideyizAy hadi bakalım kolayca geçsin seninki de. Çok rahatım ben ya. Olsa içerim dahaÇok midem hassas değil zaten normalde de. İnşallah senin de kolay geçer gerçekten hiç korkulacak bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?