Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ayyy fırsat bulmuşken bir gireyim dedim neler görüyorum Allahım maşallah premsese yaaa kocaman olmuş

Hani 600 gram bekliyordun maşallah güzelliğime boyuda uzun olacak annesi baksana aramızda bir hafta var ama senin kıjın manken

oyy masallah prensese cok guzel haberler

Kanka geldim dün biraz akşam sonrası aileyle ilgili kötü akşam geçirdim, bide sonra buraya girince üzüldüm haberleri okuyup biraz dobarlanıp öyle geleyim dedim
Yaa inşallah düzelmiştir kuzum sorunlarınız. Aile olunca anlat diye ısrar edemiyorum ama istersen de dinleriz biliyorsun

Hani 600 gram bekliyordun maşallah güzelliğime boyuda uzun olacak annesi baksana aramızda bir hafta var ama senin kıjın manken
Haftada 50-100 gram alırsa 650 duysam sevinirim diyordum kuzum ama galiba bizim haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. Senin kız da öyle olmuştu

Bende bu aralar işten çok hiç bişey yok daral geldi şaka maka cumartesi randevum var aşko şeker yüklemem de var aşı için bekliyorm 28 leri kısmetse senin şeker nasıl gidiyor, içilir dimi
Ay hadi bakalım kolayca geçsin seninki de. Çok rahatım ben ya. Olsa içerim daha Çok midem hassas değil zaten normalde de. İnşallah senin de kolay geçer gerçekten hiç korkulacak bişey değil

Yaa inşallah düzelmiştir kuzum sorunlarınız. Aile olunca anlat diye ısrar edemiyorum ama istersen de dinleriz biliyorsun
Kanka annem ananem dayımlarla ilgili boş işler ama o an canımı sıktı
Haftada 50-100 gram alırsa 650 duysam sevinirim diyordum kuzum ama galiba bizim haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. Senin kız da öyle olmuştu
kanka evet dedim sana çok hızlı kilo almışlar, bende gittiğimde 560 falan der diye gitmiştim
Ay hadi bakalım kolayca geçsin seninki de. Çok rahatım ben ya. Olsa içerim daha Çok midem hassas değil zaten normalde de. İnşallah senin de kolay geçer gerçekten hiç korkulacak bişey değil
çöp mideyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…