- 23 Ekim 2024
- 4.614
- 7.331
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.941
Kız neresi iyiozel sektorde calisan bizler icin iyi para bence
Ay bugün müydü. Çok heyecanlandım şimdi. Kaçta gideceksin çok merakta bırakma biziCanım geldim geldim, okuyorum aslında ama çoğu zaman yarım kalıyor, yoğunum ve doktor randevum var, hatırladın mı bilemedimbugün nasipse detaylıya gireceğim, güzel haberlerle gelmişsin sen darısı başıma inşallah
Ay bugün müydü. Çok heyecanlandım şimdi. Kaçta gideceksin çok merakta bırakma bizi
Ay hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canım benim, 17:30 kadar yazmazsan jandarmayı ararımEvet canım bugün 16.00’ da inşallah, en sevmediğimiz saatEpeydir bu anı bekliyorum gerçekten sonunda o gün geldi, 23+0 olduk bugün
Ay kızlar doğuracam diyorumda , inşallah kızım akıllı uslu olur, 7 çocuğa bedel olmaz
Ay hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canım benim, 17:30 kadar yazmazsan jandarmayı ararım
Ayy büyüklerle mi ilgili. Denklemler karışık oluyor oralardaKanka annem ananem dayımlarla ilgiliboş işler ama o an canımı sıktı
kanka evet dedim sana çok hızlı kilo almışlar, bende gittiğimde 560 falan der diye gitmiştim
çöp mideyiz
Kanka uzun uzun yazmak için 18.00 bekleyebilirsin,Yazacağım inşallahİnşallah çok güzel şeyler yazarım
Gerçekten öyle, büyüdükçe çocuk oluyorlar YarabbimAyy büyüklerle mi ilgili. Denklemler karışık oluyor oralardaSen yorma kafanı hiç. Aile söz konusu olunca bugün kafaya taktığımız şeyler öbür gün çözülüveriyor senin ne zaman yapılacak şeker
Kanka uzun uzun yazmak için 18.00 bekleyebilirsin,bize buraya 17.30 nokta atmış ol
Hadi ya neyse geç olsun güç olmasın,Evet canım bugün 16.00’ da inşallah, en sevmediğimiz saatEpeydir bu anı bekliyorum gerçekten sonunda o gün geldi, 23+0 olduk bugün
Aşko dün benim dr’da öyle dedi, tek toz karma olursun bebekte antikor olsun dedi, 28-32 arası yaptıracaksın diyor, 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı, o zamam aşımıda olurum inşallahTamamdır, bu arada ben aşı yaptırmadım, 28. Haftamda karma olan aşıyı yaptırmayı düşünüyorum tek doz olarak, kendi doktorum sana bırakıyorum öneririm ama dedi
Hadi ya neyse geç olsun güç olmasın,Sen de bitir detaylıyı ve kızının ismine karar verin artık
Hepinizin çocuğunun ismi “İsimsiz” olarak belirlendiKız yok biz isim bulamadık, benim çocuğum isimsiz kalacak gibi, hiçbir şeyi eşim kabul etmiyor maalesef ki, sunduğu öneri de yok, ilham gelmesini bekliyormuşya da vahiy bekliyor bence
Çoook amin diyorum hepimiz içinAy kızlar doğuracam diyorumda , inşallah kızım akıllı uslu olur, 7 çocuğa bedel olmaz
Aşko dün benim dr’da öyle dedi, tek toz karma olursun bebekte antikor olsun dedi, 28-32 arası yaptıracaksın diyor, 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı, o zamam aşımıda olurum inşallah
Aa iyi hadi bitir de kurtul. 25e denk geliyor senin de güzel bi zamanGerçekten öyle, büyüdükçe çocuk oluyorlar Yarabbim
Kanka bende haftaya çarşamba yada salı yaparım diyorum, doktorum 1 hafta sonra dedi
Ay ne gelecek acaba hakkaten 3,5 ay kaldı şurada. Karar ver artık enişte hadiKız yok biz isim bulamadık, benim çocuğum isimsiz kalacak gibi, hiçbir şeyi eşim kabul etmiyor maalesef ki, sunduğu öneri de yok, ilham gelmesini bekliyormuşya da vahiy bekliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?