Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
ozel sektorde calisan bizler icin iyi para bence
Kız neresi iyi , aylık 22000 tl asgari bile alıyor olsan 4 ay 88.000 tl eder maasın.
Devletin 4 ay sonunda şuan sana verdiği para 45-50 bin tl. nerdeyse çalışıyor olsaydın alacağın paranın yarısı.
Maaş da almıyorsun yalnızca devletten rapor parası alıyorsun ya o yüzden iyi değil

Ay bugün müydü. Çok heyecanlandım şimdi. Kaçta gideceksin çok merakta bırakma bizi

Kanka annem ananem dayımlarla ilgili boş işler ama o an canımı sıktı

kanka evet dedim sana çok hızlı kilo almışlar, bende gittiğimde 560 falan der diye gitmiştim

çöp mideyiz
Ayy büyüklerle mi ilgili. Denklemler karışık oluyor oralarda Sen yorma kafanı hiç. Aile söz konusu olunca bugün kafaya taktığımız şeyler öbür gün çözülüveriyor senin ne zaman yapılacak şeker

Gerçekten öyle, büyüdükçe çocuk oluyorlar Yarabbim
Kanka bende haftaya çarşamba yada salı yaparım diyorum, doktorum 1 hafta sonra dedi

Kanka uzun uzun yazmak için 18.00 bekleyebilirsin, bize buraya 17.30 nokta atmış ol

Tamamdır, bu arada ben aşı yaptırmadım, 28. Haftamda karma olan aşıyı yaptırmayı düşünüyorum tek doz olarak, kendi doktorum sana bırakıyorum öneririm ama dedi

Tamamdır, bu arada ben aşı yaptırmadım, 28. Haftamda karma olan aşıyı yaptırmayı düşünüyorum tek doz olarak, kendi doktorum sana bırakıyorum öneririm ama dedi
Aşko dün benim dr’da öyle dedi, tek toz karma olursun bebekte antikor olsun dedi, 28-32 arası yaptıracaksın diyor, 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı, o zamam aşımıda olurum inşallah

Hadi ya neyse geç olsun güç olmasın, Sen de bitir detaylıyı ve kızının ismine karar verin artık

Kız yok biz isim bulamadık, benim çocuğum isimsiz kalacak gibi, hiçbir şeyi eşim kabul etmiyor maalesef ki, sunduğu öneri de yok, ilham gelmesini bekliyormuş ya da vahiy bekliyor bence

Aşko dün benim dr’da öyle dedi, tek toz karma olursun bebekte antikor olsun dedi, 28-32 arası yaptıracaksın diyor, 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı, o zamam aşımıda olurum inşallah

Evet ben de böyle düşündüm canım, doktoruma da diyeceğim, böyle düşündüğümü bugün

Detaylıdan sonrada sanırım alışverişe başlarım, ağız tadıyla sadece 2 tane elbisesi var kızımın

Kız yok biz isim bulamadık, benim çocuğum isimsiz kalacak gibi, hiçbir şeyi eşim kabul etmiyor maalesef ki, sunduğu öneri de yok, ilham gelmesini bekliyormuş ya da vahiy bekliyor bence
Ay ne gelecek acaba hakkaten 3,5 ay kaldı şurada. Karar ver artık enişte hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…