Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım cok sevındım kuzunun ıyı olmasına. Grupta dıyetlı ılerleyen arkadasalr vardı şıste paslasabılırsınız

Evet ya söylemeyenleri böyle yazicam tabloya. Herkes karar versin artık
Ya kanka hadi bize zaman varda, ekim kasım tablosu bomboş, niye söylemiyorlar çalınır diyemi korkuyorlar isimleri patentli falan mı, ben şahsen inanmıyorum doğuma 1 ay kala isimsiz olduklarına çakallll

Ay kuzu cok sevındım bır anda hepsı boy kılo attı heekes sok bunlar gğmbğr gümbür geliyor haberınız olsun

Çok seçici ya ama o her işte öyledir, ismin etimolojisi mühim, bu mana tasavvufi kısmıyla da bütünleşmeli ikisi birbirini tamamlayıp edebi bir sonuca varmalı derken kaldı bizim çocuk isimsiz
Okurken beynim error verdi biz neye göre koyduk acaba ismi diye sorgulamaya başladım

Ya kanka hadi bize zaman varda, ekim kasım tablosu bomboş, niye söylemiyorlar çalınır diyemi korkuyorlar isimleri patentli falan mı, ben şahsen inanmıyorum doğuma 1 ay kala isimsiz olduklarına çakallll
Ben de anlamıyorum mantığını ama bizim önceki grupta da olmuştu bazıları paylaşmak istemiyor. İsim kısmını tablodan çıkarmıştı adminimiz. Başta ben de size sordum napalim diye. Herkes söylemeye başladı çok hoşuma gitti. Bence burada herkes çok samimi ya. İçimizde kalmıyor hiç bişey

Kanka sorması ayıp niye istemiyorlar paylaşmak? sonuçta 80 milyonda olan isimden koyacaklar, çocuğunuzun resmini tabloya eklicez demedik ya mantığı var mı, ona göre bizde tabloyu kaldırtalım oy birliğiyle

canım çok sevindim çok güzel haberler maşallah bak gelisimi gaayet güzel saglikla gelsin güzel kızın.
Güzel kızlar annelerini hic üzmez demek kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…