- 1 Nisan 2025
- 912
- 1.319
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.961
Canım cok sevındım kuzunun ıyı olmasına. Grupta dıyetlı ılerleyen arkadasalr vardı şıste paslasabılırsınızKızlar merhaba dün kontrolüm vardı bir hafta önden gidiyr bebek 26 haftalıkmışım detaylı bir sorun çıkmadı şükür bebek çok iyi ve çok hareketliydi doktor bile şaşırdı geçen sefer sırtını dönen bebegim bu defa yüzünü kapattı ayyy allahım ne yaptıysak açmadı en son ayagınıda koydu yüzüne çok utangaç olck kızım galibatabi kötü bir haberimde diyabete dogru gitthimi söyledi doktorum herşeyi kıstı ayda yarım kilo tek alabilirmişim ne yapcm bilmiyorum haftaya şeker yükleme testi yapılck
benimde 2 tane tulumu varEvet ben de böyle düşündüm canım, doktoruma da diyeceğim, böyle düşündüğümü bugün
Detaylıdan sonrada sanırım alışverişe başlarım, ağız tadıyla sadece 2 tane elbisesi var kızımın
Evet ya söylemeyenleri böyle yazicam tabloya. Herkes karar versin artık
Aşkım evet gpt hanıma sordum o haftayı o günü uygun gördü odaAa iyi hadi bitir de kurtul. 25e denk geliyor senin de güzel bi zaman
Birşeyi de sorma be kadınAşkım evet gpt hanıma sordum o haftayı o günü uygun gördü oda
Ya kanka hadi bize zaman varda, ekim kasım tablosu bomboş, niye söylemiyorlar çalınır diyemi korkuyorlar isimleriEvet ya söylemeyenleri böyle yazicam tabloya. Herkes karar versin artık
Ay kuzu cok sevındımBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
Ay ne gelecek acaba hakkaten 3,5 ay kaldı şurada. Karar ver artık enişte hadi
Kanka kocama sorsam cevap veremez, ona soruyorum napimBirşeyi de sorma be kadın
Gerçekten gümbür gümbürler, benimki dün durmadı yaAy kuzu cok sevındımbır anda hepsı boy kılo attı heekes sok bunlar gğmbğr gümbür geliyor haberınız olsun
benimde 2 tane tulumu vardönüşümlü giyer artık
Okurken beynim error verdiÇok seçici ya ama o her işte öyledir, ismin etimolojisi mühim, bu mana tasavvufi kısmıyla da bütünleşmeli ikisi birbirini tamamlayıp edebi bir sonuca varmalı derken kaldı bizim çocuk isimsiz
Guzwl haberlerını beklıykruz canımm guzel basladık sende patlar cm leri gramlarıEvet canım bugün 16.00’ da inşallah, en sevmediğimiz saatEpeydir bu anı bekliyorum gerçekten sonunda o gün geldi, 23+0 olduk bugün
Aşkım bende ekimi bekliyorumKız sen alabilirsin yavaştan, ben böyle ağız tadıyla keyifli keyifli alayım dedim de ama yine de alacağım tabi ne olursa olsun da, inanıyorum güzel geçecek
Ben de anlamıyorum mantığını ama bizim önceki grupta da olmuştu bazıları paylaşmak istemiyor. İsim kısmını tablodan çıkarmıştı adminimiz. Başta ben de size sordum napalim diye. Herkes söylemeye başladı çok hoşuma gitti. Bence burada herkes çok samimi ya. İçimizde kalmıyor hiç bişeyYa kanka hadi bize zaman varda, ekim kasım tablosu bomboş, niye söylemiyorlar çalınır diyemi korkuyorlar isimleripatentli falan mı, ben şahsen inanmıyorum doğuma 1 ay kala isimsiz olduklarına çakallll
Okurken beynim error verdibiz neye göre koyduk acaba ismi diye sorgulamaya başladım
Ayy çok şükür hepimizin bebisleri birbirinden güzel olacak. Pembis yanaklı minnak burunlu oyyyAy kuzu cok sevındımbır anda hepsı boy kılo attı heekes sok bunlar gğmbğr gümbür geliyor haberınız olsun
Guzwl haberlerını beklıykruz canımm guzel basladık sende patlar cm leri gramları
Kanka sorması ayıp niye istemiyorlar paylaşmak?Ben de anlamıyorum mantığını ama bizim önceki grupta da olmuştu bazıları paylaşmak istemiyor. İsim kısmını tablodan çıkarmıştı adminimiz. Başta ben de size sordum napalim diye. Herkes söylemeye başladı çok hoşuma gitti. Bence burada herkes çok samimi ya. İçimizde kalmıyor hiç bişey
canım çok sevindim çok güzel haberler maşallah bak gelisimi gaayet güzelBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?