Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Çok seçici ya ama o her işte öyledir, ismin etimolojisi mühim, bu mana tasavvufi kısmıyla da bütünleşmeli ikisi birbirini tamamlayıp edebi bir sonuca varmalı derken kaldı bizim çocuk isimsiz
Biz de dümdüz isimler verdik gitti çocuklara ay şaka bi yana cidden daha bir merak ettim şimdi sizin kızın ismini. Doğuma kadar bulursunuz umarım

Kanka sorması ayıp niye istemiyorlar paylaşmak? sonuçta 80 milyonda olan isimden koyacaklar, çocuğunuzun resmini tabloya eklicez demedik ya mantığı var mı, ona göre bizde tabloyu kaldırtalım oy birliğiyle
Askim bu geupta hepımız aynı sitede pturuypruz birazdan bahcede toplanıcaz gıbı bır samımıyet vıbe i var baska grupları anlayamayız

Geziyorsun desenee sorun olmasın da evine gectiginde yazarsin yine bize keyfine bak senn.
Canım valla benim oğluşum hep diyete soktu annesinin neyseki seninki son 3 ay seni zorladi olsun canı sagolsuunn
Canım açlık krizlerinde de kalorisi yüksek olmayan birseyler yiyeceksin anca. Mesela domates salatalık gibi. Ama mesela guzel büyük bir domates mesela yaninda cubuk kraker gibi bisiler. Veya yaninda bugday patlagı gibi seyelr. Ben boyle götürüyorum

Biz de dümdüz isimler verdik gitti çocuklara ay şaka bi yana cidden daha bir merak ettim şimdi sizin kızın ismini. Doğuma kadar bulursunuz umarım

Aslında ben dümdüz istiyorum ama eşim ismin enerjisine takılıyor, örnek vereyim Elif koyacağız yok halamın kuzeni ahlakı hoş değil, Ayşe koyacağız, işte Ayşe diye huzursuz eden biri varmış vs derken isim bitti, yoksa Elif ya da Ayşe’ yi ben çok istiyorum diyorum ya onun her işi öyle, tütsüleriz eve getirince bir şey olmaz diyorum çocuğu

Kanka sorması ayıp niye istemiyorlar paylaşmak? sonuçta 80 milyonda olan isimden koyacaklar, çocuğunuzun resmini tabloya eklicez demedik ya mantığı var mı, ona göre bizde tabloyu kaldırtalım oy birliğiyle
Yok cidden bilmiyorum ben de. Herkes içinde tutunca tabloda tutmak da saçma olmuştu o zaman

Ay ama bende etrafımda olan hoşuma gitmeyen birinin ismini istemem ya, oda haklı bir taraftan

Ahh canim o arada da kızıma yarıycak seyleri dusunuyorsun
Tahmin edebiliyorum ya. 10 sene sonra 7 çocukla sepide
sesli güldüm
dogursun bakalm ayni fikirde olucakmi
Ay kızlar doğuracam diyorumda , inşallah kızım akıllı uslu olur, 7 çocuğa bedel olmaz
aklıma şey geldi
ogluma hamile kalmadan once Allahım saglıklı olsunda evi başıma yıksada olur heryerim oyuncak olsun yeter ki o iyi olsun diye dua etmistim
duanin dogru edilmesi de onemli
suan ev başıma yıkılıyor o kadar fena bi oglum var
Şöyle Ezmu0810 her an kısır börekle inecekmiş gibi bahçeye dimi aşko
aaa tabi canım kısır kek börek ne istersen
pastalarım cok iyidir hersey gelir elimden sen yeter ki iste

Dua ederken detay vereceksin

Bilmem mi hayatım , kendim için yaparım sofra kurarım hiç üşenmem dediğinde ben ikna oldum yarasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…