- 18 Temmuz 2022
- 6.781
- 11.525
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.981
Biz de dümdüz isimler verdik gitti çocuklaraÇok seçici ya ama o her işte öyledir, ismin etimolojisi mühim, bu mana tasavvufi kısmıyla da bütünleşmeli ikisi birbirini tamamlayıp edebi bir sonuca varmalı derken kaldı bizim çocuk isimsiz
Aşkım doktor diye de bişey var ya hani haftaya gel demiş zatenKanka kocama sorsam cevap veremez, ona soruyorum napim
Sen o işi bizi bırak, nasıl kabul ettireceğini öğreticez burdaSome koca problemsssskız yok çok iyi ettiniz ya koydunuz bitti, benim de aklımda var ama kabul ettiremedim bir noksanlık hissediyormuş kalbinde diyorum ya vahiy bekliyor, gelince koyacağız
Aşkım bende ekimi bekliyorumkıyafet için
Askim bu geupta hepımız aynı sitede pturuypruz birazdan bahcede toplanıcaz gıbı bır samımıyet vıbe i varKanka sorması ayıp niye istemiyorlar paylaşmak?sonuçta 80 milyonda olan isimden koyacaklar, çocuğunuzun resmini tabloya eklicez demedik ya mantığı var mı, ona göre bizde tabloyu kaldırtalım oy birliğiyle
Doktoru sorguluyorumAşkım doktor diye de bişey var ya hani haftaya gel demiş zaten
Gelir gelir beklesinSome koca problemsssskız yok çok iyi ettiniz ya koydunuz bitti, benim de aklımda var ama kabul ettiremedim bir noksanlık hissediyormuş kalbinde diyorum ya vahiy bekliyor, gelince koyacağız
Geziyorsun deseneeYaaa kuzum Netim yok bag evimiz var orda kaldığımız için ondan giremiyorum yoksa çok seviyorum burayı sizleri senin tosun kadar nazlı degil bizimki sana bak söylim düşününce 3 ay kalmış şaka gibi diyabete gelince açlık krizleri yaşıyorum onları nasıl tölrre edcm bilmiyorum tek hedef bundan sonra kilo almamak :)
ŞöyleAskim bu geupta hepımız aynı sitede pturuypruz birazdan bahcede toplanıcaz gıbı bır samımıyet vıbe i varbaska grupları anlayamayız
Biz de dümdüz isimler verdik gitti çocuklaraay şaka bi yana cidden daha bir merak ettim şimdi sizin kızın ismini. Doğuma kadar bulursunuz umarım
Yok cidden bilmiyorum ben de. Herkes içinde tutunca tabloda tutmak da saçma olmuştu o zamanKanka sorması ayıp niye istemiyorlar paylaşmak?sonuçta 80 milyonda olan isimden koyacaklar, çocuğunuzun resmini tabloya eklicez demedik ya mantığı var mı, ona göre bizde tabloyu kaldırtalım oy birliğiyle
canımsınızHoşgeldin kuzum. Biz de seni özledik
Ay ama bende etrafımda olan hoşuma gitmeyen birinin ismini istemem ya, oda haklı bir taraftanAslında ben dümdüz istiyorum ama eşim ismin enerjisine takılıyor, örnek vereyim Elif koyacağız yok halamın kuzeni ahlakı hoş değil, Ayşe koyacağız, işte Ayşe diye huzursuz eden biri varmış vs derken isim bitti, yoksa Elif ya da Ayşe’ yi ben çok istiyorumdiyorum ya onun her işi öyle, tütsüleriz eve getirince bir şey olmaz diyorum çocuğu
Ay ama bende etrafımda olan hoşuma gitmeyen birinin ismini istemem ya, oda haklı bir taraftan
Canım detaylın varmış bugunn inşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirsinEvet canım bugün 16.00’ da inşallah, en sevmediğimiz saatEpeydir bu anı bekliyorum gerçekten sonunda o gün geldi, 23+0 olduk bugün
Canım detaylın varmış bugunn inşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirsin
Kızın sana bol bol güzel pozlar versin
Süper anlattın ya gerçekten harikayızAskim bu geupta hepımız aynı sitede pturuypruz birazdan bahcede toplanıcaz gıbı bır samımıyet vıbe i varbaska grupları anlayamayız
Ahh canim o arada da kızıma yarıycak seyleri dusunuyorsunKefir iç kefir
Ay kızlar doğuracam diyorumda , inşallah kızım akıllı uslu olur, 7 çocuğa bedel olmaz
aaa tabi canım kısır kek börek ne istersen
Dua ederken detay vereceksinAhh canim o arada da kızıma yarıycak seyleri dusunuyorsun
sesli güldüm
dogursun bakalm ayni fikirde olucakmi
aklıma şey geldi
ogluma hamile kalmadan once Allahım saglıklı olsunda evi başıma yıksada olur heryerim oyuncak olsun yeter ki o iyi olsun diye dua etmistim
duanin dogru edilmesi de onemli
suan ev başıma yıkılıyor o kadar fena bi oglum var
aaa tabi canım kısır kek börek ne istersen
pastalarım cok iyidir hersey gelir elimden sen yeter ki iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?