- 10 Haziran 2024
- 1.852
- 2.394
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.001
Ay valla ne güzel bi betimleme olduAskim bu geupta hepımız aynı sitede pturuypruz birazdan bahcede toplanıcaz gıbı bır samımıyet vıbe i varbaska grupları anlayamayız
Askım evet ezmu elinde kısır sinisi indi beklıyo gıbj
Bi arkadaşımın eşi de seninki gibiydi doğana kadar isim koyamadılar. Doğunca karar verdiler ve dönüp dolaşıp Elif oldu çocuğun adı. Sizin de karar vermeniz böyle olur muhtemelenAslında ben dümdüz istiyorum ama eşim ismin enerjisine takılıyor, örnek vereyim Elif koyacağız yok halamın kuzeni ahlakı hoş değil, Ayşe koyacağız, işte Ayşe diye huzursuz eden biri varmış vs derken isim bitti, yoksa Elif ya da Ayşe’ yi ben çok istiyorumdiyorum ya onun her işi öyle, tütsüleriz eve getirince bir şey olmaz diyorum çocuğu
Canım benim bizim bebisler hep nazlı göstermiyor kendileriniAyy inşallah canım, son ikidir renkli alamadık inşallah güzel pozlarını alırız hep eli yüzündeydigüzel haberlerle geleyim inşallah
Bi arkadaşımın eşi de seninki gibiydi doğana kadar isim koyamadılar. Doğunca karar verdiler ve dönüp dolaşıp Elif oldu çocuğun adı. Sizin de karar vermeniz böyle olur muhtemelen
Askım masallah cok guzelsınızzzzzzz27.haftamdan bir göbüş güncellemesi
2kg vermişim kızlar ama zorla yicem bişeyler artık kızım için
Göbek kadın27.haftamdan bir göbüş güncellemesi
Eteğini sevsinler ya. Senin bu dişil enerji nerden geliyor27.haftamdan bir göbüş güncellemesi
O sırada Kocamın pijamasıyla gezen benEteğini sevsinler ya. Senin bu dişil enerji nerden geliyor
teşekkür ederiz kuzum benimmAskım masallah cok guzelsınızzzzzzz
ahiretliğimmmGöbek kadın
yaa adminim teşekkür ederim utandırıyon beni yerim senide canım ya!Eteğini sevsinler ya. Senin bu dişil enerji nerden geliyor
Hamileyken en güzel kıyafet bence ya. Ama sonra da alışkanlık yapıyor o rahatlıkO sırada Kocamın pijamasıyla gezen ben
yaaa bu gruba nazar deycek diye korkuyom kız bu ne enerjiiii kızlar maşallah
ne isterseniz söyleyn eklerim kısırın yanınaAskım evet ezmu elinde kısır sinisi indi beklıyo gıbj
hahhaO sırada Kocamın pijamasıyla gezen ben
Geçeriz ya en süper gruba düştük gerçektenyaaa bu gruba nazar deycek diye korkuyom kız bu ne enerjiiii kızlar maşallah
kasım grubunu net gecicez
Yaaa Allah rahmet eylesin. Ne güzel kalbi varmış senin rahatını düşünmüş vefat ederken bilene isterseniz söyleyn eklerim kısırın yanına
hahhasen yine iyisin
benim ustumde anneannemin pijamasi var
ogluma hamileyken vefat etti hastanedeyken ben ölürsem pijamamı verin o hamile rahat giyinsin demis annemde getirdi bana 2 takım pijama tam anneanne pijaması o kadar rahat ki gobegim buyudugu gibi giyinmeye basladim foto ataym simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?