Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Askim bu geupta hepımız aynı sitede pturuypruz birazdan bahcede toplanıcaz gıbı bır samımıyet vıbe i var baska grupları anlayamayız
Ay valla ne güzel bi betimleme oldu gercekten öyleyiz. Hepimiz birbirimize öyle alıştık kiii. Kocaman maşallah grubumuza
Keske bazi aksamlar toplanip oturabilseydik cidden

Bi arkadaşımın eşi de seninki gibiydi doğana kadar isim koyamadılar. Doğunca karar verdiler ve dönüp dolaşıp Elif oldu çocuğun adı. Sizin de karar vermeniz böyle olur muhtemelen

Bi arkadaşımın eşi de seninki gibiydi doğana kadar isim koyamadılar. Doğunca karar verdiler ve dönüp dolaşıp Elif oldu çocuğun adı. Sizin de karar vermeniz böyle olur muhtemelen

Hakkında hayırlı bir isim olsun kızımın inşallah, bizim de sonumuz öyle olacak gibi

Askım evet ezmu elinde kısır sinisi indi beklıyo gıbj
ne isterseniz söyleyn eklerim kısırın yanına
O sırada Kocamın pijamasıyla gezen ben
hahha sen yine iyisin
benim ustumde anneannemin pijamasi var
ogluma hamileyken vefat etti hastanedeyken ben ölürsem pijamamı verin o hamile rahat giyinsin demis annemde getirdi bana 2 takım pijama tam anneanne pijaması o kadar rahat ki gobegim buyudugu gibi giyinmeye basladim foto ataym simdi

Yaaa Allah rahmet eylesin. Ne güzel kalbi varmış senin rahatını düşünmüş vefat ederken bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…