- 23 Ekim 2024
- 4.612
- 7.321
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.021
Kanka hiç anane pijamasınıda benzemiyor
Biraz daha bunu söylersen öğleden sonra ben yine birinin radarına girerimGeçeriz ya en süper gruba düştük gerçekten
Yok o çok minik bir kazaydı. Bizim grupta olmaz bir dahaBiraz daha bunu söylersen öğleden sonra ben yine birinin radarına girerim
NazarlıkYok o çok minik bir kazaydı. Bizim grupta olmaz bir daha
sagol canımYaaa Allah rahmet eylesin. Ne güzel kalbi varmış senin rahatını düşünmüş vefat ederken bile
o kadar rahat hemde doguma kadar giyerim 2 takım varAyy bayıldım böyle bir trend olsun çok rahat duruyor
Kanka hiç anane pijamasınıda benzemiyor
Benide şu an anca ananemin pijaması kurtarırdı ama aramız uzak
Sepide beni güldürdünBiraz daha bunu söylersen öğleden sonra ben yine birinin radarına girerim
Allah rahmet eylesin canım benim ne düşünceliymiş ananensagol canım
pamuk gibi kalbi vardi hastaneye ziyarete gittigm de sen hamilesin niye geldin ayakta durma demisti son gunleriydi o zamanlar Allah mekanini cennet etsin insallah
o kadar rahat hemde doguma kadar giyerim 2 takım var
En güzeli aşko, hele akşamları şiştikten sonra çuval giymek istiyorum
kaynanam da şalvar diktirmis bana bi ara onunlada foto atarım genis genis rahatca takılıyorum ben
Kanka biliyorsun en müsait benim burda öyle şeylereSepide beni güldürdünçocum içerde noluyor diyo şu an
anneannem hep kız cocuk severdi babannem erkek cocukcuAllah rahmet eylesin canım benim ne düşünceliymiş ananen
Genelde yaşı çok büyük ananeler erkek toruncu olur ya
Babaanneler ah babaanneler…..anneannem hep kız cocuk severdi babannem erkek cocukcu
kızıma hamileyken cinsiyeti sorunca kız dedigim de olsun saglikli olsunda demisti ama anneannem oyle degil ya hep bizi severdi
Kanka biliyorsun en müsait benim burda öyle şeylere
Kabulleniyorsun, bak alışmaya başladın benceson durum bildirimi yapıyorum
ev içler acısı bir halde kendimi kasmaktan vazgectim adım attıkca ayagıma oyuncak batıyor ama ben cay iciyorum
Kadir gecesi doğmuşumhahaha
Ya sepideesenin bu konularda şansın çok yaver gidiyor
Amaann boşveeer keyfini çılarson durum bildirimi yapıyorum
ev içler acısı bir halde kendimi kasmaktan vazgectim adım attıkca ayagıma oyuncak batıyor ama ben cay iciyorum
Benimde babaannem tam tersiydi beni çok çok severdi. Ananem de gizli gizli erkek torunlarına dondurma ısmarlar ceplerine para sokardıanneannem hep kız cocuk severdi babannem erkek cocukcu
kızıma hamileyken cinsiyeti sorunca kız dedigim de olsun saglikli olsunda demisti ama anneannem oyle degil ya hep bizi severdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?