Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yaaa Allah rahmet eylesin. Ne güzel kalbi varmış senin rahatını düşünmüş vefat ederken bile
sagol canım
pamuk gibi kalbi vardi hastaneye ziyarete gittigm de sen hamilesin niye geldin ayakta durma demisti son gunleriydi o zamanlar Allah mekanini cennet etsin insallah
Ayy bayıldım böyle bir trend olsun çok rahat duruyor
o kadar rahat hemde doguma kadar giyerim 2 takım var

sagol canım
pamuk gibi kalbi vardi hastaneye ziyarete gittigm de sen hamilesin niye geldin ayakta durma demisti son gunleriydi o zamanlar Allah mekanini cennet etsin insallah

o kadar rahat hemde doguma kadar giyerim 2 takım var
Allah rahmet eylesin canım benim ne düşünceliymiş ananen
Genelde yaşı çok büyük ananeler erkek toruncu olur ya

Allah rahmet eylesin canım benim ne düşünceliymiş ananen
Genelde yaşı çok büyük ananeler erkek toruncu olur ya
anneannem hep kız cocuk severdi babannem erkek cocukcu
kızıma hamileyken cinsiyeti sorunca kız dedigim de olsun saglikli olsunda demisti ama anneannem oyle degil ya hep bizi severdi

son durum bildirimi yapıyorum
ev içler acısı bir halde kendimi kasmaktan vazgectim adım attıkca ayagıma oyuncak batıyor ama ben cay iciyorum
Amaann boşveeer keyfini çılar en son ellerine ver sleepy mendillerden oyun adı altında batırdılşarı yerlerı sildir
anneannem hep kız cocuk severdi babannem erkek cocukcu
kızıma hamileyken cinsiyeti sorunca kız dedigim de olsun saglikli olsunda demisti ama anneannem oyle degil ya hep bizi severdi
Benimde babaannem tam tersiydi beni çok çok severdi. Ananem de gizli gizli erkek torunlarına dondurma ısmarlar ceplerine para sokardı
Babannem de maddi hiçbir seyini görmedim ama severdi beni. Genel olarak diğer torunlarındansa bizim ailedeki torunlarını severdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…