Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
kuzenimin doğumu 21 eylül gösteriyordu, bu cumartesi alalım sezaryene demiş doktor. ben kasım annelerine de bakayım arada iyisi mi
Mesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.
Sağlıkla kavuşsun allahım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdiiiiii

Ay bana arada dellenmeler geliyo yalnız olmadığımı söyleyin yaa
Elimde olsa başımı alıp çekirdek ailemle yurtdışına kaçarım çocugumu da doğurup 1 yaşına gelince haber veririm herkese.
Herkes ne çok söz sahibi hisseder oldu benim hayatımda kendini yaa. Valla tepem atıyor. Hormonlar mı yapıyor ben mi sinirli birine dönüştüm bilmiyorum artık

çok fazla iletişim kurma en iyisi herkesle. ben de sıkılıp arıyorum insanları. herkes bir şey söyleyince de aramamak en iyisi diyorum. zaten gurbette olduğum için kimseyi de gördüğüm yok. yurt dışına kaçmak çözüm yani

Yok kanka senlik değil, çok normal verdiğin tepkiler hepimiz bence herkes karıştığı zaman delleniriz, ben öyleyim mesela

bebek pozisyondaysa ve gelişimi de tamsa, doktor kendi müsaitliğine göre randevu mu veriyor acaba ben de bilmedim
Olabilir doğru mantıklı bak
İnanır mısın ailem ve 1 arkadaşım ile konuşuyorum sadece ama yine de yetiyor aile faktörü.
Valla tası tarağı toplayıp kaçıcam yurtdışına…
Hoççaqalın gidiyom ben diye de not yazcam

Yok kanka senlik değil, çok normal verdiğin tepkiler hepimiz bence herkes karıştığı zaman delleniriz, ben öyleyim mesela
Dimi ya anormal değilim o zaman. Herkes herşeye burnunu sokmasa ne güzel olacak ama yokkk tutabilir misin aslaaa…

Vallahi hararet yapmış araba gibiyim şu an

sakin ol kanka, bir soğuk su, derin nefes
Ben bir insanin kararlarina her zaman saygı duyarim. Mesela bir arkadasim yasa ailemden biri bana birsey soyleyip bunu kimseye söyleme derse soylemem. Neden soylememizi istemiyorsun yada aman soyleyeyim ne olacak ki demem. Bana dusmez yaa. Bir bildigi var ki istemiyor der gecerim banane derim. Ama beni kimse sallamıyor soyleme dedigimi de söylüyorlar. Ben anlamadim sorun kimde

Aşkım aslında böyle böyle ders alacaz, sende şimdi öğrendin ki bir daha o arkadaşa güvenmezsin, bir şeyde paylaşmazsın, hepimiz öyle tecrübe edinerek öğreniyoruz

Aşkım aslında böyle böyle ders alacaz, sende şimdi öğrendin ki bir daha o arkadaşa güvenmezsin, bir şeyde paylaşmazsın, hepimiz öyle tecrübe edinerek öğreniyoruz
Haklısın kuzum. Neyse amaaan bebemin totosunu yesin onlaaar. Hatta totosunu bile vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…