- 25 Ağustos 2025
- 34
- 26
- 3
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.041
Ay bende çok merak ediyorumbu gruptan ilk kim doğuracak bakalım
Mesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.kuzenimin doğumu 21 eylül gösteriyordu, bu cumartesi alalım sezaryene demiş doktor. ben kasım annelerine de bakayım arada iyisi mi
bebek pozisyondaysa ve gelişimi de tamsa, doktor kendi müsaitliğine göre randevu mu veriyor acaba ben de bilmedimMesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.
Sağlıkla kavuşsun allahım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdiiiiii
çok fazla iletişim kurma en iyisi herkesle. ben de sıkılıp arıyorum insanları. herkes bir şey söyleyince de aramamak en iyisi diyorum. zaten gurbette olduğum için kimseyi de gördüğüm yok. yurt dışına kaçmak çözüm yaniAy bana arada dellenmeler geliyo yalnız olmadığımı söyleyin yaa
Elimde olsa başımı alıp çekirdek ailemle yurtdışına kaçarım çocugumu da doğurup 1 yaşına gelince haber veririm herkese.
Herkes ne çok söz sahibi hisseder oldu benim hayatımda kendini yaa. Valla tepem atıyor. Hormonlar mı yapıyor ben mi sinirli birine dönüştüm bilmiyorum artık
Yok kanka senlik değil, çok normal verdiğin tepkiler hepimiz bence herkes karıştığı zaman delleniriz, ben öyleyim meselaAy bana arada dellenmeler geliyo yalnız olmadığımı söyleyin yaa
Elimde olsa başımı alıp çekirdek ailemle yurtdışına kaçarım çocugumu da doğurup 1 yaşına gelince haber veririm herkese.
Herkes ne çok söz sahibi hisseder oldu benim hayatımda kendini yaa. Valla tepem atıyor. Hormonlar mı yapıyor ben mi sinirli birine dönüştüm bilmiyorum artık
Olabilir doğru mantıklı bakbebek pozisyondaysa ve gelişimi de tamsa, doktor kendi müsaitliğine göre randevu mu veriyor acaba ben de bilmedim
İnanır mısın ailem ve 1 arkadaşım ile konuşuyorum sadeceçok fazla iletişim kurma en iyisi herkesle. ben de sıkılıp arıyorum insanları. herkes bir şey söyleyince de aramamak en iyisi diyorum. zaten gurbette olduğum için kimseyi de gördüğüm yok. yurt dışına kaçmak çözüm yani
Dimi ya anormal değilim o zaman. Herkes herşeye burnunu sokmasa ne güzel olacak ama yokkk tutabilir misin aslaaa…Yok kanka senlik değil, çok normal verdiğin tepkiler hepimiz bence herkes karıştığı zaman delleniriz, ben öyleyim mesela
sakin ol kanka, bir soğuk su, derin nefesDimi ya anormal değilim o zaman. Herkes herşeye burnunu sokmasa ne güzel olacak ama yokkk tutabilir misin aslaaa…
Vallahi hararet yapmış araba gibiyim şu an
Yetmiyor kanka yetmiyorsakin ol kanka, bir soğuk su, derin nefes
Ben bir insanin kararlarina her zaman saygı duyarim. Mesela bir arkadasim yasa ailemden biri bana birsey soyleyip bunu kimseye söyleme derse soylemem. Neden soylememizi istemiyorsun yada aman soyleyeyim ne olacak ki demem. Bana dusmez yaa. Bir bildigi var ki istemiyor der gecerim banane derim. Ama beni kimse sallamıyor soyleme dedigimi de söylüyorlar. Ben anlamadim sorun kimdesakin ol kanka, bir soğuk su, derin nefes
Aşkım aslında böyle böyle ders alacaz, sende şimdi öğrendin ki bir daha o arkadaşa güvenmezsin, bir şeyde paylaşmazsın, hepimiz öyle tecrübe edinerek öğreniyoruzBen bir insanin kararlarina her zaman saygı duyarim. Mesela bir arkadasim yasa ailemden biri bana birsey soyleyip bunu kimseye söyleme derse soylemem. Neden soylememizi istemiyorsun yada aman soyleyeyim ne olacak ki demem. Bana dusmez yaa. Bir bildigi var ki istemiyor der gecerim banane derim. Ama beni kimse sallamıyor soyleme dedigimi de söylüyorlar. Ben anlamadim sorun kimde
Haklısın kuzum. Neyse amaaan bebemin totosunu yesin onlaaar. Hatta totosunu bile vermemAşkım aslında böyle böyle ders alacaz, sende şimdi öğrendin ki bir daha o arkadaşa güvenmezsin, bir şeyde paylaşmazsın, hepimiz öyle tecrübe edinerek öğreniyoruz
Haklısın kuzum. Neyse amaaan bebemin totosunu yesin onlaaar. Hatta totosunu bile vermem
Yia
Senin big boss
ultra multi süper grubGeçeriz ya en süper gruba düştük gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?