Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
ne oldu kız kim delirtti seni canım az önce bende yine sinirlendim karışmayın bana hayatıma diye bi krizlendim

Yia yerim ben o patronuuuuu
Eşimi bu bebege benzetiyorum ben hatta bebegimizin de böyle birsey olacagini tahmin ediyorum dış görünüş olarak bu kadar olur yaaaniii.
Ama biraz uyumlu akilli sakin olur iiinsallah teyzesi
Şu an hiç akıllı uslu olacakmış gibi durmuyor, seni hoplatıyor bomba gibi geliyor

Oyyy maşallah yaaa aynı uygulama lüffen bana da at en kısa zamanda bu bildirimi
27 haftada 3.trimester basliyormus o zamaaan
Evet canım 27. Hafta oyleymıs demekkı ogrenmıs olduk. Ben ıkıncı cocuk dusunmuyorum Allah ım 2 ye muhtac etmezse inşallah. ama 2 dusunen annrlere trcrube oluyor

ne oldu kız kim delirtti seni canım az önce bende yine sinirlendim karışmayın bana hayatıma diye bi krizlendim
Ay 1 degil ki biecok sebep var deliye hergün bayram misali hergün birine sinirlensem yetmez

Ya aslında birinden az bahsedeyim. Şaşıracaksınız ama hamile oldugumu hala sadece ailelerimiz ve bir arkadasim biliyor. Birde benim amcam esimin halası falan. O kadr. Kimse bilmiyor baska.
Annem bugun söylemeyi istemedigim birine söylemiş. Bende sinirlendim. 3.trimesterde soylemeye karar vermiştik biz esimle. Sonucta anasi belli babasi belli kimseye hesap verecek degilim cocugum oluyor hamileyim diye.
Bende epey sinir oldum. Çünkü annemin söylediği kisi,benim gic haberdar olmalarini istemedigim kisilerle iletisimde. Onlara soyleyecek yüksek ihtimalle.

Sinirlerim bozuldu ya.. aman..
Zaten bende soyleyecegim tamam. Ama bi bırakın biz anne baba olarak kendimiz karar verelim dimi.

Evet canım 27. Hafta oyleymıs demekkı ogrenmıs olduk. Ben ıkıncı cocuk dusunmuyorum Allah ım 2 ye muhtac etmezse inşallah. ama 2 dusunen annrlere trcrube oluyor
Bende 4 çocuk ne guzel yaa fln diye basladigim yola 3 ideal yaa diye ilerledim. Sonra hamileligimdeki yasadiklarim 2 de yeter sanki dedirtti. Ama ameliyat sonrasi dr bana tüm hamileliklerinde artik dikis atcaz sana deyince tek cocukta idealmis ya sanki demeye basladim
Nasip kısmet. Allahım saglikla karnimizdaki bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Sonrasina sonra bakariz

Ayy çok güzel ya büyümüş işte daha ne olsun maşallah

Mesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.
Sağlıkla kavuşsun allahım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdiiiiii
İkinci doğumsa 38 i çok geçirmek istemiyorlar canım ilk dikiş yerini gözetiyorlar ama ilkse belki çok iriyse yeter çıkaralım bunu burdan diyor olabilirler

Kizlar bugun detayli ultrasonum vardi beyindeki vertikuler midir nedir 9.8 olculdu yani bu ust sinir oluyormus 10 u gecmemesi gerekiyormus hidrosefaliye sebebiyet verebiliyormus ama bu %1 ihtimal dedi doktorum 28.haftada tekrar olcecek benim de acayip moralim bozuldu boyle bi durumla karsilasan var mi

Benim kızımda da var demıslerdı canım 3 mm kist vardı yanlıs hatıelamıyosam seninkiyle aynı dey mı bılmıyorum ama doktorum zaten amnıypsentez oldun kesın kendılıgınden gececek bu demisti. Sanırım 9.8 biraz fazla oluyor ama hala sınırın altında oyle dusun. 28. Haftada tekrar bakılsın sımdıden kendını uzme bence bu arada hıdrosefalı neymıs bılgı verdı mı?

İkinci doğumsa 38 i çok geçirmek istemiyorlar canım ilk dikiş yerini gözetiyorlar ama ilkse belki çok iriyse yeter çıkaralım bunu burdan diyor olabilirler
2.gebelikte 38 i gecerse dikislerde açılma olma ihtimali mi oluyormus ondan mi canım.
Ay bebiskolarimiz sağlıklı olsunlar da vakitleri dolunca dogsunlar sağlıkla grubumuzun bebisleri hep tombik mi dogacak merak ediyorum

Ayyyy büyümüşşş yaa maşallahh şeker yükleme beni korkutuyor ya kesin kusarım gibi jsjsjsj
Pamlok foto reels çektin mi bakim
Reels değil ama foto çektim çokzel oldu atym bak

Eklentiler

• a0763a66-8610-47f8-8bca-839daee7f87c.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 86
Kizlarrr 22 haftamdayim ve ayaga kalkinca bayilacak gibi oluyorum elim ayagim bosaliyor sanki bu durumu yasayan varmi asiri yorgunum ustumden kamyon gecmis gibi heryerim agriyor
Bende de olmuştu geçmiş olsun vitamin değerlerine en son ne zaman baktırmıştın demir ilacı kullanmıyordum o zamanlar olmuştu kullanmaya başladığımda kendime gelmiştim

Ayyyy büyümüşşş yaa maşallahh şeker yükleme beni korkutuyor ya kesin kusarım gibi jsjsjsj

Reels değil ama foto çektim çokzel oldu atym bak
Oyyyş çok hoş olmuşsunuz hanımefendi
Bu hafta sonu bende cekicemmmm kaydettigim tüm pozlari reelsları

Oyyyş çok hoş olmuşsunuz hanımefendi
Bu hafta sonu bende cekicemmmm kaydettigim tüm pozlari reelsları
Totomu kaldırıp artık çekmem gerekiyordu eşimle de çekildik üzerimden resmen yük kalktı şimdi kaldı bunu 2 haftada bir tekrarlamak ya da belki ayda bir tekrarlarım yaa

Kızlar alışveriş için bir adım attım insanlık için küçük ama benim için büyük bir adımdı şöyle bir defter aldım içerisindeki listeleri doldurmaya başladım elimde hazır bir şablon olacağı için işim daha kolay olur dedim yavaş yavaşta almaya başlayacağım (gerçekten yavaş ama )

Eklentiler

• IMG_4304.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4303.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…