- 1 Nisan 2025
- 911
- 1.318
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.061
ne oldu kız kim delirtti seni canımAy bana arada dellenmeler geliyo yalnız olmadığımı söyleyin yaa
Elimde olsa başımı alıp çekirdek ailemle yurtdışına kaçarım çocugumu da doğurup 1 yaşına gelince haber veririm herkese.
Herkes ne çok söz sahibi hisseder oldu benim hayatımda kendini yaa. Valla tepem atıyor. Hormonlar mı yapıyor ben mi sinirli birine dönüştüm bilmiyorum artık
kız maşallah bende girmişim 3.trimestera sen söylemesen bilmicemBir bildirimle duygulandım... 3. Trimester a giris yapmısız kızımla saglıkla gel anneemmmm ❤ Eki Görüntüle 3639705
Askım bende bılmıyodum bıldırım geldıkız maşallah bende girmişim 3.trimestera sen söylemesen bilmicem
Oyyy maşallah yaaaBir bildirimle duygulandım... 3. Trimester a giris yapmısız kızımla saglıkla gel anneemmmm ❤ Eki Görüntüle 3639705
Şu an hiç akıllı uslu olacakmış gibi durmuyor, seni hoplatıyorYiayerim ben o patronuuuuu
Eşimi bu bebege benzetiyorum benhatta bebegimizin de böyle birsey olacagini tahmin ediyorum dış görünüş olarak bu kadar olur yaaaniii.
Ama biraz uyumlu akilli sakin olur iiinsallah teyzesi
Evet canım 27. Hafta oyleymıs demekkı ogrenmıs olduk. Ben ıkıncı cocuk dusunmuyorum Allah ım 2 ye muhtac etmezse inşallah. ama 2 dusunen annrlere trcrube oluyorOyyy maşallah yaaaaynı uygulama lüffen bana da at en kısa zamanda bu bildirimi
27 haftada 3.trimester basliyormus o zamaaan
Ay 1 degil ki biecok sebep varne oldu kız kim delirtti seni canımaz önce bende yine sinirlendim karışmayın bana hayatıma diye bi krizlendim
Tam bir big boss geliyor diyosunŞu an hiç akıllı uslu olacakmış gibi durmuyor, seni hoplatıyorbomba gibi geliyor
Bende 4 çocuk ne guzel yaa fln diye basladigim yola 3 ideal yaa diye ilerledim. Sonra hamileligimdeki yasadiklarim 2 de yeter sanki dedirtti. Ama ameliyat sonrasi dr bana tüm hamileliklerinde artik dikis atcaz sana deyince tek cocukta idealmis ya sanki demeye basladimEvet canım 27. Hafta oyleymıs demekkı ogrenmıs olduk. Ben ıkıncı cocuk dusunmuyorum Allah ım 2 ye muhtac etmezse inşallah. ama 2 dusunen annrlere trcrube oluyor
Ayy çok güzel ya büyümüş işte daha ne olsun maşallahBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
İkinci doğumsa 38 i çok geçirmek istemiyorlar canım ilk dikiş yerini gözetiyorlar ama ilkse belki çok iriyse yeter çıkaralım bunu burdan diyor olabilirlerMesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.
Sağlıkla kavuşsun allahım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdiiiiii
Benim kızımda da var demıslerdı canım 3 mm kist vardı yanlıs hatıelamıyosam seninkiyle aynı dey mı bılmıyorum ama doktorum zaten amnıypsentez oldun kesın kendılıgınden gececek bu demisti. Sanırım 9.8 biraz fazla oluyor ama hala sınırın altında oyle dusun. 28. Haftada tekrar bakılsın sımdıden kendını uzme bence bu arada hıdrosefalı neymıs bılgı verdı mı?Kizlar bugun detayli ultrasonum vardi beyindeki vertikuler midir nedir 9.8 olculdu yani bu ust sinir oluyormus 10 u gecmemesi gerekiyormus hidrosefaliye sebebiyet verebiliyormus ama bu %1 ihtimal dedi doktorum 28.haftada tekrar olcecek benim de acayip moralim bozuldu boyle bi durumla karsilasan var mi
2.gebelikte 38 i gecerse dikislerde açılma olma ihtimali mi oluyormus ondan mi canım.İkinci doğumsa 38 i çok geçirmek istemiyorlar canım ilk dikiş yerini gözetiyorlar ama ilkse belki çok iriyse yeter çıkaralım bunu burdan diyor olabilirler
Ayyyy büyümüşşş yaa maşallahhBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
Reels değil ama foto çektim
Bende de olmuştu geçmiş olsun vitamin değerlerine en son ne zaman baktırmıştın demir ilacı kullanmıyordum o zamanlar olmuştu kullanmaya başladığımda kendime gelmiştimKizlarrr 22 haftamdayim ve ayaga kalkinca bayilacak gibi oluyorum elim ayagim bosaliyor sanki bu durumu yasayan varmi asiri yorgunum ustumden kamyon gecmis gibi heryerim agriyor
Oyyyş çok hoş olmuşsunuz hanımefendiAyyyy büyümüşşş yaa maşallahhşeker yükleme beni korkutuyor ya kesin kusarım gibi jsjsjsj
Reels değil ama foto çektimçokzel oldu atym bak
Totomu kaldırıp artık çekmem gerekiyorduOyyyş çok hoş olmuşsunuz hanımefendi
Bu hafta sonu bende cekicemmmmkaydettigim tüm pozlari reelsları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?