- 16 Eylül 2024
- 6.438
- 6.004
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.081
İstikrar deyince de senTotomu kaldırıp artık çekmem gerekiyordueşimle de çekildik üzerimden resmen yük kalktı şimdi kaldı bunu 2 haftada bir tekrarlamak ya da belki ayda bir tekrarlarım yaa
Ay ben de dün şöyle bi liste yaptım ve artık 1 ay içinde halledeyim diyorumKızlar alışveriş için bir adım attıminsanlık için küçük ama benim için büyük bir adımdı şöyle bir defter aldım içerisindeki listeleri doldurmaya başladım elimde hazır bir şablon olacağı için işim daha kolay olur dedim yavaş yavaşta almaya başlayacağım (gerçekten yavaş ama )
Yaparsın sana inanıyoruzKızlar alışveriş için bir adım attıminsanlık için küçük ama benim için büyük bir adımdı şöyle bir defter aldım içerisindeki listeleri doldurmaya başladım elimde hazır bir şablon olacağı için işim daha kolay olur dedim yavaş yavaşta almaya başlayacağım (gerçekten yavaş ama )
Süpersin canım böyle daha kolay hallederiz gibiAy ben de dün şöyle bi liste yaptım ve artık 1 ay içinde halledeyim diyorum
E bebekten şu klasik zıbınlardan 7 tane almıştım 7al 6 ödeden faydalanıpYaparsın sana inanıyoruz
Cok gec kalmadın ya bizde bu haftasonu liste hazırladık daha
Bence ne zaman baslarsan o zaman zamani gelmistir. defterde cok hoşmuş bende baktım alsam mi diye cok gitti elim ama caydım sonra.
Zıbınlarla basla
Kuzum ben hm den 5li uzun kol 5li kısa kol zıbın aldim. Bide 3 tane falan ebebekten beyaz askılı zıbın alacagim. Bu saydiklarim 1-2 aylık icin.E bebekten şu klasik zıbınlardan 7 tane almıştım 7al 6 ödeden faydalanıpkaç tane olması gerekir hiç bilmiyorum sen kaç tane aldın zıbını kuzu
Ya aslında benimde aldığım bir kaç parça bişey vardı taşınırken bazanın altına yerleştirdim bir ara çıkartıp bakayım ne var ne yok diyeKuzum ben hm den 5li uzun kol 5li kısa kol zıbın aldim. Bide 3 tane falan ebebekten beyaz askılı zıbın alacagim. Bu saydiklarim 1-2 aylık icin.
Ek olarakta yine 0-3 ay olarak gecenlerden kısa kol 3 tane fln alayim diyorum yine ebebekten tamam. Fazla bile aslinda ama olur ya ihtiyac olur evde bulunsun.
Canım bence başlangıç icin 0-3 ay biraz zıbın yeterli (zıbın olarak söylüyorum sadece)Ya aslında benimde aldığım bir kaç parça bişey vardı taşınırken bazanın altına yerleştirdim bir ara çıkartıp bakayım ne var ne yok diye
canım benim ya olucağı varmış duycakları varmış de insan ister istemez sinirleniyor ama sakin ol biz hamileyiz dikkat etmemiz gerek bunu sana söylüyom ama ben kendim dikkat etmiyorum arada..Ay 1 degil ki biecok sebep vardeliye hergün bayram misali hergün birine sinirlensem yetmez
Ya aslında birinden az bahsedeyim. Şaşıracaksınız ama hamile oldugumu hala sadece ailelerimiz ve bir arkadasim biliyor. Birde benim amcam esimin halası falan. O kadr. Kimse bilmiyor baska.
Annem bugun söylemeyi istemedigim birine söylemiş. Bende sinirlendim. 3.trimesterde soylemeye karar vermiştik biz esimle. Sonucta anasi belli babasi belli kimseye hesap verecek degilim cocugum oluyor hamileyim diye.
Bende epey sinir oldum. Çünkü annemin söylediği kisi,benim gic haberdar olmalarini istemedigim kisilerle iletisimde. Onlara soyleyecek yüksek ihtimalle.
Sinirlerim bozuldu ya.. aman..
Zaten bende soyleyecegim tamam. Ama bi bırakın biz anne baba olarak kendimiz karar verelim dimi.
ayy inşallah ya benim de hassas değil midem kolay olacağını düşünüyorm hadi bakalmAy hadi bakalım kolayca geçsin seninki de. Çok rahatım ben ya. Olsa içerim dahaÇok midem hassas değil zaten normalde de. İnşallah senin de kolay geçer gerçekten hiç korkulacak bişey değil
Aynen artik öyle diyorum kuzum ya. Napalim. Ekstra sinirli olmak bende istemiyorum ama adeta damarımın üstünde dans ediyorlar hadi sinirlen babylovee diyeeecanım benim ya olucağı varmış duycakları varmış de insan ister istemez sinirleniyor ama sakin ol biz hamileyiz dikkat etmemiz gerek bunu sana söylüyom ama ben kendim dikkat etmiyorum arada..
Kanka çok güzel olmuşAyyyy büyümüşşş yaa maşallahhşeker yükleme beni korkutuyor ya kesin kusarım gibi jsjsjsj
Reels değil ama foto çektimçokzel oldu atym bak
İlla sorduracaksınKızlar alışveriş için bir adım attıminsanlık için küçük ama benim için büyük bir adımdı şöyle bir defter aldım içerisindeki listeleri doldurmaya başladım elimde hazır bir şablon olacağı için işim daha kolay olur dedim yavaş yavaşta almaya başlayacağım (gerçekten yavaş ama )
Aşko lansinoh daha çok tercih ediliyor diye biliyorum, alırsam bende ondan alacamKızlaaaarrr giyilebilir göğüs pompası alıcam lansinoh mu mochi mi?
Aldım aşkm aldım efsane güzel oldu bi sürü indirim birleştirdimAşko lansinoh daha çok tercih ediliyor diye biliyorum, alırsam bende ondan alacam
Küçük Anne RehberiKanka çok güzel olmuş
Sistemi banada anlatırmısın
Link senin köpeğin olsunİlla sorduracaksınlinkle paylaşsana direk defteri
Kanka bende bu kadar puan yoktur hb geçmişim ateş ölçer sadeceAldım aşkm aldım efsane güzel oldu bi sürü indirim birleştirdimhb da okuladönüş100 koduyla ekstra düştü alacaksan bak derim
100₺ kod indirimi
200₺ eticaret world puan
250₺ hepsiburada world puan
400₺ hepsipara bana
25₺ hepsipara eşime iade geldi
Şimdi şöyle bişey var zaten 4 ay her türlü çalışamıyorsun evet maaşını da alamıyorsun ama rapor parası da aldığın brüt maaşın günlük 2/3 ü kadarını alıyorsun yani asgari ücretle çalışan biri için 64.700 tl yapıyor, ki bu da nerdeyse 3 aylık maaşı zaten, bu zaman da çalışmadığın yerden gelecek 60-70 bin (tabi herkesn durumuna göre değişebilir) bence kötü bir para da değil. Böyle söyleyince siyasi savunuyorum gibi düşünmeyin maddi boyutundayım sadeceKız neresi iyi, aylık 22000 tl asgari bile alıyor olsan 4 ay 88.000 tl eder maasın.
Devletin 4 ay sonunda şuan sana verdiği para 45-50 bin tl. nerdeyse çalışıyor olsaydın alacağın paranın yarısı.
Maaş da almıyorsun yalnızca devletten rapor parası alıyorsun ya o yüzden iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?