- 10 Haziran 2024
- 296
- 106
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.061
Bebeğin önde olması daha sıkıntılı bi durum sanırım. İnsülin kullanmanın zararı yok tam tersine daha faydalı canım yeter ki size iyi gelsin gerisi önemli değilAşkım bu diyetli hali malesef kontrol etmeye çalıştık ama olmadıbu sabahta ölçtüm açlığım 107 çıktı tokluğum 137 benim sıkıntım bebekle ilgili. Hem suyum fazla hemde en son 3 hafta önden gidiyordum. Böyle devam ederse 1,5 aya sezeryana alırım dedi
Amin canımmm aminn güzel haberler alıp gelelim
Isyanini seveyim senin
Knka bana açlık vurunca ben hemen su içip yatıyorum yememek içinAmin canımmm aminn güzel haberler alıp gelelim
amin kuzuu insallah hayırlı güzel haberlerle gelelim
Isyanini seveyim senincok haklısın ✔
Ama geceleri ya cisten ya acliktan uyuyamıyorum erkenden
Canim cok sevindim haberler güzel gelmisKızlar benim oğluş 1100 kg olmuş boyuda 35cmdoktor suyu herşeyi çok iyi dedi 27+4 üm 3 4 gün ileride gözüküyor ilk defa ilerleri çıktı tarihi serviks uzunluğu en son 39 du şuan 33 olmuş herşey yolunda gözüküyor dedi kan verdim kan değerim düşükse kan takviyesi yapacağız mecbur dedi sonuçları bekliycem kızlar şeker yüklemeside yaptım midem bulanıyor kusmamak için direniyorum resmen ağzıma geliyor inşallah kusmadan hallederim sonuçlarımda inşallah iyi çıkar
İyi neyse ki takla at falanda dememişler :)Sağol canımağzıma gelmese düşünmücemde dayanmaya çalışıyorum oturdum koltuğa bekliyorum kurbanlık koyun gibi yok hiç otur falan demediler gezme falan diye bişey diyen olmadı
Birebir aynı besleniyormusuzKnka bana açlık vurunca ben hemen su içip yatıyorum yememek içinama tabi arada yediğimde oluyor, bende senin gibiyim 12 gibi kahvaltı, 4-5 ara öğün, 7 akşam yemeği, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra açlık midemin kapısını çalmaya başlıyor
Ahahah bunlar hep yaşanacakSadece kendi üstleri mi altını açtığında pipişe bir şey koymaz yada hızlı davranmazsan o çiş güzel bir ivmeyle direk senin suratına geliyorah ilk alt açmalarımda az mı yaşadım ilk ıslandığımda öyle bi çığlık attımki çocuk korktu
Kanka bunun hepimizde olması acaba yemekten değilde bu haftalarda bağırsaklardan falan mı acabaEzmu0810 canım geçmiş olsun. Bende dün yediklerimden bozmustum aynı sekilde. Sabahtan beri de etkisi sürüyor. Karnım buruluyor.
Sen o kadar fazla cikiyorsan wc ye yine de doktoruna yazabilirsin. Cagirmaz ama ilac önerir belki. Bol bol su ic
Kanka kan alırken idrardamı alıyorlar şeker için ?İyi neyse ki takla at falanda dememişler :)
İdrarı bak unuttum size hatırlatmayı insan zor yapıyor gerçekten ben geceden su içmeyi bırakmıştım gelmedi haliyle banada çok miden bulanırsa 1 2 yudum su içebilirsin demişlerdi ağzımdaki tat gitsin diye bende öyle yapmıştım
İyi neyse ki takla at falanda dememişler :)
İdrarı bak unuttum size hatırlatmayı insan zor yapıyor gerçekten ben geceden su içmeyi bırakmıştım gelmedi haliyle banada çok miden bulanırsa 1 2 yudum su içebilirsin demişlerdi ağzımdaki tat gitsin diye bende öyle yapmıştım
Evet canım bende öyle düşünüyorum. Eğer bebekle ilgili bi sıkıntı olmasaydı ve değerlerim yüksek olsaydı bende sorun etmezdim. Ki Allah’a şükür şuana kadar kullandığım vitaminlerin haricinde tek bir parol bile içmedim sıktım kendimi. Yeterki iyi olsunlarda gerisi önemli değilBebeğin önde olması daha sıkıntılı bi durum sanırım. İnsülin kullanmanın zararı yok tam tersine daha faydalı canım yeter ki size iyi gelsin gerisi önemli değilölçüm cihazının markası ne canım
Canım benim devlette 8 saate çıkmıştı. Ertesi gün sonuçlara baktılarannabelica canım şeker yüklemesi sonuçları kaç saatte çıktı senin akşamüstünü buldumu yoksa hemen çıktımı ona göre gitmeyip bekleyeceğim de
MaşallahEvet canım bende öyle düşünüyorum. Eğer bebekle ilgili bi sıkıntı olmasaydı ve değerlerim yüksek olsaydı bende sorun etmezdim. Ki Allah’a şükür şuana kadar kullandığım vitaminlerin haricinde tek bir parol bile içmedim sıktım kendimi. Yeterki iyi olsunlarda gerisi önemli değilvivacheck diye bi cihaz canım
Bende 28+3 üm canımMerhaba kızlar
28. Haftadayız doktora gittik 1250gr 34 cm olmuş
Bugün 3 lü aşımı oldum inş ağrı ateş yapmaz
Bundan sonra kontroller 2 hafta bir olucak
30. Haftada alttan muayene ile doğum şeklini konuşucaz dedi plesentadan dolayı normal doğum olmaz demişti ama tekrar bir bakıcaz dedi
Normalde 2 aralık doğum tarihim ama benim 18 -20 kasım haftası olucak gibi görünüyor
İlk doğuranlardan olucam sanırım
İnşallah canım Allah’ın izniyle bunuda çözeceğizMaşallahşeker halledilemeyecek bi şey değil zaten canım düzenli takip ve insülinle gayet çözülebilir
Özelde yaklaşık 1 saate çıkıyor canım ben en son verdiğimi sadece beklememiştim onuda msjla öğrendimannabelica canım şeker yüklemesi sonuçları kaç saatte çıktı senin akşamüstünü buldumu yoksa hemen çıktımı ona göre gitmeyip bekleyeceğim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?