Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bebeğin önde olması daha sıkıntılı bi durum sanırım. İnsülin kullanmanın zararı yok tam tersine daha faydalı canım yeter ki size iyi gelsin gerisi önemli değil ölçüm cihazının markası ne canım

babylovee se25lin güzel haberler alırsınız inşallah kızlar
Amin canımmm aminn güzel haberler alıp gelelim
se25lin babylovee hayirli haberlerle gelin kızlar
amin kuzuu insallah hayırlı güzel haberlerle gelelim
se25lin biz bu panikle bence kendimiz çıkarıyoruz şekerimizi
babylovee zabaha kadad buralarda takılıyorsun randevu saati 14:00 alıyorsun, gidip uyuyup erken saatlere al artııkkkkkkk
Isyanini seveyim senin cok haklısın
Ama geceleri ya cisten ya acliktan uyuyamıyorum erkenden

Amin canımmm aminn güzel haberler alıp gelelim

amin kuzuu insallah hayırlı güzel haberlerle gelelim

Isyanini seveyim senin cok haklısın
Ama geceleri ya cisten ya acliktan uyuyamıyorum erkenden
Knka bana açlık vurunca ben hemen su içip yatıyorum yememek için ama tabi arada yediğimde oluyor, bende senin gibiyim 12 gibi kahvaltı, 4-5 ara öğün, 7 akşam yemeği, akşam yemeğinden 1-2 saat sonra açlık midemin kapısını çalmaya başlıyor

Canim cok sevindim haberler güzel gelmis bebis sana saglikli haberler vermis
Şeker sorunlarından da güzel sonuçlar geldiginde diyet kulübüne veda edip rahatlar kulübüne gecis yaparsin inşallah

Sağol canım ağzıma gelmese düşünmücemde dayanmaya çalışıyorum oturdum koltuğa bekliyorum kurbanlık koyun gibi yok hiç otur falan demediler gezme falan diye bişey diyen olmadı
İyi neyse ki takla at falanda dememişler :)
İdrarı bak unuttum size hatırlatmayı insan zor yapıyor gerçekten ben geceden su içmeyi bırakmıştım gelmedi haliyle banada çok miden bulanırsa 1 2 yudum su içebilirsin demişlerdi ağzımdaki tat gitsin diye bende öyle yapmıştım

Birebir aynı besleniyormusuz
bence gayet idael beslenme sekli ama kanka iste aksam yemekten sonra o 1 2 saat gecince insan acikiyor. Biseyler yememiz de gerekiyor zaten. Hadi orda yiyorum ben daha erken oldugu icin. Ama en zoru 12 1 gibi yataga gelince gelen aclik. Bazen suyla bastirilmiyor ama bu cok nadiren oluyor. Hafta ilerledikce bu durum sıklasabilir gibi de geliyor ama bebisler daha cok yiyecek isteyecek gibi duruyor. Başucumuza sandviç koyup uyuruz o zamanda

Ezmu0810 canım geçmiş olsun. Bende dün yediklerimden bozmustum aynı sekilde. Sabahtan beri de etkisi sürüyor. Karnım buruluyor.
Sen o kadar fazla cikiyorsan wc ye yine de doktoruna yazabilirsin. Cagirmaz ama ilac önerir belki. Bol bol su ic

Ahahah bunlar hep yaşanacak

Kanka bunun hepimizde olması acaba yemekten değilde bu haftalarda bağırsaklardan falan mı acaba

Kanka kan alırken idrardamı alıyorlar şeker için ? yoksa idrar genel testmi alıyorlar, ben 3 gün önce verdim idrar testi, yani şekerle alakası var mı? Ona göre yapmadan gidicem

kız yok yani gelmedi gerçekten tuvaletim söylemesi kolay ne güzel anlatıyor bide kadın içtim bende sende iyi yapmışsın gelmicek şeyi nasıl beklicez zaten bide şekerli suyu hemen içsem diye bakıyorum idrardan oncede olmuyor mecbur içtim

annabelica canım şeker yüklemesi sonuçları kaç saatte çıktı senin akşamüstünü buldumu yoksa hemen çıktımı ona göre gitmeyip bekleyeceğim de

sagolun kızlar
Aklıma saglik ocagı geldi oglumu okuldan almaya gidince oraya gidcem belki o birsey onerir ilac yazarsa atarm doktoruma iceyim mi diye gel demesin diye ürettigm seyler

Evet canım bende öyle düşünüyorum. Eğer bebekle ilgili bi sıkıntı olmasaydı ve değerlerim yüksek olsaydı bende sorun etmezdim. Ki Allah’a şükür şuana kadar kullandığım vitaminlerin haricinde tek bir parol bile içmedim sıktım kendimi. Yeterki iyi olsunlarda gerisi önemli değil vivacheck diye bi cihaz canım

Merhaba kızlar
28. Haftadayız doktora gittik 1250gr 34 cm olmuş
Bugün 3 lü aşımı oldum inş ağrı ateş yapmaz
Bundan sonra kontroller 2 hafta bir olucak
30. Haftada alttan muayene ile doğum şeklini konuşucaz dedi plesentadan dolayı normal doğum olmaz demişti ama tekrar bir bakıcaz dedi
Normalde 2 aralık doğum tarihim ama benim 18 -20 kasım haftası olucak gibi görünüyor
İlk doğuranlardan olucam sanırım

Maşallah şeker halledilemeyecek bi şey değil zaten canım düzenli takip ve insülinle gayet çözülebilir

Bende 28+3 üm canım Benimde burda tarih olarak 4 Aralık gözüküyor kullandığım uygulamada 29 Kasım gözüküyor. ama şekerimden dolayı 3 hafta önden gidiyor. Böyle gidersen 1,5 aya alırım demişti dr. Bende doğum şeklini sorduğumda plesanta falan demedi ama bebeğin şuanda zaten ters duruyor dedi. Zaten bu kiloda dönsede normal olmaz demişti. Tabi daha net ilerleyen zamanlarda görürüz dedi birde dün kan uyuşmazlığı iğnesi oldum kadın doğum acilde. bağıranlar vardı yok dedim ben asla normal doğuramam hakkımızda hayırlısı hangisi ise onu seçsin bebeklerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…