- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.101
Ykb kartın kampası hayatım bu premiumlu olduğumız için de olabilir tabiKanka bende bu kadar puan yoktur hb geçmişim ateş ölçer sadece
Ay çok ve çok kolaymış aşkımKüçük Anne Rehberi, Instagram: "Dışarıda bir yerde değilde, evinde eşinle beraber çok güzel anılara imza atabilirsin Bebeğin gelmeden bu fotoğrafları çekmeyi unutma #bebek #evlat #gebelik #anne #hamile #hamilelik #reels #hamileyim #bebeğim #baba" Kanki bu videodan kopya çektim
Link senin köpeğin olsunne bileyim siz alışverişi bitirdiniz nerdeyse artık kimse böyle bişeye ihtiyaç duymaz diye düşündüm be
Notisyon Hamilelik Planlayıcısı Defteri | Doğum Öncesi Alışveriş, Takip ve Anı Sayfaları | A5 40 Sayfa - Fiyatı, Yorumları
Kocam pay kullanıyorum kanka, hiç anlamam bu işlerdenYkb kartın kampası hayatım bu premiumlu olduğumız için de olabilir tabilink paylaşıp alınca bana da 400 geldi onu da ateş ölçer de kullanıcam
Bende bol bol dua edicem elden de bir sey gelmiyor ki sizin kizinizin sonradan mi duzeldi nasil oldu hidrosefali dedigi beyinde su birikmesi gibi bi rahatsizlikmisBenim kızımda da var demıslerdı canım 3 mm kist vardı yanlıs hatıelamıyosam seninkiyle aynı dey mı bılmıyorum ama doktorum zaten amnıypsentez oldun kesın kendılıgınden gececek bu demisti. Sanırım 9.8 biraz fazla oluyor ama hala sınırın altında oyle dusun. 28. Haftada tekrar bakılsın sımdıden kendını uzme bence bu arada hıdrosefalı neymıs bılgı verdı mı?
Çok geçmiş olsunBende bol bol dua edicem elden de bir sey gelmiyor ki sizin kizinizin sonradan mi duzeldi nasil oldu hidrosefali dedigi beyinde su birikmesi gibi bi rahatsizlikmis
kuzum benimde küçük oğlum hic durmuyor ama hic yane tam bir erkek annesiyim evde ve sinirden yemek yemedim..Aynen artik öyle diyorum kuzum ya. Napalim. Ekstra sinirli olmak bende istemiyorum ama adeta damarımın üstünde dans ediyorlar hadi sinirlen babylovee diyeee
Seni kim sinirlendirmisti
Ya cok zor herkes bir havada. Herkes bir akıl verjyorbana diyorum ya 1 degil ki 10 tane sinir bozacak sey oluyor ama iste amaaannn öf be diyorum gecmeye çalışıyorum ne kadar basarirsam
Ya ne güzel haberler gelmişBen çıktım kızlar. 33 cm veeeee tam 790 gramtam hamilelik günlüğü kilosuna gelmişiz artık. Nasıl bu kadar büyüdü iki haftada aklım almıyor herşeyi haftasıyla uyumlu çok şükür. Şeker yüklemedeyim içtim bekliyorum bakalım. Midem çöplük gibi ya hiç bulantım falan yok darısı başınıza
canım bnm dogum 11 Aralık olucak nasipse 38.haftamMesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.
Sağlıkla kavuşsun allahım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdiiiiii
bende bu hamileligim de Asla tahamulum yok fazla konusanı dövesim geliyorAy bana arada dellenmeler geliyo yalnız olmadığımı söyleyin yaa
Elimde olsa başımı alıp çekirdek ailemle yurtdışına kaçarım çocugumu da doğurup 1 yaşına gelince haber veririm herkese.
Herkes ne çok söz sahibi hisseder oldu benim hayatımda kendini yaa. Valla tepem atıyor. Hormonlar mı yapıyor ben mi sinirli birine dönüştüm bilmiyorum artık
Kocam payle alınca bana beleş zatenKocam pay kullanıyorum kanka, hiç anlamam bu işlerden
Güle güle kullan aşkım
Ayy çok sevindim gözün aydın canımKızlar ben geldimmmm
Allah’ıma şükürler olsun, çok güzel geçti, bir sorun görmedi perinatolog, coraspin içmemi tavsiye ettiKızım da teyzoşları, 596 gr. 30 cm olmuş, boyu uzun bir kızçe dedi biz de haberler böyle
“Karı yer” yapıyoruz kankaKocam payle alınca bana beleş zatenişimden memleketimden aldı getirdi beni ödesin
Ouyii maşallah canım çok sevindim, sende rahatladın artıkKızlar ben geldimmmm
Allah’ıma şükürler olsun, çok güzel geçti, bir sorun görmedi perinatolog, coraspin içmemi tavsiye ettiKızım da teyzoşları, 596 gr. 30 cm olmuş, boyu uzun bir kızçe dedi biz de haberler böyle
Kanma saat 5e nasıl aldın, ona sabah gidilmiyor mu açkenYa ne güzel haberler gelmişbundan sonra çok hızlı kilo alacaklar, maalesef biz de öyle benim de cuma randevum var, şeker yüklemesi yapılacaktı ama saat 5’e aldım randevuyu, o saatte yapar mı bilmiyorum. Çıktı mı sonuçların? 50’lik mi yaptılar yüklemeyi?
Ay bendeKısır kısır dediniz yapmaya kalktım şimdi canım istedi
Evet gerçekten çok basit hemde pro gibi çıkıyoAy çok ve çok kolaymış aşkımtenk yu, yarın bekleyin
Aman allahım mini mini minnoşKızlar ben geldimmmm
Oyy maşallah, tosuncuk ilk arabası hazırKızlarrr herkese merhababen bi kaç gündür tatildeydim anca döndük dönerkende oğluşuma sonunda bebek arabası aldık prego concorde karar kıldım inşallah pişman olmam amin bu arada bendende bi fotiko gelsin oğluşumla bi kaç gündür resmen deliyor karnımı dün gece hiç uyutmadı mesela arada uykusuz kaldığım oluyor haftaya salı şeker yüklemesine gidicem kara kara düşünüyorum ben tatlı yiyemiyorum sabahın köründe o içeceği nası içicem inanın bilmiyorum bide bi saat once gebe okulundan aradılar 22 eylülden 25 eylüle kadar eğitim tarihini seçtim 2 haftaya yaymışlar 12 ile 3 arası sürecek dendi onun içinde çok heycanlıyım inşallah çok iyi geçer
Eki Görüntüle 3639771
Kürek hazır mı aşkocanım bnm dogum 11 Aralık olucak nasipse 38.haftam
anne durumuna gore karar veriliyor 3.sezeryanim olucak ilk 2 sezeryanim da 38.haftaydi
ilk bebegm hastaydi zaten 38 de aldilar 2.bebegm de ilk sezerysn dikislerim icten incelmeye basladi açılmadn alalm dedim 38 de aldi
suan da 3.sezeryan diye 38.hafta ve plesenta asagida Allah korusun yapışırsa 37.36. hafta bile olabilir gidisata gore karar verilicek suanlık 11 Aralık
bende bu hamileligim de Asla tahamulum yok fazla konusanı dövesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?