Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bende bol bol dua edicem elden de bir sey gelmiyor ki sizin kizinizin sonradan mi duzeldi nasil oldu hidrosefali dedigi beyinde su birikmesi gibi bi rahatsizlikmis

kuzum benimde küçük oğlum hic durmuyor ama hic yane tam bir erkek annesiyim evde ve sinirden yemek yemedim..
şimdi ise o annemin kuzinesinin cocuğuna hatsaneye gidiyoz kablolarını cekmişler iyi değilim yane üst üste geliyor herşey.

Kızlarrr herkese merhaba ben bi kaç gündür tatildeydim anca döndük dönerkende oğluşuma sonunda bebek arabası aldık prego concorde karar kıldım inşallah pişman olmam amin bu arada bendende bi fotiko gelsin oğluşumla bi kaç gündür resmen deliyor karnımı dün gece hiç uyutmadı mesela arada uykusuz kaldığım oluyor haftaya salı şeker yüklemesine gidicem kara kara düşünüyorum ben tatlı yiyemiyorum sabahın köründe o içeceği nası içicem inanın bilmiyorum bide bi saat once gebe okulundan aradılar 22 eylülden 25 eylüle kadar eğitim tarihini seçtim 2 haftaya yaymışlar 12 ile 3 arası sürecek dendi onun içinde çok heycanlıyım inşallah çok iyi geçer

Ya ne güzel haberler gelmiş bundan sonra çok hızlı kilo alacaklar, maalesef biz de öyle benim de cuma randevum var, şeker yüklemesi yapılacaktı ama saat 5’e aldım randevuyu, o saatte yapar mı bilmiyorum. Çıktı mı sonuçların? 50’lik mi yaptılar yüklemeyi?

Mesela neye göre belirliyo doktorlar bu kadar erken sezeryana almayı acaba ben hiç bilmiyorum.
Sağlıkla kavuşsun allahım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdiiiiii
canım bnm dogum 11 Aralık olucak nasipse 38.haftam
anne durumuna gore karar veriliyor 3.sezeryanim olucak ilk 2 sezeryanim da 38.haftaydi
ilk bebegm hastaydi zaten 38 de aldilar 2.bebegm de ilk sezerysn dikislerim icten incelmeye basladi açılmadn alalm dedim 38 de aldi
suan da 3.sezeryan diye 38.hafta ve plesenta asagida Allah korusun yapışırsa 37.36. hafta bile olabilir gidisata gore karar verilicek suanlık 11 Aralık
bende bu hamileligim de Asla tahamulum yok fazla konusanı dövesim geliyor

Ouyii maşallah canım çok sevindim, sende rahatladın artık başlasın alış verişler

Kanma saat 5e nasıl aldın, ona sabah gidilmiyor mu açken o saate kadar nasıl duracan

Ay çok ve çok kolaymış aşkım tenk yu, yarın bekleyin
Evet gerçekten çok basit hemde pro gibi çıkıyo yarın darlarım ama baak
Aman allahım mini mini minnoş çok şükür kuzum sağlıkla gelsin premsess

Oyy maşallah, tosuncuk ilk arabası hazır bizden önce arabalı oldular

Kürek hazır mı aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…