- 18 Kasım 2024
- 566
- 370
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.001
Evet canımCanımmm şeker mi çıktı sende
Yok canım benim henüz oluşmadı ama bi vloggerdan dinlemiştim göbek bel çevresi kalça ve gögüslere de yağ sürülmeliymiş. Hani şu simit falan dediğimiz bölgeler falan. Ben bitek gözümün içine bişey sürmüyorum yani öyle kremleniyorum. Bazen bunalıyorum 3-4 duşta birde hiç bişey sürmüyorumYa kızlar benim kalçam çatlamış ben şok bugün farkettim kalçamın olduğu kısımda çatlak var karnımda beklerken kalçamda görünce bi şoka girdim hiç beklemediğim yerden yakalandımsizin çatlak hiç oluştumu kalçada falan
Ama iste yemek lazimKuzum bende öyleyim kahvaltıdan sonra akşama kadar hiç acıkmıyorum eşimde söylüyor hiç arada acıkmıyor musun diye ama yok yani.
kızlar niye böyle bazılarımızın ki bende cözemedim bende hic acıkmıyorum yemek koymayın tek su verin niye vermiyorsunuz dememAma iste yemek lazimben ara öğün yapıyorum ama diyet yaptigimdan beri. Onun faydasi oluyor kuzum sende deneyebilirsin. Ara öğün yogurt ye mesela biraz meyve ye yaninda.
Kuzum benim gündüz özellikle pek iştahım yok. Yani sabah kahvaltisini cok acıkmış olmama ragmen zor zor yiyorum. Hala yumurta hassas noktam..kızlar niye böyle bazılarımızın ki bende cözemedim bende hic acıkmıyorum yemek koymayın tek su verin niye vermiyorsunuz dememiştah 0 hala
kız yanlız değilsin herşeyi isteksiz yiyorum iştahım cok cok olması lazımken sanki hic hamile değilmişim gibiKuzum benim gündüz özellikle pek iştahım yok. Yani sabah kahvaltisini cok acıkmış olmama ragmen zor zor yiyorum. Hala yumurta hassas noktam..
Kahvaltidan sonra da uzun süre yiyesim gelmiyor.
Sonra ara öğün yaptigim daatlerde acıkmış oluyorum iste 4 5 gibi yani.
Sonra aksam yemegi yedikten sonra bu sefer tatli ihtiyacim oluyor.
Ama yiyemedigim icin, iste peynir tabagi domstes salatalik tabagi falan yiyip uyuyorum.
hahahahha yaa alemsin ye tabi iyi yapmıssın şimdi oğluşun bayram ediyordurGecenin bu saatinde kalktim da yine peynir zeytin yedim de yattim
Midemin gurultusundan uyuyamayacaktik yoksa
Benim de kız ve benimki de hiç durmuyor gece özellikle hareketli(ben uzanınca)gündüzleri de yine ara ara haftasıylamı alakalı anlamadım. Doğunca inşallah bu kadar olmaz diye umut ediyorum. Doktora söylemeye gerek var mı bilemedim.Günaydın kızlar benim kızın maşalllahı var tekme atmaktan hiç yorulmuyor galiba ne gece uykusu var ne gündüz şimdiden böyleyse yandıkbenim gibi olanlar var mı doktoru ma mı söylesem acaba
Bende yağlanıyordum ama ne bilim genel olarak daha çok gobeğime ağırlık veriyordum heryerime sürseymişim hergün yedire yedire iyi olurmuşYok canım benim henüz oluşmadı ama bi vloggerdan dinlemiştim göbek bel çevresi kalça ve gögüslere de yağ sürülmeliymiş. Hani şu simit falan dediğimiz bölgeler falan. Ben bitek gözümün içine bişey sürmüyorum yani öyle kremleniyorum. Bazen bunalıyorum 3-4 duşta birde hiç bişey sürmüyorum
Benimkide beni iki saatte bir uyandırıyor şuan içerde tekme tekmeye gidiyor bisiklet pedalı çevirir gibi güm güm vuruyor aynı yeri delcek orayı kendine hedef almış sanki istikrarlı şekilde oraya vuruyorBenim de kız ve benimki de hiç durmuyor gece özellikle hareketli(ben uzanınca)gündüzleri de yine ara ara haftasıylamı alakalı anlamadım. Doğunca inşallah bu kadar olmaz diye umut ediyorum. Doktora söylemeye gerek var mı bilemedim.
Ama artik istahin açıldığı haftalara geldik bizde bolca yicez bencekız yanlız değilsin herşeyi isteksiz yiyorum iştahım cok cok olması lazımken sanki hic hamile değilmişim gibibence etrafımızdakiler daha cok hamile ama sen güzel besleniyorsun dikkat ediyorsun bebeğin icin yemen gerekenleri yiyorsun oyüzden kafana takma canım
hahahahha yaa alemsin ye tabi iyi yapmıssın şimdi oğluşun bayram ediyordur
Ay evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filankakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi
Evet öyle oluyormuş maalesef, görümcem attıklarım oldu dedi
Ay zamane anneleri ya eliniz kakaya değmesin diye kıyafet mi atacaksınız yapmayın etmeyin kuzularımAy kesinlikle bazi markalarin ürünleri tamam cok güzel ama cidden belki 2 3 hafta giyilecek bir ic zıbına o kadar para vermek ne bileyim biraz şov bence
Mesela ebebek online da magazadan daha cok cesit var hem alip cok kirlenince çöpe atarken de acimayiz
Benimki 52 doğmuştu. Şimdi hiç hastane çıkışı falan bakmıyorum o yüzden 30lu haftalarda aşağı yukarı belli olur gidişat iri mi olacak minyon mu bakicamAşkım yenidoğanlar 50 cm52 falan doğarsa elimizde kalır
Bu arada biz yarin kontrole gidiyoruz. Güzel dualariniza talibiz teyzeler
Çok güzel haberler getireceksiniz kızlar biliyorum. Bebişleriniz de kocaman olmuştur şimdi tombik tombikHemen listeye benide ekleyinnyarın benim için büyük gün şeker yüklenecek aşırı gerginim niye bu kadar kafamda büyüttüm bilmiyorum oğluşumuda çok özledim 5 haftadır görmedim inşallah herşey yolundadır
7/24 iştahlıyım ya hangisi iyi bilmiyorumkızlar niye böyle bazılarımızın ki bende cözemedim bende hic acıkmıyorum yemek koymayın tek su verin niye vermiyorsunuz dememiştah 0 hala
Bebişim tabiki her kaka olanı çöpe atacak degiliz yaAy zamane anneleri ya eliniz kakaya değmesin diye kıyafet mi atacaksınız yapmayın etmeyin kuzularımkaka lekelerini çıkarıp makineye öyle attım hep. Sırtına kadar çıkanlar oldu ama hiç atmak aklıma bile gelmedi. Zaten hijyen için hepsini 60 derecede yıkıyorum. Nokta leke kalmadı hiçbirinde. Çok üzülürüm kıyafet atmayın ya bebek bu kaka olacak kusmuk olacak ilerde yemek lekesi olacak. Yazmayayim dedim ama üzüldüm görünce ilk defa duyuyorum çöpe kıyafet atmayı
Amin canım aminnn inşallah sağlıklı güzel haberlerle geliriz muayeneden.Çok güzel haberler getireceksiniz kızlar biliyorum. Bebişleriniz de kocaman olmuştur şimdi tombik tombikhemen yazın bekliyoruz
Kaçlık yukleme yapıldı 50 75 100 hangisi yani.Şeker yükleme ile çok mesaj okudum ama net göremedim. Diyet yapan anneler kaç çıkınca diyete yönlendirdi doktorlar.
Açlık 83
1.saat 173
2.saat 163 çıkmış bende.
Tek yumurta ikizi ve tansiyon sorunu yaşadığım için zaten riskli bir gebelik yaşıyorum her hafta kontrolüm prenetoloji (riskli gebelik) bölümünde yapılıyor. 2.saat için sınırı aştığım söyleniyor ama doktoruma görüşemedim
Erken doğum riski, prematüre doğma ihtimalleri o kadar yüksek ki, herhangi bir sancı da acil gelmem söylendi. Bir de şeker mi var diye moralim gitti
Sağlıcakla gelseler
Kafadan topuğa kadar ölçüm yapıyor Dr.aklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acabacok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?