- 1 Nisan 2025
- 901
- 1.315
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.121
Çok geçmiş olsun arkadaşım Bizimki öyle değildi kist var dendi ama bebeklerde olabiliyor geçici demişti doktorum zaten Amniyosentez sürecim oldu benim Amniyosentez de temiz gelince hiçbir şeyin üstünde DurmadıkBende bol bol dua edicem elden de bir sey gelmiyor ki sizin kizinizin sonradan mi duzeldi nasil oldu hidrosefali dedigi beyinde su birikmesi gibi bi rahatsizlikmis
Kuzu maşallah seninde göbüş çıkmış bayaKızlarrr herkese merhababen bi kaç gündür tatildeydim anca döndük dönerkende oğluşuma sonunda bebek arabası aldık prego concorde karar kıldım inşallah pişman olmam amin bu arada bendende bi fotiko gelsin oğluşumla bi kaç gündür resmen deliyor karnımı dün gece hiç uyutmadı mesela arada uykusuz kaldığım oluyor haftaya salı şeker yüklemesine gidicem kara kara düşünüyorum ben tatlı yiyemiyorum sabahın köründe o içeceği nası içicem inanın bilmiyorum bide bi saat once gebe okulundan aradılar 22 eylülden 25 eylüle kadar eğitim tarihini seçtim 2 haftaya yaymışlar 12 ile 3 arası sürecek dendi onun içinde çok heycanlıyım inşallah çok iyi geçer
Eki Görüntüle 3639771
Afiyet olsun aşkım benim de favori yemeklerimden birisidir kısır iki haftada biri falan mutlaka yaparım evde Sana da afiyet olsun bebeğimYaptım yiyorummsana da afiyet olsun bebişim
Aşkım ilacı akşam yatmadan önce alsan olmaz mı? Çünkü 8-10 saatlik aç olmak gerekiyormuşKuzu maşallah seninde göbüş çıkmış bayaya bende onu düşünüyorum kara kara nasıl içicem bilmiyorum bide hala bulantı ilacı kullanıyorum sabahlarıda içiyorum. Doktora sorucam o ilacı içmemin bir sakıncası olur mu diye içmezsem kesin çıkarırım çünkü
Bizim hoca o gün dinlen dedi aktivite yapmayın, örn sabah yükleme yapıp akşam sıla konserinede gitmeyin dediAşkım ilacı akşam yatmadan önce alsan olmaz mı? Çünkü 8-10 saatlik aç olmak gerekiyormuş
Merhaba bana doktorum öğleden sonra randevu alsan da sabah aç gel demişti sende haber al istersen çünkü öğleden sonra aç olmayacağın için yapmayabilirYa ne güzel haberler gelmişbundan sonra çok hızlı kilo alacaklar, maalesef biz de öyle benim de cuma randevum var, şeker yüklemesi yapılacaktı ama saat 5’e aldım randevuyu, o saatte yapar mı bilmiyorum. Çıktı mı sonuçların? 50’lik mi yaptılar yüklemeyi?
Benim de bulantılarım ara ara yokluyor bugün özellikle yatsam bulanıyor kalksam bulanıyorKuzu maşallah seninde göbüş çıkmış bayaya bende onu düşünüyorum kara kara nasıl içicem bilmiyorum bide hala bulantı ilacı kullanıyorum sabahlarıda içiyorum. Doktora sorucam o ilacı içmemin bir sakıncası olur mu diye içmezsem kesin çıkarırım çünkü
Yoğunluktan yazamadım kuzum. 1 saatlik olan yüksek çıkmış. Açlık ve 2. Saat güzel. Yine diyet dicek doktor muhtemelen ama sonuçlarla ilgili görüşmeye gidemedim. Yarın gidicem artıkannabelica kuzuu çıktı mi sonuçların
Ay çok güzel olmuş fotoğraf ne güzel anı olacakAyyyy büyümüşşş yaa maşallahhşeker yükleme beni korkutuyor ya kesin kusarım gibi jsjsjsj
Reels değil ama foto çektimçokzel oldu atym bak
Canım benim tahammülümüz azalıyor. Etrafimizdakiler biraz bizi idare etmeliler. Hergun degil ama bazen iyice tavan oluyor benim sinirlerim de. Senin oglusun da küçük daha seni anlayamaz ama yetişkinler icin ayni seyi soyleyemicem biraz anlayis gostersinler....kuzum benimde küçük oğlum hic durmuyor ama hic yane tam bir erkek annesiyim evde ve sinirden yemek yemedim..
şimdi ise o annemin kuzinesinin cocuğuna hatsaneye gidiyoz kablolarını cekmişler iyi değilim yane üst üste geliyor herşey.
Kız ne güzel büyümüş senin göbüşün öyle harika görünüyorsun. Hiç korkma şeker yüklemeden çok zor değil gerçektenKızlarrr herkese merhababen bi kaç gündür tatildeydim anca döndük dönerkende oğluşuma sonunda bebek arabası aldık prego concorde karar kıldım inşallah pişman olmam amin bu arada bendende bi fotiko gelsin oğluşumla bi kaç gündür resmen deliyor karnımı dün gece hiç uyutmadı mesela arada uykusuz kaldığım oluyor haftaya salı şeker yüklemesine gidicem kara kara düşünüyorum ben tatlı yiyemiyorum sabahın köründe o içeceği nası içicem inanın bilmiyorum bide bi saat once gebe okulundan aradılar 22 eylülden 25 eylüle kadar eğitim tarihini seçtim 2 haftaya yaymışlar 12 ile 3 arası sürecek dendi onun içinde çok heycanlıyım inşallah çok iyi geçer
Eki Görüntüle 3639771
75lik yapıldı kuzum. 1. Saat yüksek çıktı maalesef. Muhtemelen diyet yap dicek doktor. Şeker takibi de ister mi bilmiyorum yarın görüşücemYa ne güzel haberler gelmişbundan sonra çok hızlı kilo alacaklar, maalesef biz de öyle benim de cuma randevum var, şeker yüklemesi yapılacaktı ama saat 5’e aldım randevuyu, o saatte yapar mı bilmiyorum. Çıktı mı sonuçların? 50’lik mi yaptılar yüklemeyi?
Size de gecmis olsun cok tesekkur ediyorum bana da korkualcak bir sey yok kotu olasilik %1 dedi ama bir anne icin tabi ki bu ihtimal bile fazla insanin kafasini kurcaliyorÇok geçmiş olsun arkadaşım Bizimki öyle değildi kist var dendi ama bebeklerde olabiliyor geçici demişti doktorum zaten Amniyosentez sürecim oldu benim Amniyosentez de temiz gelince hiçbir şeyin üstünde Durmadık
çoktan hazırKürek hazır mı aşko
Anladım canim kisiye göre belirleniyor yani. Hadi bakalim bizler ne zaman dogurcaz. 39 u göreyim inşallah aminnncanım bnm dogum 11 Aralık olucak nasipse 38.haftam
anne durumuna gore karar veriliyor 3.sezeryanim olucak ilk 2 sezeryanim da 38.haftaydi
ilk bebegm hastaydi zaten 38 de aldilar 2.bebegm de ilk sezerysn dikislerim icten incelmeye basladi açılmadn alalm dedim 38 de aldi
suan da 3.sezeryan diye 38.hafta ve plesenta asagida Allah korusun yapışırsa 37.36. hafta bile olabilir gidisata gore karar verilicek suanlık 11 Aralık
bende bu hamileligim de Asla tahamulum yok fazla konusanı dövesim geliyor
İnsallah canim sagol iyi dileklerin icin keske hicbirimiz olumsuz en ufak ihtimal duymasak ama napalim dua edicez saglikla kucagimiza alabilmek icinÇok geçmiş olsun
Hiç bir bilgim yok ama İnşallah bir an önce geçip gider
Canımm çok sevindim çok şükür hadi gözün aydinnKızlar ben geldimmmm
Allah’ıma şükürler olsun, çok güzel geçti, bir sorun görmedi perinatolog, coraspin içmemi tavsiye ettiKızım da teyzoşları, 596 gr. 30 cm olmuş, boyu uzun bir kızçe dedi biz de haberler böyle
Hala bir kere bile kısır yememis olan bneeAfiyet olsun aşkım benim de favori yemeklerimden birisidir kısır iki haftada biri falan mutlaka yaparım evde Sana da afiyet olsun bebeğim
Aşko akşam yatmadan prilam içiyorum sabah kalkınca da zofer içiyorum ikisi ancak tutuyor beniAşkım ilacı akşam yatmadan önce alsan olmaz mı? Çünkü 8-10 saatlik aç olmak gerekiyormuş
Off cidden ne çektik beBenim de bulantılarım ara ara yokluyor bugün özellikle yatsam bulanıyor kalksam bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?