Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bende bol bol dua edicem elden de bir sey gelmiyor ki sizin kizinizin sonradan mi duzeldi nasil oldu hidrosefali dedigi beyinde su birikmesi gibi bi rahatsizlikmis
Çok geçmiş olsun arkadaşım Bizimki öyle değildi kist var dendi ama bebeklerde olabiliyor geçici demişti doktorum zaten Amniyosentez sürecim oldu benim Amniyosentez de temiz gelince hiçbir şeyin üstünde Durmadık

Kuzu maşallah seninde göbüş çıkmış baya ya bende onu düşünüyorum kara kara nasıl içicem bilmiyorum bide hala bulantı ilacı kullanıyorum sabahlarıda içiyorum. Doktora sorucam o ilacı içmemin bir sakıncası olur mu diye içmezsem kesin çıkarırım çünkü

Aşkım ilacı akşam yatmadan önce alsan olmaz mı? Çünkü 8-10 saatlik aç olmak gerekiyormuş

Aşkım ilacı akşam yatmadan önce alsan olmaz mı? Çünkü 8-10 saatlik aç olmak gerekiyormuş
Bizim hoca o gün dinlen dedi aktivite yapmayın, örn sabah yükleme yapıp akşam sıla konserinede gitmeyin dedi üstüne basıp sordum ısrarla lazım mı diye, ben gebe kalsam yaptırırdım dedi

Merhaba bana doktorum öğleden sonra randevu alsan da sabah aç gel demişti sende haber al istersen çünkü öğleden sonra aç olmayacağın için yapmayabilir

Benim de bulantılarım ara ara yokluyor bugün özellikle yatsam bulanıyor kalksam bulanıyor

Canım benim tahammülümüz azalıyor. Etrafimizdakiler biraz bizi idare etmeliler. Hergun degil ama bazen iyice tavan oluyor benim sinirlerim de. Senin oglusun da küçük daha seni anlayamaz ama yetişkinler icin ayni seyi soyleyemicem biraz anlayis gostersinler....
Canım benim ya ah cok üzücü Allahım anne babasina güç kuvvet versin inşallah

Kız ne güzel büyümüş senin göbüşün öyle harika görünüyorsun. Hiç korkma şeker yüklemeden çok zor değil gerçekten

75lik yapıldı kuzum. 1. Saat yüksek çıktı maalesef. Muhtemelen diyet yap dicek doktor. Şeker takibi de ister mi bilmiyorum yarın görüşücem

Size de gecmis olsun cok tesekkur ediyorum bana da korkualcak bir sey yok kotu olasilik %1 dedi ama bir anne icin tabi ki bu ihtimal bile fazla insanin kafasini kurcaliyor

Anladım canim kisiye göre belirleniyor yani. Hadi bakalim bizler ne zaman dogurcaz. 39 u göreyim inşallah aminnn
Senin bebiste de bir sorun olmaz bence gayet ileri haftalarda dogar annesi

Ay öyle haklısın ki. Etraftan cok konuşan ama bomboş konusan insandan bol bisey yok. Çoğunlukla duymazdan geliyorum herseyi.
Yada olanlari görmezden geliyorum.
Ama bazen bi bakıyorum üst üste bu kız çıldırsın diye uğraşıyorlar adeta. Yani bilmiyorum insanlar herseye nasil bu kadar karisma hakki buluyor kendinde.
Dogru düzgün muhabbetim olmayan insanlar benimle alakali yorum yapiyor ya bana terelellliler basıyor

Canımm çok sevindim çok şükür hadi gözün aydinn Allahim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah selvi boylu pilemses

Aşko akşam yatmadan prilam içiyorum sabah kalkınca da zofer içiyorum ikisi ancak tutuyor beni
Benim de bulantılarım ara ara yokluyor bugün özellikle yatsam bulanıyor kalksam bulanıyor
Off cidden ne çektik be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…