- 15 Mayıs 2022
- 2.010
- 2.670
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.141
Evet kuzu ya ciddenAy çok güzel olmuş fotoğraf ne güzel anı olacak
Cok mu yüksek kuzuu. Kaclik yuklendi 50 mi 75 mi.Yoğunluktan yazamadım kuzum. 1 saatlik olan yüksek çıkmış. Açlık ve 2. Saat güzel. Yine diyet dicek doktor muhtemelen ama sonuçlarla ilgili görüşmeye gidemedim. Yarın gidicem artık
Sorma baya çıktıKuzu maşallah seninde göbüş çıkmış bayaya bende onu düşünüyorum kara kara nasıl içicem bilmiyorum bide hala bulantı ilacı kullanıyorum sabahlarıda içiyorum. Doktora sorucam o ilacı içmemin bir sakıncası olur mu diye içmezsem kesin çıkarırım çünkü
OyleymısAynen öyle biz rapor alsak bile maaşımız tam yatıyor o yüzden SGK diyor ki devlet zaten size maaşınızı eksiksiz yatırıyor o yüzden ek para vermeyiz
Teşekkür ederiz evet baya büyüdükKız ne güzel büyümüş senin göbüşün öyle harika görünüyorsun. Hiç korkma şeker yüklemeden çok zor değil gerçekten
Bende eşimle gidicem umarım dediğin gibi olur canımSorma baya çıktıdahada önumuzde ekim kasım var sor bakalım inşallah içmende bi sakınca olmaz da sonrasında miden bulanmaz. Bende annemle gidicem tek gidemem kusarsam falan diye kendime hiç güvenim yok inşallah en kolay şekilde atlatırız
Alırken o kadar kararsız kaldım ki normalde çok kararlı biriyim bebişe diye herhalde ondan bu kadar ikilemde kaldım inşallah arabasında rahat olurOyy maşallah, tosuncuk ilk arabası hazırbizden önce arabalı oldular
Ben araştırmadım ama prego çok çıkıyor aşkım karşıma, bence rahattır yoksa bu kadar talep olmazdıAlırken o kadar kararsız kaldım ki normalde çok kararlı biriyim bebişe diye herhalde ondan bu kadar ikilemde kaldım inşallah arabasında rahat olur
İkisinide aldım kankaKızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
Bu set olanları var onlardan mı aldın aşkoİkisinide aldım kankachiccodan
Alırken o kadar kararsız kaldım ki normalde çok kararlı biriyim bebişe diye herhalde ondan bu kadar ikilemde kaldım inşallah arabasında rahat olur
Bizim arabamız da prego gayet güzel arabaBen araştırmadım ama prego çok çıkıyor aşkım karşıma, bence rahattır yoksa bu kadar talep olmazdı
Ben de hem törpü ben makas alıcam ama makas kullanamam biliyorum yine de bulunsunKızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
İlk 2 sene üstünü örtmeyin uyku tulumlarıyla uyutun diyorlar ben almadım ne yorgan ne de yastıkKızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
Ben alcam canım uyku setı beşik icin. Anne yanında kullanmasam bıle kendı odasına gecıncw kullanıeım dıye dusunuyorumKızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
Canım tansiyon olabilir mi?Kizlarrr 22 haftamdayim ve ayaga kalkinca bayilacak gibi oluyorum elim ayagim bosaliyor sanki bu durumu yasayan varmi asiri yorgunum ustumden kamyon gecmis gibi heryerim agriyor
Ben lansinoh aldım canım yorumlara istinadenKızlaaaarrr giyilebilir göğüs pompası alıcam lansinoh mu mochi mi?
Hayır kuzum kesinlikle hiçbir örtü olmamalı, sadece uyku tulumu. Allah korusun ani bebek ölümlerinin çoğu bu sebeptenKızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
gebelikten bu yana bakilmadi cnmBende de olmuştu geçmiş olsun vitamin değerlerine en son ne zaman baktırmıştın demir ilacı kullanmıyordum o zamanlar olmuştu kullanmaya başladığımda kendime gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?