Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yoğunluktan yazamadım kuzum. 1 saatlik olan yüksek çıkmış. Açlık ve 2. Saat güzel. Yine diyet dicek doktor muhtemelen ama sonuçlarla ilgili görüşmeye gidemedim. Yarın gidicem artık
Cok mu yüksek kuzuu. Kaclik yuklendi 50 mi 75 mi.
Oy ben nerelere gidemm. Bana da yapalim demese bari. Zaten seker yuklemeden bile yüksek çıktı
Galiba bazılarına bu aclik tokluktan sonra yüksek cikinca yükleme yapilmis yine. Bana yapmaz insallah amin

Sorma baya çıktı dahada önumuzde ekim kasım var sor bakalım inşallah içmende bi sakınca olmaz da sonrasında miden bulanmaz. Bende annemle gidicem tek gidemem kusarsam falan diye kendime hiç güvenim yok inşallah en kolay şekilde atlatırız

Kız ne güzel büyümüş senin göbüşün öyle harika görünüyorsun. Hiç korkma şeker yüklemeden çok zor değil gerçekten
Teşekkür ederiz evet baya büyüdük inşallah iyi geçer sabah bişey yemeden su içtiğimde bile midem zor adapte oluyor şimdi şekerli bişey içmek hiç bilmiyorum inşallah iyi geçer

Bende eşimle gidicem umarım dediğin gibi olur canım

Kızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı

Alırken o kadar kararsız kaldım ki normalde çok kararlı biriyim bebişe diye herhalde ondan bu kadar ikilemde kaldım inşallah arabasında rahat olur

Ben araştırmadım ama prego çok çıkıyor aşkım karşıma, bence rahattır yoksa bu kadar talep olmazdı
Bizim arabamız da prego gayet güzel araba
Kızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
Ben de hem törpü ben makas alıcam ama makas kullanamam biliyorum yine de bulunsun
Kızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
İlk 2 sene üstünü örtmeyin uyku tulumlarıyla uyutun diyorlar ben almadım ne yorgan ne de yastık

Kizlar ben de bugun 50 gr seker yuklemesi yaptırdım, bende kotu bi etkisi olmadi 5 dk icinde bitirmeniz gerekiyor bitirebildim limonlu tatli soguk bi icecekti iyi geldi :) Sonuçları bekliyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…