Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
İlk 2 sene üstünü örtmeyin uyku tulumlarıyla uyutun diyorlar ben almadım ne yorgan ne de yastık

Ben alcam canım uyku setı beşik icin. Anne yanında kullanmasam bıle kendı odasına gecıncw kullanıeım dıye dusunuyorum

Hayır kuzum kesinlikle hiçbir örtü olmamalı, sadece uyku tulumu. Allah korusun ani bebek ölümlerinin çoğu bu sebepten

Kuzu alsam da ilk zamanlar sadece uyku tulumu ile uyutacağım çünkü çok tehlikeli yenidoğan 1 yaş sürecinde
Çok teşekkür ederim kızlar yanıtlar için
Bugün kayınvalidem yorgan yaptırayım ya da senin beğendiğin varsa onu alayım dedi bş garibime gitti yenidoğan bebeğe yorgan örtülür mü ki diye sordum tabi örtülür üşür bebekler dedi O yüzden size bi sorayım dedim.
Peki baktığınız uyku tulumu var mı?

Daha yeni gördüm kuzum ay şükürler olsun. Maşallah güzel kız boyu da uzunmuş

Canım ben owli marka beğeniyorum onu tog değerli alacağım onun dışında H&M aldım

Geçenlerde aynı muhabbeti bizde yaptık ve ben net bir şekilde yenidoğanın üzerinin örtülmeyeceğini söyledim biraz bozuldu hatta, yeni nesil anneler daha iyi bilir dedi ama yapacak bişey yok yani. Hatta instagramda bir kaç video gördüm bununla alakalı ama tetikleyici olduğu için buraya atmak istemiyorum allah korusun

H&M Desenli Uyku Tulumu - Fiyatı, Yorumları
bunu H&M'den aldım.
Bunu ilk zamanlar kundak tulum yapmak için aldım.
Bunu ya da 1.0 togu da alacağım

Owli markası takibimde ama biraz pahalı

suuuduru68 kuzum sen almanyadaydın diye hatırlıyorum. Bir arkadaşım gidecekte sence oradan ne alabilir benim için. Şöyle taşıması zor olmayan şeyleri alsın istiyorum aslında o bebek arabanı alayım geleyim dedi ama vazgeçirdim, Dm den bazı şeyler isteyeceğim ama özellikle alman markalarından önereceğin şeyler varsa bilmek isterim

75 yapıldı kuzum. Biraz yüksek geldi ama ben daha önce bu şoku yaşamıştım bu kez pek sallamadım 3 ay daha dişimi sıkıcam napalim

Eklentiler

• 1000043691.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
Ben ilk aylarda pilli törpü kullandım. Sonra normal tırnak makası aldım kuzum. Çok korkuyordum tırnaktan ama bikac kez yapınca korkuyu atıyor insan

Kızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
Ben yorgan kullandım canım kullanmayın diyorlar ama bana çok rahat geldi. Tulum 1 yaşa kadar hiç kullanamadım uyumadı giydirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…