- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.161
Bilemiyorum ki doktorda birsey yok hersyin iyi diyor birdaha gidip kan vermeyi dusunuyorum kemiklerim sizliyor bildigin esmerken artk sarisina dondum tenim beyazlamsCanım tansiyon olabilir mi?
Kuzu alsam da ilk zamanlar sadece uyku tulumu ile uyutacağım çünkü çok tehlikeli yenidoğan 1 yaş sürecindeKızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
İlk 2 sene üstünü örtmeyin uyku tulumlarıyla uyutun diyorlar ben almadım ne yorgan ne de yastık
Ben alcam canım uyku setı beşik icin. Anne yanında kullanmasam bıle kendı odasına gecıncw kullanıeım dıye dusunuyorum
Hayır kuzum kesinlikle hiçbir örtü olmamalı, sadece uyku tulumu. Allah korusun ani bebek ölümlerinin çoğu bu sebepten
Çok teşekkür ederim kızlar yanıtlar içinKuzu alsam da ilk zamanlar sadece uyku tulumu ile uyutacağım çünkü çok tehlikeli yenidoğan 1 yaş sürecinde
Daha yeni gördüm kuzum ay şükürler olsun. Maşallah güzel kız boyu da uzunmuşKızlar ben geldimmmm
Allah’ıma şükürler olsun, çok güzel geçti, bir sorun görmedi perinatolog, coraspin içmemi tavsiye ettiKızım da teyzoşları, 596 gr. 30 cm olmuş, boyu uzun bir kızçe dedi biz de haberler böyle
Canım ben owli marka beğeniyorum onu tog değerli alacağım onun dışında H&M aldımÇok teşekkür ederim kızlar yanıtlar için
Bugün kayınvalidem yorgan yaptırayım ya da senin beğendiğin varsa onu alayım dedi bş garibime gitti yenidoğan bebeğe yorgan örtülür mü ki diye sordum tabi örtülür üşür bebekler dediO yüzden size bi sorayım dedim.
Peki baktığınız uyku tulumu var mı?
Geçenlerde aynı muhabbeti bizde yaptık ve ben net bir şekilde yenidoğanın üzerinin örtülmeyeceğini söyledim biraz bozuldu hatta, yeni nesil anneler daha iyi bilir dedi ama yapacak bişey yok yani. Hatta instagramda bir kaç video gördüm bununla alakalı ama tetikleyici olduğu için buraya atmak istemiyorum allah korusunÇok teşekkür ederim kızlar yanıtlar için
Bugün kayınvalidem yorgan yaptırayım ya da senin beğendiğin varsa onu alayım dedi bş garibime gitti yenidoğan bebeğe yorgan örtülür mü ki diye sordum tabi örtülür üşür bebekler dediO yüzden size bi sorayım dedim.
Owli markası takibimde ama biraz pahalıÇok teşekkür ederim kızlar yanıtlar için
75 yapıldı kuzum. Biraz yüksek geldi ama ben daha önce bu şoku yaşamıştım bu kez pek sallamadımCok mu yüksek kuzuu. Kaclik yuklendi 50 mi 75 mi.
Oy ben nerelere gidemm. Bana da yapalim demese bari. Zaten seker yuklemeden bile yüksek çıktı
Galiba bazılarına bu aclik tokluktan sonra yüksek cikinca yükleme yapilmis yine. Bana yapmaz insallah amin
Kansızlık olabilir canım bende aynı şeyleri yaşıyordumBilemiyorum ki doktorda birsey yok hersyin iyi diyor birdaha gidip kan vermeyi dusunuyorum kemiklerim sizliyor bildigin esmerken artk sarisina dondum tenim beyazlams
Kuzu neden 50lik yapmadı söylediysen bile kaçırdım sanırım75 yapıldı kuzum. Biraz yüksek geldi ama ben daha önce bu şoku yaşamıştım bu kez pek sallamadım3 ay daha dişimi sıkıcam napalim
Ben ilk aylarda pilli törpü kullandım. Sonra normal tırnak makası aldım kuzum. Çok korkuyordum tırnaktan ama bikac kez yapınca korkuyu atıyor insanKızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
Ben yorgan kullandım canım kullanmayın diyorlar ama bana çok rahat geldi. Tulum 1 yaşa kadar hiç kullanamadım uyumadı giydirinceKızlar bir soru da benden. Biz bebeklerin üstüne yorgan örtecek miyiz? Uyku seti almalı mıyız beşiğe?
Bende hayatta kesemem eşime devredeceğim sanırımBen ilk aylarda pilli törpü kullandım. Sonra normal tırnak makası aldım kuzum. Çok korkuyordum tırnaktan ama bikac kez yapınca korkuyu atıyor insan
Ay ciddi misin o kadar mı kaldıBu arada hamilelik oncesi, hep son 99 gun vs kaldi yazanlara vay be bitirmiş resmen diyordum , biz de resmen 90 li günlere geldik, ben sezaryen olacağım icin belki 70-80li gunler bile olabilir inanılmaz <3
Bilmiyorum ki kuzum şehir hastanesinde yaptırdim herkese dümdüz 75 veriyorlar buradaKuzu neden 50lik yapmadı söylediysen bile kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?