Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
75 yapıldı kuzum. Biraz yüksek geldi ama ben daha önce bu şoku yaşamıştım bu kez pek sallamadım 3 ay daha dişimi sıkıcam napalim
Canım diyetle toparlarsin. Açlıgın guzel gelmis. Toklugu da biraz saglikli beslenerek halledersin olmayacak sey degil. Arada boyle dalgalanmalari ben normal görüyorum ya.

4 aylık oldum ama kötü bir alışkanlığım var çok sigara içiyorum bırakamıyorum kesin birşey olacak bebeğime

Bugün çok kötü bişey yaptım saatlerdir ağlıyorum kızlar. Dalgınlığıma geldi lavaboya çamaşır suyu dökmüştüm üstüne porçöz döktüm o an tıkandım hemen kapakları kapayıp çıktım ordan ama solumuş bulundum birkaç dakika .
çok üzgünüm ağlıyorum kaç saattir. Yoğurt yedim hava aldım ama içim içimi yiyor çok kötüyüm moralim çok bozuk

Üzülme canım stres daha çok zararlı bebeğine

Aman verseler nolcaak 4 aylık toplu verecekleri para 45-50 bin. Bu benim 1 aylık maaşımın bile altında. Neye istinaden bu paralar belirleniyor gerçekten anlamıyorum.
Ücretli izinde herkese yatan sabit bir ücret yok aslında. Günlük brüt maaşın 2/3ü kadar tutarı 112 ile çarpılarak hesaplanıyor. Şu siteden de bakabilirsin. Doğum İzni Hesaplama 2025 - HESAPLAMA.NET
Kızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
Ben şu törpüyü aldıımm bblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü - Fiyatı, Yorumları

Canım o kadardan birşey olmaz ya saatlerdir ağlaman bebeğine daha çok zarar vermiş bile olabilir yanii. Son zamanlarda biraz evhamlısın sanki

Canım o kadardan birşey olmaz ya saatlerdir ağlaman bebeğine daha çok zarar vermiş bile olabilir yanii. Son zamanlarda biraz evhamlısın sanki
Son zamanlarda çok evhamlıyım canım gerçekten çok doğru tespit.iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum herşeye ağlıyorum bebeğim biraz hareket etmesin üzülüyorum falan bu olay da üstüne tuz biber oldu. Bebeğimin ciğerleri kimyasal soludu diye düşünüyorum doktoru aradım doğumu vardı yarın sabaha randevu aldım ama bana sabah olur mu

Ahh canımm benimm, onları hissettikçe bağımız kuvvetlendi kaybetme korkusu yaşıyoruz bu çok normal seni çok iyi anlıyorum ama sen iyiysen bebeğin de iyi, sen güldüğünde o da gülüyor öyle düşün birde endişelendiğinde oturup 10 dk kadar nefes egzersizi yap çok iyi gelecek

Benim bi kaybım var zaten canım . Evet bağımız güçlendi. Eşim sen iyisin merak etme o da iyidir diyor hareketlerini de hissettim bikaç kez. Ama aklıma söz geçiremiyorum. Bebeğimin gelişimini etkilerim bu durum sence

Bende eşin gibi düşünüyorum canım riskli zamanları atlattık çok şükür ben anne ne kadar rahatsa bebekte o kadar rahat diye düşünüyorum hep

Canım diyetle toparlarsin. Açlıgın guzel gelmis. Toklugu da biraz saglikli beslenerek halledersin olmayacak sey degil. Arada boyle dalgalanmalari ben normal görüyorum ya.
Ya ben kendimi çok iyi hissediyorum. Ne zaman yükseliyor bu böyle Bebeğimde irilik yada suyunda fazlalik falan da yok. Niye bu şeker böyle oldu anlamıyorum Neyse ya derdimiz bu olsun Allah beterinden korusun. Bugünkü sonucumu çok sakin karşıladım. Şeker çözümü olan bir sorun sonuçta

Kuzum bizim soluduğumuz hava bebeğe gitmiyor ki. Bebeğimiz solunum bile yapmiyor şu an. Bizim kanımız onların besini. Kordondan alıyor gıdasını oksijenini. Kimyasal solumak zararlı tabi ama uzun süre maruz kalmayınca hicbisey olmaz. Bebekler öyle hassas değiller. Çok evham yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…