- 15 Mayıs 2022
- 2.006
- 2.654
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.181
Rutin o zamaan anladım kuzummBilmiyorum ki kuzum şehir hastanesinde yaptırdim herkese dümdüz 75 veriyorlar burada
Canım diyetle toparlarsin. Açlıgın guzel gelmis. Toklugu da biraz saglikli beslenerek halledersin olmayacak sey degil. Arada boyle dalgalanmalari ben normal görüyorum ya.75 yapıldı kuzum. Biraz yüksek geldi ama ben daha önce bu şoku yaşamıştım bu kez pek sallamadım3 ay daha dişimi sıkıcam napalim
Aşkım bence devletle alakası yok, benimki özel olmasına rağmen 75lik yazmışBilmiyorum ki kuzum şehir hastanesinde yaptırdim herkese dümdüz 75 veriyorlar burada
Daha yeni gördüm kuzum ay şükürler olsun. Maşallah güzel kız boyu da uzunmuş
Üzülme canım stres daha çok zararlı bebeğineBugün çok kötü bişey yaptım saatlerdir ağlıyorum kızlar. Dalgınlığıma geldi lavaboya çamaşır suyu dökmüştüm üstüne porçöz döktüm o an tıkandım hemen kapakları kapayıp çıktım ordan ama solumuş bulundum birkaç dakika .
çok üzgünüm ağlıyorum kaç saattir. Yoğurt yedim hava aldım ama içim içimi yiyor çok kötüyüm moralim çok bozuk
Ücretli izinde herkese yatan sabit bir ücret yok aslında. Günlük brüt maaşın 2/3ü kadar tutarı 112 ile çarpılarak hesaplanıyor. Şu siteden de bakabilirsin. Doğum İzni Hesaplama 2025 - HESAPLAMA.NETAman verseler nolcaak 4 aylık toplu verecekleri para 45-50 bin. Bu benim 1 aylık maaşımın bile altında. Neye istinaden bu paralar belirleniyor gerçekten anlamıyorum.
Ben şu törpüyü aldıımm bblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü - Fiyatı, YorumlarıKızlar tırnak makası olarak makas gibi olanları öneriyorlar birde törpüleri öneriyorlar. Siz aldınız mı hangisi alınmalı
Canım elimde değilÜzülme canım stres daha çok zararlı bebeğine
Canım o kadardan birşey olmaz ya saatlerdir ağlaman bebeğine daha çok zarar vermiş bile olabilir yanii. Son zamanlarda biraz evhamlısın sankiBugün çok kötü bişey yaptım saatlerdir ağlıyorum kızlar. Dalgınlığıma geldi lavaboya çamaşır suyu dökmüştüm üstüne porçöz döktüm o an tıkandım hemen kapakları kapayıp çıktım ordan ama solumuş bulundum birkaç dakika .
çok üzgünüm ağlıyorum kaç saattir. Yoğurt yedim hava aldım ama içim içimi yiyor çok kötüyüm moralim çok bozuk
Kız bunun diğerlerinden farkı ne ki bu kadar pahalıÜcretli izinde herkese yatan sabit bir ücret yok aslında. Günlük brüt maaşın 2/3ü kadar tutarı 112 ile çarpılarak hesaplanıyor. Şu siteden de bakabilirsin. Doğum İzni Hesaplama 2025 - HESAPLAMA.NET
Ben şu törpüyü aldıımm bblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü - Fiyatı, Yorumları
Son zamanlarda çok evhamlıyım canım gerçekten çok doğru tespit.iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum herşeye ağlıyorum bebeğim biraz hareket etmesin üzülüyorum falan bu olay da üstüne tuz biber oldu. Bebeğimin ciğerleri kimyasal soludu diye düşünüyorum doktoru aradım doğumu vardı yarın sabaha randevu aldım ama bana sabah olur muCanım o kadardan birşey olmaz ya saatlerdir ağlaman bebeğine daha çok zarar vermiş bile olabilir yanii. Son zamanlarda biraz evhamlısın sanki
Ahh canımm benimm, onları hissettikçe bağımız kuvvetlendi kaybetme korkusu yaşıyoruz bu çok normal seni çok iyi anlıyorumSon zamanlarda çok evhamlıyım canım gerçekten çok doğru tespit.iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum herşeye ağlıyorum bebeğim biraz hareket etmesin üzülüyorum falan bu olay da üstüne tuz biber oldu. Bebeğimin ciğerleri kimyasal soludu diye düşünüyorum doktoru aradım doğumu vardı yarın sabaha randevu aldım ama bana sabah olur mu
Benim bi kaybım var zaten canım . Evet bağımız güçlendi. Eşim sen iyisin merak etme o da iyidir diyor hareketlerini de hissettim bikaç kez. Ama aklıma söz geçiremiyorum. Bebeğimin gelişimini etkilerim bu durum senceAhh canımm benimm, onları hissettikçe bağımız kuvvetlendi kaybetme korkusu yaşıyoruz bu çok normal seni çok iyi anlıyorumama sen iyiysen bebeğin de iyi, sen güldüğünde o da gülüyor öyle düşün birde endişelendiğinde oturup 10 dk kadar nefes egzersizi yap çok iyi gelecek
Bende eşin gibi düşünüyorum canım riskli zamanları atlattık çok şükürBenim bi kaybım var zaten canım . Evet bağımız güçlendi. Eşim sen iyisin merak etme o da iyidir diyor hareketlerini de hissettim bikaç kez. Ama aklıma söz geçiremiyorum. Bebeğimin gelişimini etkilerim bu durum sence
Çok teşekkür ederim canım inşallah yarın bi sorun duymadan dönerim evimeBende eşin gibi düşünüyorum canım riskli zamanları atlattık çok şükürben anne ne kadar rahatsa bebekte o kadar rahat diye düşünüyorum hep
Gectimi sizin naptinizKansızlık olabilir canım bende aynı şeyleri yaşıyordum
Ya ben kendimi çok iyi hissediyorum. Ne zaman yükseliyor bu böyleCanım diyetle toparlarsin. Açlıgın guzel gelmis. Toklugu da biraz saglikli beslenerek halledersin olmayacak sey degil. Arada boyle dalgalanmalari ben normal görüyorum ya.
Kuzum bizim soluduğumuz hava bebeğe gitmiyor ki. Bebeğimiz solunum bile yapmiyor şu an. Bizim kanımız onların besini. Kordondan alıyor gıdasını oksijenini. Kimyasal solumak zararlı tabi ama uzun süre maruz kalmayınca hicbisey olmaz. Bebekler öyle hassas değiller. Çok evham yapmışsınSon zamanlarda çok evhamlıyım canım gerçekten çok doğru tespit.iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum herşeye ağlıyorum bebeğim biraz hareket etmesin üzülüyorum falan bu olay da üstüne tuz biber oldu. Bebeğimin ciğerleri kimyasal soludu diye düşünüyorum doktoru aradım doğumu vardı yarın sabaha randevu aldım ama bana sabah olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?