- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.981
Canimm benim herkeste aynı olcak diye bir şey yok ki benim mesele oğlumda öyle aşırı bulantılarım olmadı yani sadece bir gün boyunca kustum o da meğer çiğ soğan dokunmuş çok karışık yemiştim o yüzden sonra çok rahat geçmişti sadece sürekli uyuyordum. Bu arada hanımlar ilk üç ay en zorlu aylar sonrası inşallah hepimizin çok güzel geçer, 4,5,6. Aylar en rahat aylar oluyor son üç ay da artık şiştiğimiz için zorlancaz ama çabuk geçer inşallah yaa, benim gün içinde yatmam dinlenmem çok zor oğlumla sürekli hareket halindeyiz. Yatabilen varsa bol bol dinlensin valla yatsınCanım iyi şimdilik6+2 bende tık yok bulantı, acaba erken diyemi daha
Ay Allah bağışlasın evladınızıCanimm benim herkeste aynı olcak diye bir şey yok ki benim mesele oğlumda öyle aşırı bulantılarım olmadı yani sadece bir gün boyunca kustum o da meğer çiğ soğan dokunmuş çok karışık yemiştim o yüzden sonra çok rahat geçmişti sadece sürekli uyuyordum. Bu arada hanımlar ilk üç ay en zorlu aylar sonrası inşallah hepimizin çok güzel geçer, 4,5,6. Aylar en rahat aylar oluyor son üç ay da artık şiştiğimiz için zorlancaz ama çabuk geçer inşallah yaa, benim gün içinde yatmam dinlenmem çok zor oğlumla sürekli hareket halindeyiz. Yatabilen varsa bol bol dinlensin valla yatsın
Ay Allah bağışlasın evladınızıminiğide sağlıkla kucağınıza alın inşallah içimi rahatlattınız valla insanda gram bulantı olmaz mı, hamile olduğumu unutuyorum , dediklerinizi nazaran bol bol yatacam
Canimm benim herkeste aynı olcak diye bir şey yok ki benim mesele oğlumda öyle aşırı bulantılarım olmadı yani sadece bir gün boyunca kustum o da meğer çiğ soğan dokunmuş çok karışık yemiştim o yüzden sonra çok rahat geçmişti sadece sürekli uyuyordum. Bu arada hanımlar ilk üç ay en zorlu aylar sonrası inşallah hepimizin çok güzel geçer, 4,5,6. Aylar en rahat aylar oluyor son üç ay da artık şiştiğimiz için zorlancaz ama çabuk geçer inşallah yaa, benim gün içinde yatmam dinlenmem çok zor oğlumla sürekli hareket halindeyiz. Yatabilen varsa bol bol dinlensin valla yatsın
Bazen çok kahkahalar atıyorum bazen ise birden olmayacak şeye sinirleniyorum. Herkeste farklı oluyor ruh haliKızlar selam sizde de mutsuzluk sinir gerginlik yorgunluk var mı
Evt haklısın dua edıyorum once Senın sonra kendım ıcın yarın guzel haberlerı yaz mutlaka bende merakla beklıyor olucamAynen benim de öyle ya, bulantı falan hiç bir şey yok. Sadece arada sırada kasık ağrıları oluyor. 28nisanda gittim en son, Mayıs 13de çağırdı doktor. Ama dayanamayacagım ben, yarına randevu aldim. En azından son gittiğimden yarına kadar 4 gün geçmiş olacak.
İnşallah kalp atışını duyalım bir, sonra doktor ne zaman derse o zaman gidicem.
Kalp atışı duymadan içim rahat etmeyecek.
Aslında birbirimizi korkutmaya gerek yok bence ,sadece biz biraz aceleciyiz, dayanamıyoruz. Siz de ben de sırasıyla tüm olumlu gelişmeleri duyacağız inşallah.
Selam bende ayni durumdayim. Benimde kasık agrilari oluyor o da biraz seyreldi gibi. Mide bulantısı kusma seklinde birsey yaşamadim hic. Sadece bazen yediklerimden midem karışıyor. Tamam yasayanlar zor oldugunu söylüyor ama sanki kusma fln olmayinca da insan belirti ariyor gibi oluyor. Saglikla bi kalp atışlarını duyalim insallah bebeklerimizinAynen benim de öyle ya, bulantı falan hiç bir şey yok. Sadece arada sırada kasık ağrıları oluyor. 28nisanda gittim en son, Mayıs 13de çağırdı doktor. Ama dayanamayacagım ben, yarına randevu aldim. En azından son gittiğimden yarına kadar 4 gün geçmiş olacak.
İnşallah kalp atışını duyalım bir, sonra doktor ne zaman derse o zaman gidicem.
Kalp atışı duymadan içim rahat etmeyecek.
Aslında birbirimizi korkutmaya gerek yok bence ,sadece biz biraz aceleciyiz, dayanamıyoruz. Siz de ben de sırasıyla tüm olumlu gelişmeleri duyacağız inşallah.
Tüm duygulari uçta yasiyorum ozellikle sinir ve gerginlik halini. Yorgunluksa hep yorgunum. Hep yatsam hic kalkmasam diyorum. Bide ek olarak bas donmesi yasiyorum bazi zamanlardaKızlar selam sizde de mutsuzluk sinir gerginlik yorgunluk var mı
Benim de kahverengi lekelenmem var şu an, 10 gün arayla 2-3 gün sürecek şekilde oldu. En son Salı günü gittim doktora, küçük bir kanama alanı var dedi. Kese, bebeğin suyu vs hepsi yerinde, bu haftalardan sonra çok korkmana gerek yok dedi, progestan verdi. İlk lekelenme olduğunda vajinal bakmıştı başka bir doktor, sonrasında onla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. İçini ferah tut, başka doktordan görüş almakta fayda var içine sinmediyse.Çok yordu stres yapmak beni şu an bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum istemeden çok kötü etkiliyor herkesle bi olumsuzluk yaşadığımı farkettim ama illa ki kanamanın bi sebebide olmalı diye düşünüyorum yarın bulabilirsem hemen başka doktorda olsa gidicem baktırıcam bebeğim sağlıklı mı diye belki ilaca başlarım bende dediğin gibi bende bi sıkıntı yoksa gebelikte devam eder umarım her şey yolundadır
Evet sinir ve gerginlik oluyor.Kızlar selam sizde de mutsuzluk sinir gerginlik yorgunluk var mı
Ya hiç sorma ben de yerimden kalkamıyorum, oğlumla ilgilenemediğim için üzülüyorum daTüm duygulari uçta yasiyorum ozellikle sinir ve gerginlik halini. Yorgunluksa hep yorgunum. Hep yatsam hic kalkmasam diyorum. Bide ek olarak bas donmesi yasiyorum bazi zamanlarda
Ozellikle aksama doğru ekstra bir uyku hali geliyor 5den sonra. Uyuyorum bende napayimYa hiç sorma ben de yerimden kalkamıyorum, oğlumla ilgilenemediğim için üzülüyorum da
BeeennnKızlar selam sizde de mutsuzluk sinir gerginlik yorgunluk var mı
Bende yok tansiyon falan baktın mı canım hiçKızlar alnım bir tuhaf oluyor gözlerime vuruyor farklı bir his başım bir tuhaf var mı sizdede bu durum çok kötü bişey sanki komaya gircm gibi
Tamam canım inşallah, ben de senden güzel haberlerini bekliyor olucam. Kendim için ne istiyorsam, bebiş isteyen herkes için aynısını istiyorumEvt haklısın dua edıyorum once Senın sonra kendım ıcın yarın guzel haberlerı yaz mutlaka bende merakla beklıyor olucam
Ay benim sinirlerimde alınmış gibiKızlar selam sizde de mutsuzluk sinir gerginlik yorgunluk var mı
Evet gerçekten öyle, tahmin edebiliyorum bulantı zor bir durumdur tabii ama, ( ya da başka belirtiler ) olmayınca da insan hamileliğine inanmakta güçlük çekiyor. İnşallah canım inşallah, her şey gönlümüze göre olsun.Selam bende ayni durumdayim. Benimde kasık agrilari oluyor o da biraz seyreldi gibi. Mide bulantısı kusma seklinde birsey yaşamadim hic. Sadece bazen yediklerimden midem karışıyor. Tamam yasayanlar zor oldugunu söylüyor ama sanki kusma fln olmayinca da insan belirti ariyor gibi oluyor. Saglikla bi kalp atışlarını duyalim insallah bebeklerimizinsonrasinda saglikla büyütüp kucagimiza alacagiz inşallah.. senin sat neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?