Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım iyi şimdilik 6+2 bende tık yok bulantı, acaba erken diyemi daha
Canimm benim herkeste aynı olcak diye bir şey yok ki benim mesele oğlumda öyle aşırı bulantılarım olmadı yani sadece bir gün boyunca kustum o da meğer çiğ soğan dokunmuş çok karışık yemiştim o yüzden sonra çok rahat geçmişti sadece sürekli uyuyordum. Bu arada hanımlar ilk üç ay en zorlu aylar sonrası inşallah hepimizin çok güzel geçer, 4,5,6. Aylar en rahat aylar oluyor son üç ay da artık şiştiğimiz için zorlancaz ama çabuk geçer inşallah yaa, benim gün içinde yatmam dinlenmem çok zor oğlumla sürekli hareket halindeyiz. Yatabilen varsa bol bol dinlensin valla yatsın

Ay Allah bağışlasın evladınızı miniğide sağlıkla kucağınıza alın inşallah içimi rahatlattınız valla insanda gram bulantı olmaz mı, hamile olduğumu unutuyorum , dediklerinizi nazaran bol bol yatacam

Ben bugün 5+1' im ve ara ara gelen bulantılarım var, keşke hiç olmasa diye dua ediyorum, hem acıkıyorum hem de sürekli midem karışıyor işin ilginç yanı her akşam 5-6 gibi bulanıyor, limonlu su içiyorum o iyi geldi şükür ki, bence bulanmaması çok iyi bir şey, harikasın, hiç anma

Canım, sen 2024 Şubat annelerinden misin acaba seni hatırlıyorum ben

Evt haklısın dua edıyorum once Senın sonra kendım ıcın yarın guzel haberlerı yaz mutlaka bende merakla beklıyor olucam

Selam bende ayni durumdayim. Benimde kasık agrilari oluyor o da biraz seyreldi gibi. Mide bulantısı kusma seklinde birsey yaşamadim hic. Sadece bazen yediklerimden midem karışıyor. Tamam yasayanlar zor oldugunu söylüyor ama sanki kusma fln olmayinca da insan belirti ariyor gibi oluyor. Saglikla bi kalp atışlarını duyalim insallah bebeklerimizinsonrasinda saglikla büyütüp kucagimiza alacagiz inşallah.. senin sat neydi ?

Benim de kahverengi lekelenmem var şu an, 10 gün arayla 2-3 gün sürecek şekilde oldu. En son Salı günü gittim doktora, küçük bir kanama alanı var dedi. Kese, bebeğin suyu vs hepsi yerinde, bu haftalardan sonra çok korkmana gerek yok dedi, progestan verdi. İlk lekelenme olduğunda vajinal bakmıştı başka bir doktor, sonrasında onla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. İçini ferah tut, başka doktordan görüş almakta fayda var içine sinmediyse.

Kızlar selam sizde de mutsuzluk sinir gerginlik yorgunluk var mı
Beeennn
Cidden bir garibim arada bunalım takılıyorum yataktan çıkmıyorum arada full motivasyon iyiyim cidden çok değişken oğlumda hiç böyle değildim yada ozmann çok yoğun çalışıyordum 1 saniye boş vaktim yoktu şimdi evdeyim kendimi çok mu dinliyorum diyorum

Kızlar alnım bir tuhaf oluyor gözlerime vuruyor farklı bir his başım bir tuhaf var mı sizdede bu durum çok kötü bişey sanki komaya gircm gibi

Evet gerçekten öyle, tahmin edebiliyorum bulantı zor bir durumdur tabii ama, ( ya da başka belirtiler ) olmayınca da insan hamileliğine inanmakta güçlük çekiyor. İnşallah canım inşallah, her şey gönlümüze göre olsun.
Benim sat 16 mart. Senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…