- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 5.000
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.001
Ay oyle canim yaa.. biraz birseyler yasamakta istiyor insan galiba. Tabiki sagligimiz yerinde olsun hamileligimiz kolay gecsin bu cok güzel birsey. Bizde kalp atislarini duyunca haftamiz ilerledikce falan daha rahat edecegiz insallahEvet gerçekten öyle, tahmin edebiliyorum bulantı zor bir durumdur tabii ama, ( ya da başka belirtiler ) olmayınca da insan hamileliğine inanmakta güçlük çekiyor. İnşallah canım inşallah, her şey gönlümüze göre olsun.
Benim sat 16 mart. Senin ?
Canım sanki tatlı bişey yemişimde beynime vurmuş artık gibi oluyor çok üzgünüm bulantılar şükür abartmadan kayboluyor lar artık ama bu rahatsızlık çok kötü tansiyon normal baktıgımdaBende yok tansiyon falan baktın mı canım hiç
Önceki gebelğim de hiç bulantı yaşamadım endişe etme canımEvet gerçekten öyle, tahmin edebiliyorum bulantı zor bir durumdur tabii ama, ( ya da başka belirtiler ) olmayınca da insan hamileliğine inanmakta güçlük çekiyor. İnşallah canım inşallah, her şey gönlümüze göre olsun.
Benim sat 16 mart. Senin ?
Merhaba kızlar bende tahmini doğum tarihi 29 aralık olarak aranıza katılıyorum
Canım peki önceki gebelikte cinsiyeti neydiÖnceki gebelğim de hiç bulantı yaşamadım endişe etme canım
Ay yeni yıl gecesi sürpiz yapıyormuş minikMerhaba benim de 31 Aralık görünüyor, hoş geldin
İnşallah canım, aynen bebislerimiz sağlıklı olsun da, belirti olsa da olmasa da fark etmez . Olsa da dayanırız Allah'ın izniyle.Ay oyle canim yaa.. biraz birseyler yasamakta istiyor insan galiba. Tabiki sagligimiz yerinde olsun hamileligimiz kolay gecsin bu cok güzel birsey. Bizde kalp atislarini duyunca haftamiz ilerledikce falan daha rahat edecegiz insallahaklimiza hep guzel ve olumlu seyler getirelim...
Benimde 13 mart. Yakınmışız. Hic gittin mi kontrole kese görmeye falan. Kac haftalikti gittiginde
Benim de bu 2. Gebeliğim, kızım 11 yaşında ve doktorlar düşük yumurta rezervi ve düşük amh nedeniyle gebe kalamazsin dediler tam tüp Bebek tedavisine başlayacağım ay gebe olduğumu öğrendim. Kızımda ben de hiç bulantı yaşamadım. Ama her gebelik farklı olur derler ya, o yüzden olur mu acaba dedim. Tabi gönül ister ki gebeliğimiz sağlıkla devam etsin, bebislerimiz iyi olsun, bulantı da olmasın.Önceki gebelğim de hiç bulantı yaşamadım endişe etme canım
Aynen öyle tabiki saglikli olsunlar en önemli konu bu.. zamani geldiginde insallah saglikla kolaylikla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallahİnşallah canım, aynen bebislerimiz sağlıklı olsun da, belirti olsa da olmasa da fark etmez . Olsa da dayanırız Allah'ın izniyle.
Evet gitmez miyim? 2 kere özele, 2 kere devlete gittim emin olmak için.
Galiba biraz abarttım, ama napayım emin olmak istedim, bugün 6+4 henüz kalp atışını duymadım, o yüzden çok huzursuzum. Ve doktorum 13 Mayıs'ta gel demesine rağmen dayanamayacagim ve yarın gidicem yine.
Korkuyorum ya okuduğum kadarıyla 5. Haftada bile duyanlar var, 6. Haftada zaten genellikle duyuluyor, ben neden hâlâ duyamadım diye çok tedirginim.
Sen gittin mi? Ne dedi doktor?
Hormonlar alt üst hepimizi bir yerden etkilşyot etkiliyorCanım sanki tatlı bişey yemişimde beynime vurmuş artık gibi oluyor çok üzgünüm bulantılar şükür abartmadan kayboluyor lar artık ama bu rahatsızlık çok kötü tansiyon normal baktıgımda
Haberlerde görürüz artık yeni yılın ilk bebekleri diyeAy yeni yıl gecesi sürpiz yapıyormuş minik
Beni anlayan birinin olduğunu bilmek iyi geldi, sağol canım. Mantığım bana da bir kaç gün daha bekle diyor, gel gör ki kalbime söz geçiremiyorum.Aynen öyle tabiki saglikli olsunlar en önemli konu bu.. zamani geldiginde insallah saglikla kolaylikla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallah
Seni cok iyi anliyoruminsan surekli gidip kontrol olmak istiyor bebis iyi mi duymak istiyor görmek istiyor. Aslinda acele etmesen daha erken birkac gun sonra gitsen daha net olur hersey. Yarin gitsen duyulmasa yine stres yaparsin.
Vajinal baktiranlar erken haftalarda duyuyor kalp atışını. Sen karindan baktirdiysan normal anca 7.haftaya dogru duyulur dedi benim son gittigim dr.un birisi. Hatta perinatolog gelecek hafta bir gun gelmemi soyledi. Anca karindan duyulur acele etme dedi.
Benimde henuz kese olusmamisken 2 kez muayene oldu. 1ini dr mecburi yapti ben istemesemde. Birde kese olustugunda oldu muayenem. Daha da gitmedim bekliyorum. En zor kısmı beklemek zaten
Benim ilk gebeliğim öyleydiAy benim sinirlerimde alınmış gibiben sanırım hamile değilim bana şaka yapmışlar (tövbe tövbe) ben acaba eşimden başka kimseyle muhatap olmuyorum diyemi sinirlerim gerilmiyor
Canim emin ol hepimiz aynıyızBeni anlayan birinin olduğunu bilmek iyi geldi, sağol canım. Mantığım bana da bir kaç gün daha bekle diyor, gel gör ki kalbime söz geçiremiyorum.
Aslinda 5. Haftanın içinde bir kez vajinal muayene oldum, ama kalp atışı duyulmadı. O hafta için erken olduğunu biliyordum ama günler geçtikçe strese girmeye başladım. İnşallah yarın duyarım da ben de rahatlarım, sizi de burada rahat bırakırım.
Ama yok yok ben kendimi biliyorum, her evrede her gelişmede yazarım buraya, tabi ki benim gibi güzel anne adaylarının mutluluğunu paylaşmak da isterim.
Canım senin ilk erkekti dimi? Şimdi kızın nazlı geliyorBenim ilk gebeliğim öyleydi
İş yerinden artık kovmuşlardı öyle izne ayrıldım her gün spor yapıyordum normalde migrenim vardı ayda 2 3 tutardı hastanelik olurdum hiç tutmadı acayip zindeydim normal halime göre en sağlıklı zamanlarımdı :) 40+3 sezeryan oldum toplamda 7 8 kg aldım 4 kg çocuk doğdu zaten
Ama o zman 29 yaşındydım şimdi 38şuan yaşın getirdiği zorluklarıda yaşıyor olabilirm.
Oyle tabi, doğru söylüyorsun. Aslında bir gebelik yaşamış olmama rağmen unutmuşum sanki her şeyi. 11 yıl geçti aradan. Sanki ilk defa hamilelik yaşıyorum. Değişik bir psikoloji.Canim emin ol hepimiz aynıyızsadece bazi arkadaşlarımız bizden ilerdeler onlar gecirdiler bu gunleri. Bizde simdi kalp atışını duymak icin sabirsizlaniyoruz normal olarak. Canim 5.hafta da erkenmis ama kalp atisi icin. Anca vakti gelecek merak etme
Aslinda bekleyebilsen daha guzel olurama bekleyemiyorsun seni de anliyorum. Insallah ilk muayenemizde duyariz yavrularimizin kalbinin sesini
İnan hepimiz öyleyiz nerdeyse birde daha önce kötü bir tecrüben olduysa x2 oluyor kendimden biliyorum, kalp atışı randevum 8 mayıstı, bu gün aradım dayanamadım 6 mayısa aldım, az kaldı eve ultrason cihazı almamaBeni anlayan birinin olduğunu bilmek iyi geldi, sağol canım. Mantığım bana da bir kaç gün daha bekle diyor, gel gör ki kalbime söz geçiremiyorum.
Aslinda 5. Haftanın içinde bir kez vajinal muayene oldum, ama kalp atışı duyulmadı. O hafta için erken olduğunu biliyordum ama günler geçtikçe strese girmeye başladım. İnşallah yarın duyarım da ben de rahatlarım, sizi de burada rahat bırakırım.
Ama yok yok ben kendimi biliyorum, her evrede her gelişmede yazarım buraya, tabi ki benim gibi güzel anne adaylarının mutluluğunu paylaşmak da isterim.
Çok iyi anlıyorum seni, inşallah 6 Mayıs'ta o güzel kalp sesini duyarsın.İnan hepimiz öyleyiz nerdeyse birde daha önce kötü bir tecrüben olduysa x2 oluyor kendimden biliyorum, kalp atışı randevum 8 mayıstı, bu gün aradım dayanamadım 6 mayısa aldım, az kaldı eve ultrason cihazı almama
Link alabilir miyimÇok iyi anlıyorum seni, inşallah 6 Mayıs'ta o güzel kalp sesini duyarsın.
Yemin ederim, söylemeye utandım da bir alışveriş sitesinden baktım ultrason cihazlarına.
Fiyatları görünce ,yok yok eve de almaya gerek yok artık, saçmalama kız dedim kendi kendime.
Evet canım bir oğlum varCanım senin ilk erkekti dimi? Şimdi kızın nazlı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?