- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.941
Bı gelısme oldumu gıttınızmı tekrar acaba ben beklıyorum pazartesıye kadar sabır edıcem insalalh görürürz bizde benım bulantımda yok sankı tüm belırtılerım kayboldu gıbı banamı oyle gelıyor anlamadım ınsallah bızde gorururuz bebeklerımızıŞu an 6+3
Bı doktor videosunda gördüm ben de mide bulantısını geçiriyor diyerek fazlasının zararını bilmiyorum o zaman yanlış bilgilendirmeyeyim kimseyiB6 vitamini fazlalığıda gebelikte tehlikeli diye biliyorum. O yüzden doktor önermedikçe kullanmamak gerekiyor. İnternetten araştırabilirsiniz zararlarını.
Merhaba ben dün ilk kontrole gittim geç döllenme olmuş kese 5+5 ile uyumlu kalp atışı da gördü doktorListedeki bilgilerini buraya yazarsan ben ekliyorum canım listeye. Hoşgeldin aramıza
Normal şeyler canım hepimizin başına geliyorHafif tekmeliyordu yatırırken karnımı tutuyorrum hep busefer farklı noktadan çok sert vurdu daha küçük oda 2.5 yaşında.dahq dikkat edicem insalalh birşey olmamistir
Olmamistir canım ya kat kat koruma altında bebislerimiz. Benim kızım da sürekli vuruyor ama öyle sert bir darbe almadım henüz. Korumaya çalışmak lazım yine deHanımlar dün doktora gittim kese görüntü ama kalp atışına erken dedi. Gece de oğlumu uyuturken karnıma çok sert tekme vurdu. Çok ağrıyor karnım. Birşey olur mu acaba?
Ben kızımda nasılsam aynı öyleyim birebirAyyy kızlar bende oğlumda çok yaşamadığim şeyleri yaşıyorum onda çok uykum gelirdi şimdi pek öyle değilim doğrusu oğlumdan fırsat bulup çok yatamiyorum ama çok erik sevmeyen ben bu aralar inanılmaz erik kiraz ne bulursam meyve yiyorum. Ama yaptığım yemekleri pek yiyemiyorum böyle tuzlu ekşi falan hep, çaydan tiksinmiştim mesela kaç ay ixemedim şimdi çaya düşkün oldum her gebelik çok farklı oluyor demek ki.. ama siz yine de dikkat edin yerken özellikle hamur.işlerine çünkü tansiyon çok önemli oluyor gebelikte kendimden biliyorum
Enteresan şekilde nane kokusundan bile tiksiniyorum yaKızlar bugün YouTube da bir doktorda duydum denedim bulantım azaldı size de diyeyim, burnumun altına nane yaprağı yağı sürdüm böyle biraz hafifletti midemi, biraz rahatladım.
Ay maşallah tosuncuğaDoktordan çıktığım şimdi miniğim büyümüş şükürler olsun inşaallah sizlerden de güzel haberler alırız tez zamanda kızlar
OffBen dayanamıyorum kızlar eşime bulantı hapı ve miğde koruması almaya yolladım başka türlü gecmiyor dakikalar
Amin canım hepimize inşaallahAy maşallah tosuncuğaannesini üzmüyor akıllı bıdık inşallah sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin Rabbim
Dogru kuzum haklısınYaaa kıyamam korkma canım benim enfeksiyon daha çok zarar verir bebege bile bulaşabilir kullanman lazım
Merhaba çok sevindim adınıza darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.Merhaba sizi üzmek istemem ama benim 6+2 de kanamam başladı. Bende şaşırmıştım bu kadar geç olmasına 240 a kadar yükselmişti hcg 2 katından fazlada artmıştı 1 seferinde ama devamı gelmedi.ama üzülmeyin eğer benimki gibiysede hemen peşine hamile kaldımhayırlı hamilelikler dilerim
30 yaşındayımCanım ilk sayfa tablodaki bilgilerini de yazarsan listeye ekleyeyim seni
Son adet tarihin
Varsa cinsiyet tahmini
Beklenen doğum tarihi
Ben de 9. Haftadayım. Prilam ilaç kullanıyorum. İlacı kullanmadığım günler asla dayanamıyorum. Su bile içsem hemen çıkarmak istiyorum. Başıma ağrı yapıyor, halsizlik yapıyor. Zor geçiyor yaniKızlar ben 7+4deyimve miğde bulantım bütün gün sürüyor yemeği ac kalmayım diye zorla yiyorum, canımda böyle limonlu fresh şeyler çekiyor mesela limonlu dondurma şimdiden başladım aramızda bu durumları yaşıyanlar var mı Kızlaar
sağol canım sizde nasıl geciyor?Offgeçmiş olsun canım bunun sürekli olmayacağını düşün ve rahatla biraz birkaç hafta sadece
İnanırım canım şimdi bende başlicam bulantı ilacına inşallah rahatlarımBen de 9. Haftadayım. Prilam ilaç kullanıyorum. İlacı kullanmadığım günler asla dayanamıyorum. Su bile içsem hemen çıkarmak istiyorum. Başıma ağrı yapıyor, halsizlik yapıyor. Zor geçiyor yani
Mutlaka doktorunla görüş ama kullanmadan önce. Ben prilam kullanıyorum. Tahmini fiyatı 500 tl gibi bir şeydi. Net hatırlamıyorum canım İnan ki. Geçe yatmadan önce 2 tane içiyorum. Diğer günde rahat ediyorum. Tabi ilacı kullanırken de günde 2 kere filan çıkartıyorum yine deİnanırım canım şimdi bende başlicam bulantı ilacına inşallah rahatlarımbirde bu hamileler için bulantı ilaçları biraz pahalı mı oluyor benimkiler öyleydi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?