Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Link alabilir miyim

Amin inşallah canım benim, sende git için rahat etsin inşallah duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim canım inşallah..
Yarın dayanamaz gider de güzel haber alırsam ilk işim buraya yazmak olacak..
Etrafımda konuşacak, duygularımı aklımdan geçenleri konuşacak kimse yok, biraz içe dönük biriyim. Burada hiç tanımadığım ama aynı şeyleri paylaştığım güzel kadınlarla konuşmak iyi geldi.
Teşekkür ederim.

Epey zaman gecmis ama unutman normal canim. Insanlar 2.yilda unutuyor daha.
Hadi bakalim sana güveniyorum dayanabilirsen en azindan gittiginde daha garanti olur kalp atışını duyman
Tabiki yazarim birbirimizle ilgili seyleri paylasmak gercekten cok güzel

Evet canım benim ordaydim şimdi buraya dahil oldum arada oraya da girip yazıyorum merak ediyorum kızları

Ben de o gruptaydım, aslında 2024 Nisan annesi olmam gerekiyordu lâkin erken doğum yapıp Şubat annesi olmuştum 33 Haftalık, çok sevindim, tekrar hamile olmana Hayırlı olsun hamileliğin

Kızlar alnım bir tuhaf oluyor gözlerime vuruyor farklı bir his başım bir tuhaf var mı sizdede bu durum çok kötü bişey sanki komaya gircm gibi
benim de bir garip alnım, sanki sıkıştırıyorum, kaşımı yukarı çekmiş ve alnımı basmış buluyorum kendimi düzeltiyorum, gebelik öncesi böyle bulmazdım kendimi, sonra düzeltince fark ediyorum alnımın kasılması gözlerime yanaklarıma acı olarak vuruyor, ben de bu biraz garip nasıl anlatılır diye söylememiştim :)

Son düzenleme:
Yüzüm çok sivilcelendi ya ne zaman geçer acaba bu sivilcelenme işi
benim 6.haftada sivilcelendi geçti, sonra cilt kuruluğu başladı el avuç içim deri değiştirdi önceki gebeliğimde de karnımda et benleri oluşmuştu düşükten hemen sonra döküldü benler çok garip şeyler oluyor

Benim 5. Haftada en yoğun haliydi. Sırtımda ve yüzümde hayatımda ilk kez bu kadar sivilce çıkmıştı. Sonra söndü gibi oldu. Şuan 7. Haftadayım iki üç tane çıkıyor yine
sivilceyi yolayım sıkayım deme benim normalde hiç izim yoktur, alnımın ortasında çıkan sönmek üzereyken elimle alıverdim kalıcı iz gibi kaldı orda ben gibi duruyor 1 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…