- 19 Kasım 2024
- 253
- 248
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.021
Link alabilir miyim
Amin inşallah canım benim, sende git için rahat etsin inşallah duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz
Benim de bir kızım var, biz de önce sağlıkla gelsin tabi bir oğlumuz olsun istiyoruz.Evet canım bir oğlum var
Nasipgönül istiyor tabi 1 kız 1 erkek
Çok kötüHormonlar alt üst hepimizi bir yerden etkilşyot etkiliyorçok geçmşş olsun
Evet canım benim ordaydim şimdi buraya dahil oldumCanım, sen 2024 Şubat annelerinden misin acabaseni hatırlıyorum ben
Epey zaman gecmis ama unutman normal canim. Insanlar 2.yilda unutuyor daha.Oyle tabi, doğru söylüyorsun. Aslında bir gebelik yaşamış olmama rağmen unutmuşum sanki her şeyi. 11 yıl geçti aradan. Sanki ilk defa hamilelik yaşıyorum. Değişik bir psikoloji.
Deneyeceğim, senin önerini dikkate alıp yarın gitmemek için kendime engel olmaya çalışacağım.
İnşallah, lütfen sen de Yaz güzel gelismeler oldukça. İyi şeyler duymak, başkalarının sevinciyle sevinmek iyi geliyor insana.
Ay yeni yıl gecesi sürpiz yapıyormuş minik
Evet canım benim ordaydim şimdi buraya dahil oldumarada oraya da girip yazıyorum merak ediyorum kızları
benim de bir garip alnım, sanki sıkıştırıyorum, kaşımı yukarı çekmiş ve alnımı basmış buluyorum kendimi düzeltiyorum, gebelik öncesi böyle bulmazdım kendimi, sonra düzeltince fark ediyorum alnımın kasılması gözlerime yanaklarıma acı olarak vuruyor, ben de bu biraz garip nasıl anlatılır diye söylememiştim :)Kızlar alnım bir tuhaf oluyor gözlerime vuruyor farklı bir his başım bir tuhaf var mı sizdede bu durum çok kötü bişey sanki komaya gircm gibi
benim 6.haftada sivilcelendi geçti, sonra cilt kuruluğu başladı el avuç içim deri değiştirdiYüzüm çok sivilcelendi ya ne zaman geçer acaba bu sivilcelenme işi
hoş geldiniz, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba beni de listeye ekler misiniz sat 28 Şubat kalp atışı 7+3 1. Çocuk
Benim 5. Haftada en yoğun haliydi. Sırtımda ve yüzümde hayatımda ilk kez bu kadar sivilce çıkmıştı. Sonra söndü gibi oldu. Şuan 7. Haftadayım iki üç tane çıkıyor yineYüzüm çok sivilcelendi ya ne zaman geçer acaba bu sivilcelenme işi
sivilceyi yolayım sıkayım deme benim normalde hiç izim yoktur, alnımın ortasında çıkan sönmek üzereyken elimle alıverdim kalıcı iz gibi kaldı orda ben gibi duruyor 1 aydırBenim 5. Haftada en yoğun haliydi. Sırtımda ve yüzümde hayatımda ilk kez bu kadar sivilce çıkmıştı. Sonra söndü gibi oldu. Şuan 7. Haftadayım iki üç tane çıkıyor yine
Çok teşekkür ederim hoşbuldumhoş geldiniz, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsunnn, hoşgeldin aynı zamanlarda sayılırızMerhaba kızlar bende tahmini doğum tarihi 29 aralık olarak aranıza katılıyorum
Yok yol canım hiç birine dokunmuyorum bide zaten iltihaplı sıkılacak sivilce çıkmıyor.sivilceyi yolayım sıkayım deme benim normalde hiç izim yoktur, alnımın ortasında çıkan sönmek üzereyken elimle alıverdim kalıcı iz gibi kaldı orda ben gibi duruyor 1 aydır
Amin inşallah tabi herşeyin başı önce sağlık sonrası balı kaymağı artık çokta farketmezBenim de bir kızım var, biz de önce sağlıkla gelsin tabi bir oğlumuz olsun istiyoruz.
Tabii ki en önce her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
Kızzz geliyorYüzüm çok sivilcelendi ya ne zaman geçer acaba bu sivilcelenme işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?