Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzum ızlerken hesabın gozukuypr bende bır anda ekranda ckınca yanlıslıkla ıstwk atmıs bulundum gerı cektım hemen bılgın olsun

adet olucakmis gibi sancım var hep ya artti bu akşam doktorumla konustum yarın gel dedi cumartesi randevum vardi normalde ama yarın gidicem kesin plesentayla alaki birsey diycek
boyle sancı olunca geriliyorum bacaklarima bile atıyor
Valla kuzum bendw de oluyor ama ben rahım buyumesıyle alakalı oldıgunu dusunuyorum

canım bizim dm mağzasından diyorsun demi? orda bebek ürünleri çok oluyor aşyaya bi kac resim bırakıym en sevdiklerimden sen sec canım ne lazımsa sana, birde burda birtane emzik markası var "mam" diye onu öneririm en güzel bebek emziği bence! ve sadece yurt dışında var onuda aşyaya eklicem hiçbişey istemesen bile onu iste bencebirde kıyafet almak istersen h&m, primark, c&a gibi yerlerden baksın orda güzel indirimli ürünler oluyor

Eklentiler

• IMG_1641.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1642.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1643.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1644.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1645.webp
    25 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1647.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1649.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1650.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 57
Ayy sen harikasın ya DM den o kadar alışveriş yaptım zamanında ama bebek ürünü hiç almadım doğal olarak şimdi ne alayım diyince arkadaşım kal geldi süpersin süpersin

Ya kızlar gogus ucumda bu hafta boyle garıp bır his var acı degılde bıseyler oluyo gıbı tarıf edemedım ama var mı gogus ucunda degısık seyler yasayan dun sag da vardı bugun sol. Sutler mı bırıkıyor acab

Yok kuzum herkeste aynı olmadığını biliyorum zaten asgsri ücrrtten örnek verdim dediğin gibi 4 ay ücretli izie çıkıyorsun ama 3 aylık maaş ın kadat alıyorsun nerdeyse para. Yarın öğrenünce beni etiketleyip yazar mısın bana da lütfen

Ayy sen harikasın ya DM den o kadar alışveriş yaptım zamanında ama bebek ürünü hiç almadım doğal olarak şimdi ne alayım diyince arkadaşım kal geldi süpersin süpersin
dm ürünleri harika oluyor iyi düşünmüssün canım
nedemek nezaman istersen sorabilirsin balım

Mesela kızlar bizim bunun 0-1 aylığı var birde 4-6 bizim için 4-6 ideal olur dimi? Mayıs haziranda kullanılır mı yine

Eklentiler

• IMG_4308.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 56
Benimde sag gogsumde oluyor kuzu ya. Camasira degince bile aciyor ucu sızlıyor gibi. Bakiyorum birsey de yok. Ama iste o sızı cok değişik bir hiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…