Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bana da öyle geldi ankaradayım mayıs hala belki serin olur ama emin olamadım alsam mı
Hemde ne serinnn haziran dahil soguk gecer genelde. Küçük bedeninden almis miydin kalıbı nasil fotisi varsa paylasabilir misin kuzum bende almayi düşünüyorum bundan

Almadım kuzu şimdi bakıyordum hangi beden almak mantıklı karar verirsem alcam
Bende almayi düşünüyorum bundan aslinda. Ama dedigin gibi 1 aylik cok küçük olur sanki. Ben hm zibinlarindan aldim kaliplar baya ufak geldi gözüme. Bu da öyledir diyorum.
Ama daha farkli markalardan ty.den falan belki bakilabilir. Mesela 2 4 aylik gibi alinabilir. Yada 3 6 gibi. Sonucta az büyük gelse bir sorun olmaz bence.
Ya işte alıp 1 ay kullanmakta istemiyorum çok hızlı büyüyorlar diyorlar. Yenidoğana olur bence ama şubattan sonra kullanılmaz gibi. Yeni bişey almak gerekir
Bende katiliyorum sana. 0 1 i cok küçük olur

Gece 2den sonra yapılan alışverişler birde emzirme sütyeni aldım kızlar

Eklentiler

• IMG_4314.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_4313.webp
    15 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4312.webp
    11 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4311.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4310.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
4-6 aylık olanı aldım kuzum bence ideal olur

yane demi bencede ben beige krem rengine bayılıyorum ama busefer pembe giydirebilceğime cok heycanlıyım
Çok güzel şeyler var böyle uçuk pembe renginde çiçekli filan bak mesela kız olsaydı bunlara bakardım

Eklentiler

• IMG_4316.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4315.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 62
Gece 2den sonra yapılan alışverişler birde emzirme sütyeni aldım kızlar
Yiaa cok guzellerr saglikla giysin kuzuum. O pantolonlardan bende almayi düşünüyorum favorilerimde bekliyorlar gelince kalibi nasil atsan ya sahane olur bide tulumun kalıbı
4-6 aylık olanı aldım kuzum bence ideal olur
Bencede en iyisini yapmissin canım az büyük olsun nolmuss

Kırk yılda bir alışveriş yapmışım atmaz mıyım bee uzun kollu tulum alıyoruz iyi hoşta bu bebenin bacakları çıplak olacak aydınlanmasıyla aldım o pantolonları hiç aklıma gelmemişti daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…