- 16 Eylül 2024
- 6.317
- 5.848
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.241
Hemde ne serinnnBana da öyle geldiankaradayım mayıs hala belki serin olur ama emin olamadım alsam mı
Kanka bunu 0-1 çok küçük mü? Mesela yeni doğana nasıl olur mu?Mesela kızlar bizim bunun 0-1 aylığı var birde 4-6 bizim için 4-6 ideal olur dimi? Mayıs haziranda kullanılır mı yine
Almadım kuzu şimdi bakıyordum hangi beden almak mantıklı karar verirsem alcamHemde ne serinnnhaziran dahil soguk gecer genelde. Küçük bedeninden almis miydin kalıbı nasil fotisi varsa paylasabilir misin kuzum bende almayi düşünüyorum bundan
bir tık ince tulum olabilir mesela bunun gibiBana da öyle geldiankaradayım mayıs hala belki serin olur ama emin olamadım alsam mı
Ya işte alıp 1 ay kullanmakta istemiyorum çok hızlı büyüyorlar diyorlar. Yenidoğana olur bence ama şubattan sonra kullanılmaz gibi. Yeni bişey almak gerekirKanka bunu 0-1 çok küçük mü? Mesela yeni doğana nasıl olur mu?
ben oyüzden coğu şeyi 2-4 aylık aldım canımYa işte alıp 1 ay kullanmakta istemiyorum çok hızlı büyüyorlar diyorlar. Yenidoğana olur bence ama şubattan sonra kullanılmaz gibi. Yeni bişey almak gerekir
Bende almayi düşünüyorum bundan aslinda. Ama dedigin gibi 1 aylik cok küçük olur sanki. Ben hm zibinlarindan aldim kaliplar baya ufak geldi gözüme. Bu da öyledir diyorum.Almadım kuzu şimdi bakıyordum hangi beden almak mantıklı karar verirsem alcam
Bende katiliyorum sana. 0 1 i cok küçük olurYa işte alıp 1 ay kullanmakta istemiyorum çok hızlı büyüyorlar diyorlar. Yenidoğana olur bence ama şubattan sonra kullanılmaz gibi. Yeni bişey almak gerekir
4-6 aylık olanı aldım kuzum bence ideal olurBende almayi düşünüyorum bundan aslinda. Ama dedigin gibi 1 aylik cok küçük olur sanki. Ben hm zibinlarindan aldim kaliplar baya ufak geldi gözüme. Bu da öyledir diyorum.
Ama daha farkli markalardan ty.den falan belki bakilabilir. Mesela 2 4 aylik gibi alinabilir. Yada 3 6 gibi. Sonucta az büyük gelse bir sorun olmaz bence.
Bende katiliyorum sana. 0 1 i cok küçük olur
oyy yerimm nasıl güzel şeyler almıssınGece 2den sonra yapılan alışverişlerbirde emzirme sütyeni aldım kızlar
Zaten 4-5 yaşındaki çocuk kıyafetleri aşırı canlı renkteoyy yerimm nasıl güzel şeyler almıssın
bende hep bu renkler alıyorum kv diyor biraz renkli al diyor
yane demi bencedeZaten 4-5 yaşındaki çocuk kıyafetleri aşırı canlı renkteve o zaman istediğini giymek isteyecek seçim şansı yokken biz istediğimiz gibi giydirelim
Çok güzel şeyler var böyle uçuk pembe renginde çiçekli filanyane demi bencedeben beige krem rengine bayılıyorum ama busefer pembe giydirebilceğime cok heycanlıyım
Yiaa cok guzellerrGece 2den sonra yapılan alışverişlerbirde emzirme sütyeni aldım kızlar
Bencede en iyisini yapmissin canım4-6 aylık olanı aldım kuzum bence ideal olur
Benim bu aralar uykum gelmiyor geç saatlere kadar
Kırk yılda bir alışveriş yapmışım atmaz mıyım beeYiaa cok guzellerrsaglikla giysin kuzuum. O pantolonlardan bende almayi düşünüyorum favorilerimde bekliyorlar gelince kalibi nasil atsan ya sahane olur bide tulumun kalıbı
Bencede en iyisini yapmissin canımaz büyük olsun nolmuss
yaa yicem ama bunlar neÇok güzel şeyler var böyle uçuk pembe renginde çiçekli filanbak mesela kız olsaydı bunlara bakardım
eşin nerde kız gececi mi?Benim bu aralar uykum gelmiyor geç saatlere kadarözellikle eşim evde yoksa uyuyamıyorum
Gecesi gündüzü yokkieşin nerde kız gececi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?