- 16 Eylül 2024
- 6.354
- 5.895
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.261
Iste ferasettKırk yılda bir alışveriş yapmışım atmaz mıyım beeuzun kollu tulum alıyoruz iyi hoşta bu bebenin bacakları çıplak olacak aydınlanmasıyla aldım o pantolonları hiç aklıma gelmemişti daha önce
pilot mu?Gecesi gündüzü yokkiuçuşa gitti aşko sabah gelecek
Evet bebişimmpilot mu?
Bak çok haklısın daha önce pek görmediğimiz içinde aklımıza gelmiyor olabilirIste ferasett
Ya bende ayni sen gibi zıbın alırken farkettim o durumu. Altina ne giydircez biz dedimay keske daha cok secenek olsa alt pantolonlarda yaa. Hm de kısıtlı. Baska markalarda da pek yok. Nerden bulacaksak.
demekki hayatımız komple senin eşine mi emanetti bacımEvet bebişimm
Aynen canım muhtemelen ondan gelmiyor aklimiza.Bak çok haklısın daha önce pek görmediğimiz içinde aklımıza gelmiyor olabilirben de gördüğümü hatırlamıyorum hiç çok garip.
Ayy bebişimmdemekki hayatımız komple senin eşine mi emanetti bacımçok güzel meslek bu arada
Zıbın üzerine alt üst takım ya da tek parça uzun kollu tulum. Ben böyle düşündüm birde böyle bir tablo buldumAynen canım muhtemelen ondan gelmiyor aklimiza.
Bide ben şeyi düşünüyorum.
Simdi biz zıbınlardan aldik. Bu zıbının ustune yine bisey giydircez mecburen dimi.
Alt üst takım almamiz lazim bide galiba. Zıbın atlet ve külot yerine geciyor oluyor.
Biz zıbınları sanki en dışa giyecek gibi düşünüyoruz ama
Bende öyle düşünüyorum canim zaten. Altina zıbın ustune de bir takim alt üst. Tabloda guzelmis bende ss aldimZıbın üzerine alt üst takım ya da tek parça uzun kollu tulum. Ben böyle düşündüm birde böyle bir tablo buldum
Gece 2den sonra yapılan alışverişlerbirde emzirme sütyeni aldım kızlar
Kuzum valla bebişlerimizin sağlığı en önemlisi. Üzücü şeyler de yaşadık grubumuzda galiba şeker çok küçük geliyor gözüme şu anPeki benim yüksek gerilim hattı stresim şeker konusundaki
O kadar ay diyet yap şeker testi haftasi hominigırtlak ye
Haklisin diyetle hallloluyor en azindan iyi tarafindan bakalim dimi
Ekleyeyim canım sağlıkla gelsin Umay kızAa benide ekle umay dusunuyorum
Hic bir ihtiyacım yok ama hm görünce ben de böyle oldum sabah sabahSabah 6’ da görüp hemen siteye koşanlar
Haklısın kuzum HaklısınKuzum valla bebişlerimizin sağlığı en önemlisi. Üzücü şeyler de yaşadık grubumuzda galiba şeker çok küçük geliyor gözüme şu an
Kuzu ben 1-2 almıştım atayım fotosunu akşamKanka bunu 0-1 çok küçük mü? Mesela yeni doğana nasıl olur mu?
Haklısın kuzum diyet çok sinir ediyor insanı. Hamileliğin tüm neşesini keyfini de götürüyor bence. İlk gebeliğimde şeker falan yoktu bende kiloyu da takmadım. Daha keyifliydi gerçekten. Normal diyet olsa ufak bir kaçamak yapar insan arada. Bu kez azıcık ipin ucu kaçsa vicdan azabı yapıyoruz. 3 ay kaldı neyse ki. Az daha sabırHaklısın kuzum Haklısın
Şeker bir sekilde diyetle falan çözeriz.
Beni geren bastan beri diyette olmam durumu.
Sağlık olsunda gerisi hallolurbebislerimiz de bizde cok cok cok iyi olalimher zamann
Ekleyebilirsin canimm
Ya ben arada açıp tablomuza bakıyorum isimler falan da çok hoşuma gidiyor. En büyük isteğim de doğum tarihlerimizi yazmakEkleyebilirsin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?