Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Iste ferasett
Ya bende ayni sen gibi zıbın alırken farkettim o durumu. Altina ne giydircez biz dedim ay keske daha cok secenek olsa alt pantolonlarda yaa. Hm de kısıtlı. Baska markalarda da pek yok. Nerden bulacaksak.

Iste ferasett
Ya bende ayni sen gibi zıbın alırken farkettim o durumu. Altina ne giydircez biz dedim ay keske daha cok secenek olsa alt pantolonlarda yaa. Hm de kısıtlı. Baska markalarda da pek yok. Nerden bulacaksak.
Bak çok haklısın daha önce pek görmediğimiz içinde aklımıza gelmiyor olabilir ben de gördüğümü hatırlamıyorum hiç çok garip.

Bak çok haklısın daha önce pek görmediğimiz içinde aklımıza gelmiyor olabilir ben de gördüğümü hatırlamıyorum hiç çok garip.
Aynen canım muhtemelen ondan gelmiyor aklimiza.
Bide ben şeyi düşünüyorum.
Simdi biz zıbınlardan aldik. Bu zıbının ustune yine bisey giydircez mecburen dimi.
Alt üst takım almamiz lazim bide galiba. Zıbın atlet ve külot yerine geciyor oluyor.
Biz zıbınları sanki en dışa giyecek gibi düşünüyoruz ama

Zıbın üzerine alt üst takım ya da tek parça uzun kollu tulum. Ben böyle düşündüm birde böyle bir tablo buldum

Eklentiler

• IMG_4318.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Peki benim yüksek gerilim hattı stresim şeker konusundaki
O kadar ay diyet yap şeker testi haftasi hominigırtlak ye
Haklisin diyetle hallloluyor en azindan iyi tarafindan bakalim dimi
Kuzum valla bebişlerimizin sağlığı en önemlisi. Üzücü şeyler de yaşadık grubumuzda galiba şeker çok küçük geliyor gözüme şu an

Kuzum valla bebişlerimizin sağlığı en önemlisi. Üzücü şeyler de yaşadık grubumuzda galiba şeker çok küçük geliyor gözüme şu an
Haklısın kuzum Haklısın
Şeker bir sekilde diyetle falan çözeriz.
Beni geren bastan beri diyette olmam durumu.
Sağlık olsunda gerisi hallolur bebislerimiz de bizde cok cok cok iyi olalimher zamann

Haklısın kuzum Haklısın
Şeker bir sekilde diyetle falan çözeriz.
Beni geren bastan beri diyette olmam durumu.
Sağlık olsunda gerisi hallolur bebislerimiz de bizde cok cok cok iyi olalimher zamann
Haklısın kuzum diyet çok sinir ediyor insanı. Hamileliğin tüm neşesini keyfini de götürüyor bence. İlk gebeliğimde şeker falan yoktu bende kiloyu da takmadım. Daha keyifliydi gerçekten. Normal diyet olsa ufak bir kaçamak yapar insan arada. Bu kez azıcık ipin ucu kaçsa vicdan azabı yapıyoruz. 3 ay kaldı neyse ki. Az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…