- 5 Şubat 2015
- 290
- 434
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.281
Hepsini cok seviyorum bebislerimizinYa ben arada açıp tablomuza bakıyorum isimler falan da çok hoşuma gidiyor. En büyük isteğim de doğum tarihlerimizi yazmak
Arkadaşlığımız bu kadar güzel olunca birbirimizin bebeklerini de çok seviyoruz gerçekten. Dualarımda hepiniz varsınızHepsini cok seviyorum bebislerimizinben senin anne karninda neler yaptigini bile biliyorum şebnem kız
Şuan daha iyiyim Dr verdiği ilacı düzenli kullanırsan şikayetlerinin azaldığını göreceksinGectimi sizin naptiniz
Bende şimdi hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi yapılacak inşallah sonuçlar güzel gelirŞeker yüklemede çoğumuz tökezledik ya. Bundan sonra yaptıranlar güzel sonuç getirsin artık kötü haber istemiyorum grupta
Aynen öyle oluyor kuzum tam olarak yaa... yani bide en ufak kacamakta artik aniden yükselebilir sekerler herkesin dikkat etmesi gerek grubumuzda da. Çünkü hafta geregi vücudumuz cok daha fazla şeker üretiyor artik.Haklısın kuzum diyet çok sinir ediyor insanı. Hamileliğin tüm neşesini keyfini de götürüyor bence. İlk gebeliğimde şeker falan yoktu bende kiloyu da takmadım. Daha keyifliydi gerçekten. Normal diyet olsa ufak bir kaçamak yapar insan arada. Bu kez azıcık ipin ucu kaçsa vicdan azabı yapıyoruz. 3 ay kaldı neyse ki. Az daha sabır
Ayy bir an evvel Aralık ayı gelse de tabloyu doldursak gerçektenYa ben arada açıp tablomuza bakıyorum isimler falan da çok hoşuma gidiyor. En büyük isteğim de doğum tarihlerimizi yazmak
Şeker yüklemede çoğumuz tökezledik ya. Bundan sonra yaptıranlar güzel sonuç getirsin artık kötü haber istemiyorum grupta
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBende şimdi hastaneye gidiyorum şeker yüklemesi yapılacak inşallah sonuçlar güzel gelir
Kuzum hiç moralini bozmak istemiyorum sadece yaptırman gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum. Benim de hiç daha önce şekerim yükselmiyordu. Önceki gebeliğimde de yoktu. Hatta bunda da 14-15 haftalar gibiydi yükleme yapılmıştı bana endokrinolojide. Orada da sonucum iyiydi. Şimdi 25. Hafta ve maalesef yüksek çıktıBen henüz yaptırmadım, yaptırsam mı diye düşünüyorum canım şöyle ki hiç tatlı yemiyorum geçmiş öykümde de yok şeker hastalığı vs. tatlıdan midem bulandı zorla yiyorum hatta soracağım doktorumagerekli görürse yaptıracağım ben de
Aç karnına kan aldılar şekerli suyu içtim çok fenaydı kusmamak için zor tuttum kendimi Allah'tan su içebilirsiniz dedi Dr şimdi muayene için sıra bekliyorum canımİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzmuayene de olacak misin test mi sadece
Kuzum hiç moralini bozmak istemiyorum sadece yaptırman gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum. Benim de hiç daha önce şekerim yükselmiyordu. Önceki gebeliğimde de yoktu. Hatta bunda da 14-15 haftalar gibiydi yükleme yapılmıştı bana endokrinolojide. Orada da sonucum iyiydi. Şimdi 25. Hafta ve maalesef yüksek çıktı
Aç karnına kan aldılar şekerli suyu içtim çok fenaydı kusmamak için zor tuttum kendimi Allah'tan su içebilirsiniz dedi Dr şimdi muayene için sıra bekliyorum canım
Kanki duramam zaten, değil 5 saat 10’a kadar aç duramıyorumKanma saat 5e nasıl aldın, ona sabah gidilmiyor mu açkeno saate kadar nasıl duracan
Doğru diyorsun ama doktora randevu bulmak çok zor, zaten normalde hafta başı gitmem lazımdı ama cumaya kaldı işlerimizden dolayı, olmazsa ertesi gün gider direkt açlık veririm, öyle yaptırırım, acilleri açık oluyor çünkü.Merhaba bana doktorum öğleden sonra randevu alsan da sabah aç gel demişti sende haber al istersen çünkü öğleden sonra aç olmayacağın için yapmayabilir
Beslenmeyle kontrol altına alınabilir bir şeydir muhtemelen. Sen zaten dikkat etmeye çalışıyorsun, az kaldı sık dişini75lik yapıldı kuzum. 1. Saat yüksek çıktı maalesef. Muhtemelen diyet yap dicek doktor. Şeker takibi de ister mi bilmiyorum yarın görüşücem
Kızlaaarrr bu nasıl mide yanması kızlaaarr
Canım bende çok yaşıyorum bu durumu doktorum rennie şurup verdi gece yatmadan onu içiyorum biraz midemi rahatlatıyor en azından uykuya dalabiliyorum. Gaviscon adında da var bir şurup doktoruna danışıp hangisini önerirse kullanabilirsin faydası olacaktır bir nebzeNapıcaz peki bir yolu yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?