Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızlar günaydın, dün taşındık o kadar yoruldum ki evi ben mi taşıdım nakliyeciler mi taşıdı anlayamadım yorgunluktan sanırım bir ara cok kotu kasık ağrım oldu ama biraz dinlenince geçti cok sukur bebek de hareketliydi icim rahatladı

Hmde indirim mi varmış gece stokları tüketmissiniz biraz bakinayim sabah mesaisi

Aynen öyle oluyor kuzum tam olarak yaa... yani bide en ufak kacamakta artik aniden yükselebilir sekerler herkesin dikkat etmesi gerek grubumuzda da. Çünkü hafta geregi vücudumuz cok daha fazla şeker üretiyor artik.
Ben o nedenle bi yedigim meyveden bile kısmaya calisiyorum açıkçası. Herkes dikkat etsin hepimizin şekeri tansiyonu iyi olsun insallahhh
Ya ben arada açıp tablomuza bakıyorum isimler falan da çok hoşuma gidiyor. En büyük isteğim de doğum tarihlerimizi yazmak
Ayy bir an evvel Aralık ayı gelse de tabloyu doldursak gerçekten saglikla dogsun büyüsünler minik yakışıklı ogluşlar ve minik güzel piremsesler

Şeker yüklemede çoğumuz tökezledik ya. Bundan sonra yaptıranlar güzel sonuç getirsin artık kötü haber istemiyorum grupta

Ben henüz yaptırmadım, yaptırsam mı diye düşünüyorum canım şöyle ki hiç tatlı yemiyorum geçmiş öykümde de yok şeker hastalığı vs. tatlıdan midem bulandı zorla yiyorum hatta soracağım doktoruma gerekli görürse yaptıracağım ben de

Günaydın kızlar,

Bir de dün doktoruma vitaminlerimi içmediğimi ve kan ilacımı da kullanmadığımı söyledim, psikolojik çok etkileniyorum dedim, doktor da bana dedi ki; eğer sana iyi gelmiyorsa lütfen kullanma, şart değil, evet kızımın kilosu çok değil ama olsun gelişim geriliği de yok, bebek gelişiyor senin kilon vs sorun değil, vitaminleri de yemeklerden almaya çalış lütfen, kan ve idrar takibi sağlayalım dedi, idrar da protein kaçağı senin için çok daha mühim dedi, diğer enzimler ilaçları kontrol altına alınır dedi ama o tehlikeli, dikkatli gitmekte fayda var

Kuzum hiç moralini bozmak istemiyorum sadece yaptırman gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum. Benim de hiç daha önce şekerim yükselmiyordu. Önceki gebeliğimde de yoktu. Hatta bunda da 14-15 haftalar gibiydi yükleme yapılmıştı bana endokrinolojide. Orada da sonucum iyiydi. Şimdi 25. Hafta ve maalesef yüksek çıktı

Yok canım moralim bozulması değil, benim için çok sorun değil yaptırabilirim yani, kafamda büyütmüyorum, baktırmak faydalı evet önlem alınmış olur bir sorun varsa Allah korusun uzun zamandır tahlil yaptırmadım bir tahlile de ihtiyacım var zaten

Kanma saat 5e nasıl aldın, ona sabah gidilmiyor mu açken o saate kadar nasıl duracan
Kanki duramam zaten, değil 5 saat 10’a kadar aç duramıyorum eşim çalışıyor o gün, sabah gidemezdik, o yüzden öyle aldım, şöyle düşündüm, şimdi olmaz aç gel derse, girişleri yaptırırım, cumartesi gider acilden veririm ya da pazartesi direkt kan vermeye giderim sabah.

Merhaba bana doktorum öğleden sonra randevu alsan da sabah aç gel demişti sende haber al istersen çünkü öğleden sonra aç olmayacağın için yapmayabilir
Doğru diyorsun ama doktora randevu bulmak çok zor, zaten normalde hafta başı gitmem lazımdı ama cumaya kaldı işlerimizden dolayı, olmazsa ertesi gün gider direkt açlık veririm, öyle yaptırırım, acilleri açık oluyor çünkü.

Günaydın herkese. Üçüncü trimesterdan bildiriyorum, mide ekşime ve yanmaları geri geldi tam gaz. Gece yatarken midem sıkıştığı için sanırım göğsümde batma hissediyorum, uyutmuyor, kol uyuşması da yaşıyorum uyurken, daha doğrusu uyumaya çalışırken uykular haram oldu kısmına gelmiş bulunmaktayım ilk gebeliğimde epey sonlara doğru yaşamıştım bu göğüs sıkışmasını, 3 ay var daha napıcam böyle bilmiyorum. Haftada bir şişe gaviscon double bitiriyorum bu arada geçen hafta annemlere gittik il dışına, orda bir doktora muayene oldum, şöyle bir foto verdi güncel.

Eklentiler

• image.webp
    120,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlaaarrr bu nasıl mide yanması kızlaaarr

Napıcaz peki bir yolu yok mu
Canım bende çok yaşıyorum bu durumu doktorum rennie şurup verdi gece yatmadan onu içiyorum biraz midemi rahatlatıyor en azından uykuya dalabiliyorum. Gaviscon adında da var bir şurup doktoruna danışıp hangisini önerirse kullanabilirsin faydası olacaktır bir nebze

annabelica canım Dr sana su içme dedimi ben şimdi ikinci kanı verdim kan alan hemşire su içtiysen sekerin yüksek çıkar neden içtin falan dedi bende dr içebilirsin demişti bilmiyordum ben napıcam şimdi yüksek çıkarsa 100 gr içecek alırsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…