Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Mantıklı söylediğin sonucun güzel olsun inşallah ben de 15 eylüle aldım randevu çok heyecanlıyım detaylıdan korkuyordum onu atlattım şimdi şeker böyle böyle zamanı geçirip doğurucaz

Canım ben anlayaöadım yoksa kacırdım mı bişmiyorum neden içmiypsun vitaminlerini? Hatta kan ilacını

Canım ben anlayaöadım yoksa kacırdım mı bişmiyorum neden içmiypsun vitaminlerini? Hatta kan ilacını

Canım ben daha önceki gebeliğimde karaciğer enzimlerim dolayısıyla erken doğum yapmıştım, çok zor bir sürecim oldu, kolestaz geçirdim, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı vs hemen ilaçları kestirmişlerdi aylarca ne vitamin ne de kan kullandım ilk trimester da da yazmıştım hatta bir süre kullanmadım vücudum çok halsiz kaldı multivitamin içmiştim, şimdi tekrar başlayayım dedim sanki vücudum kaşındı, sıcak oldu gibi hissedip bıraktım, ya eminim aslında psikolojik olduğuna ama elimde değil işte yönetemiyorum, perinatologa sordum elzem değil. İçmeyebilirsin dedi nitekim ilk gebeliğimde de içmemiştim zaten, demirim en son iyiydi ama ferritin düşüktü benim de, sınırın içindeydi ama düşük kısma yakındı, tekrar kan verip belki öyle kan ilacı alabilirim

Kanka zaten bence sanki ilaçları gereksiz çok yazıyorlar ya, banamı öyle geliyor bilmiyorum, ilaca karşı olanlarda bir şekilde gebelik yaşıyorlar ve sağlıklı çocukları var. Görümcem mesela magnezyum hariç yazılan hiç bir ilacı içemedim midem kötü olduğu için diyor, 9 ay kusmuş + migren. Kızı bizde akıllı. O yüzden çokta üzme kendini hani bebeğe eksik vit falan olur mu diye, değerlerine baktır, en çok hangisi düşükse hangisine ihtiyaç varsa bir tek onu içersin. Sonuçta senin durum çok çok farklı

Anladım canım en azından tekrar kan ver nelerı kullanman gereklıyse onlaeı kullanırsın

Çenin o minnoş burnunu yesinler basasım geldi bippp diye , aynı benim kızın burnuna benzemiş sanki

Evet canım diyorum ya, ilkinde hiç içmedim ben kesmek zorunda kaldım, annem diyor ki kızım sen deli misin bir torba ilaç içilir mi, eskiden biz mi manyaktık da içmiyorduk, herkes bir şeyler diyor işte önemki olan bana iyi gelecek olan şeyi yapmak, 1-2 haftaya kan ve idrar verip baktıracağım, doktor idrar çok önemli protein kaçağına baktır dedi ve sana ne iyi geliyorsa ona yap kendine zehir etme bu süreci dedi

Şimdi çıktım muayeneden 25+5 günlük 900 gr olmuş boyunu söylemedi kafası 10 gün büyük ama bı sıkıntı görmüyorum ailede genetik de olabilir dedi
Oy maşallah güzel kilo almış minik. Canım bazen ölçüm kaynakli da ileri geri cikiyormus ya seninkide öyledir belki.
Benim bildigimde su vs icilmiyor. Ben hamilelikten önce yaptirmistim o zaman açlık, tokluk 1.saat, tokluk 2.saat olarak almışlardı. Hemsireye sordugumda su icme dayan su içersen yüksek cikabilir demisti. Bende onu dinlemistim.
Insalalh senin normal cikar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…