- 1 Nisan 2025
- 911
- 1.318
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.301
Valla benım acı sızı gkbı degıl de şcerde calısma var gıbı ama evet degısık cabım bakalım gelsın sutlerBenimde sag gogsumde oluyor kuzu ya. Camasira degince bile aciyor ucu sızlıyor gibi. Bakiyorum birsey de yok. Ama iste o sızı cok değişik bir hiss
Mantıklı söylediğin sonucun güzel olsun inşallah ben de 15 eylüle aldım randevu çok heyecanlıyım detaylıdan korkuyordum onu atlattım şimdi şeker böyle böyle zamanı geçirip doğurucazDoğru diyorsun ama doktora randevu bulmak çok zor, zaten normalde hafta başı gitmem lazımdı ama cumaya kaldı işlerimizden dolayı, olmazsa ertesi gün gider direkt açlık veririm, öyle yaptırırım, acilleri açık oluyor çünkü.
Canım ben anlayaöadım yoksa kacırdım mı bişmiyorum neden içmiypsun vitaminlerini? Hatta kan ilacınıGünaydın kızlar,
Bir de dün doktoruma vitaminlerimi içmediğimi ve kan ilacımı da kullanmadığımı söyledim, psikolojik çok etkileniyorum dedim, doktor da bana dedi ki; eğer sana iyi gelmiyorsa lütfen kullanma, şart değil, evet kızımın kilosu çok değil ama olsun gelişim geriliği de yok, bebek gelişiyor senin kilon vs sorun değil, vitaminleri de yemeklerden almaya çalış lütfen, kan ve idrar takibi sağlayalım dedi, idrar da protein kaçağı senin için çok daha mühim dedi, diğer enzimler ilaçları kontrol altına alınır dedi ama o tehlikeli, dikkatli gitmekte fayda var
Nasıl bir sorunKızlar kk bir tek ben mi sorun yaşıyorum?
Nolfu kuzuKızlar kk bir tek ben mi sorun yaşıyorum?
kk ile alakası yok canım Google da sıkıntı varKızlar kk bir tek ben mi sorun yaşıyorum?
Öyleymiş aşko şimdi okudum haberleri ama düzelmiş sanırım şu an, geri sayfalara gitmeye korkuyorum yine takılım diyekk ile alakası yok canım Google da sıkıntı var
Bende bi ilerideyim bi geri sayfalarda kafam allak bullak oldu asdasdÖyleymiş aşko şimdi okudum haberleri ama düzelmiş sanırım şu an, geri sayfalara gitmeye korkuyorum yine takılım diyekim ne yazdı okuyamadım
Canım ben anlayaöadım yoksa kacırdım mı bişmiyorum neden içmiypsun vitaminlerini? Hatta kan ilacını
Kanka zaten bence sanki ilaçları gereksiz çok yazıyorlar ya, banamı öyle geliyor bilmiyorum, ilaca karşı olanlarda bir şekilde gebelik yaşıyorlar ve sağlıklı çocukları var. Görümcem mesela magnezyum hariç yazılan hiç bir ilacı içemedim midem kötü olduğu için diyor, 9 ay kusmuş + migren. Kızı bizde akıllı. O yüzden çokta üzme kendini hani bebeğe eksik vit falan olur mu diye, değerlerine baktır, en çok hangisi düşükse hangisine ihtiyaç varsa bir tek onu içersin. Sonuçta senin durum çok çok farklıCanım ben daha önceki gebeliğimde karaciğer enzimlerim dolayısıyla erken doğum yapmıştım, çok zor bir sürecim oldu, kolestaz geçirdim, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı vs hemen ilaçları kestirmişlerdi aylarca ne vitamin ne de kan kullandım ilk trimester da da yazmıştım hatta bir süre kullanmadım vücudum çok halsiz kaldı multivitamin içmiştim, şimdi tekrar başlayayım dedim sanki vücudum kaşındı, sıcak oldu gibi hissedip bıraktım, ya eminim aslında psikolojik olduğuna ama elimde değil işte yönetemiyorum, perinatologa sordum elzem değil. İçmeyebilirsin dedi nitekim ilk gebeliğimde de içmemiştim zaten, demirim en son iyiydi ama ferritin düşüktü benim de, sınırın içindeydi ama düşük kısma yakındı, tekrar kan verip belki öyle kan ilacı alabilirim
Ha kanka ben yanlış anladım, ben aldın elinde sandım şu anYa işte alıp 1 ay kullanmakta istemiyorum çok hızlı büyüyorlar diyorlar. Yenidoğana olur bence ama şubattan sonra kullanılmaz gibi. Yeni bişey almak gerekir
Ebru gündeşten “sen harikasın” armağan ediyorum sanaKuzu ben 1-2 almıştım atayım fotosunu akşam
Anladım canım en azından tekrar kan ver nelerı kullanman gereklıyse onlaeı kullanırsınCanım ben daha önceki gebeliğimde karaciğer enzimlerim dolayısıyla erken doğum yapmıştım, çok zor bir sürecim oldu, kolestaz geçirdim, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı vs hemen ilaçları kestirmişlerdi aylarca ne vitamin ne de kan kullandım ilk trimester da da yazmıştım hatta bir süre kullanmadım vücudum çok halsiz kaldı multivitamin içmiştim, şimdi tekrar başlayayım dedim sanki vücudum kaşındı, sıcak oldu gibi hissedip bıraktım, ya eminim aslında psikolojik olduğuna ama elimde değil işte yönetemiyorum, perinatologa sordum elzem değil. İçmeyebilirsin dedi nitekim ilk gebeliğimde de içmemiştim zaten, demirim en son iyiydi ama ferritin düşüktü benim de, sınırın içindeydi ama düşük kısma yakındı, tekrar kan verip belki öyle kan ilacı alabilirim
Çenin o minnoş burnunu yesinlerGünaydın herkese. Üçüncü trimesterdan bildiriyorum, mide ekşime ve yanmaları geri geldi tam gaz. Gece yatarken midem sıkıştığı için sanırım göğsümde batma hissediyorum, uyutmuyor, kol uyuşması da yaşıyorum uyurken, daha doğrusu uyumaya çalışırkenuykular haram oldu kısmına gelmiş bulunmaktayım ilk gebeliğimde epey sonlara doğru yaşamıştım bu göğüs sıkışmasını, 3 ay var daha napıcam böyle bilmiyorum. Haftada bir şişe gaviscon double bitiriyorum bu arada geçen hafta annemlere gittik il dışına, orda bir doktora muayene oldum, şöyle bir foto verdi güncel.
Kanka zaten bence sanki ilaçları gereksiz çok yazıyorlar ya, banamı öyle geliyor bilmiyorum, ilaca karşı olanlarda bir şekilde gebelik yaşıyorlar ve sağlıklı çocukları var. Görümcem mesela magnezyum hariç yazılan hiç bir ilacı içemedim midem kötü olduğu için diyor, 9 ay kusmuş + migren. Kızı bizde akıllı. O yüzden çokta üzme kendini hani bebeğe eksik vit falan olur mu diye, değerlerine baktır, en çok hangisi düşükse hangisine ihtiyaç varsa bir tek onu içersin. Sonuçta senin durum çok çok farklı
Oy maşallahŞimdi çıktım muayeneden 25+5 günlük 900 gr olmuş boyunu söylemedi kafası 10 gün büyük ama bı sıkıntı görmüyorum ailede genetik de olabilir dedi
Benim bildigimde su vs icilmiyor. Ben hamilelikten önce yaptirmistim o zaman açlık, tokluk 1.saat, tokluk 2.saat olarak almışlardı. Hemsireye sordugumda su icme dayan su içersen yüksek cikabilir demisti. Bende onu dinlemistim.annabelica canım Dr sana su içme dedimi ben şimdi ikinci kanı verdim kan alan hemşire su içtiysen sekerin yüksek çıkar neden içtin falan dedi bende dr içebilirsin demişti bilmiyordum ben napıcam şimdi yüksek çıkarsa 100 gr içecek alırsın dedi
Kanka maşallahŞimdi çıktım muayeneden 25+5 günlük 900 gr olmuş boyunu söylemedi kafası 10 gün büyük ama bı sıkıntı görmüyorum ailede genetik de olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?