Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ya allaaam tipe bakkk niye sinirlendirdiniz cocugu yaaa hepsine maşallah nasil güzel hepimizin bebisleri yaa
Canim bebis tombikse yukari dogru cikti bide demek ki mideyi sıkıştırıyor artik.
O kadar fazla mide ilaci zararli degil dimi ?

Ayy bebişimm severek yapılan her meslek çok güzel
Sen niye uyumadın daha hala kafana takmıyosun dimi etrafındaki insanları
senin yazmanı beklerken uyuya kalmışım kız dün
takmamaya calışıyorum ama başarıcam ya inanın yaşadıklarım cok film gibi geliyor bazen etrafımda bide kıskanc cok bende safım bunu yeni yeni görüyom

En kötüsü de kıskanç insanlarla bir arada olmak. Seni cok iyi anlıyorum canım. Ne iyi olmanı isterler, Ne bakışlarını çekerler, ne de sinsiligi bırakırlar.

Ben şey görmüştüm gerçek anlamda proteinden bol sağlıklı beslenilirse takviyelere gerek bile yokmuş. Benimde alt değerim yükselmiş normal seyirdeydi ama ilaç vitamin çok kullanmaya başladım bende ona yoruyorum 2 hafta sonra kan verip yükselme devam ediyor mu merak ediyorum korkuyorum bende sıkıntı olcak diye erken doğum riskim zaten var

En kötüsü de kıskanç insanlarla bir arada olmak. Seni cok iyi anlıyorum canım. Ne iyi olmanı isterler, Ne bakışlarını çekerler, ne de sinsiligi bırakırlar.
vallaha öyle size anlatsam roman olur ne safmışım kız ben herkez cok iyi niyetlisin inanma diyor
balım sen herkezden gizliyerek en iyisini yapıyorsun

vallaha öyle size anlatsam roman olur ne safmışım kız ben herkez cok iyi niyetlisin inanma diyor
balım sen herkezden gizliyerek en iyisini yapıyorsun
Gercekten etraf çok iyi niyetli sanıyoruz bizler o da bence tecrübesiz olduğumuz için. Zamanla yaşadıklarımız bize dersler veriyor böylece bizde kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi öğreniyoruz işte.
Bak en güzel tavsiyem az insan çok huzur hiç gerek yok hepsi uzak dursunn.
Birgün hepiniz bana hak vereceksiniz

Dr her muayeneye geldiğinde takip ederiz dedi zaten büyük oğlumda dada aynı şeyi yaşamıştık bı sıkıntı çıkmadı çok şükür o yüzden rahatım bu konuda Dr da kötü konuşmadı şeker konusunda da yani Dr su içebilirsin dediği için içtim bilseydim yüksek çıkacağını içmezdim öğleden sonra sonuçlar çıkar inşallah bı sıkıntı çıkmaz

Evet, gerçekten dikkat edilmesi lazım canım, ya o enzimler için ilaç veriyorlar ama benim safra değerim de uçmuştu işte yoruldu beden, olmaz inşallah lütfen stres yapma, alt-ast enzimlerini düşürürüz dedi doktor ama idrarda protein kaçağına dikkat edelim, hepimizin süreci güzel geçsin

Kızlar ben h&m hep 1-2 ay aldım ya 0-1 kilosu 3kg diyor, 3.5 falan doğarsa giydiremem diye düşündüm
Birde astronot tulumu çok kalın mı alayım yoksa biraz daha ortamı karar veremedim, resimde eklediğim kalın gibi duruyor

Eklentiler

• IMG_5425.webp
    20 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5426.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 36
İyi canım senin tecrüben varmış. İçinin rahat olması da çok güzel
İnşallah bir sorun çıkmaz canım benim şekerin normal çıkar. Bebişler de bizler de hep iyi olalım

Kuzu bende hm zıbınlardan 0-1 aldıklarım aşırı minik geldi gözüme. Üşenmesem bir büyüğü ile değiştirirdim.
Az büyük beden alcam bende artık. Bişey olmaz kış zaten üstüne bişey giydirince toparlanır.
Astronot tulum alacaksan da bence kalın da olsa beden biraz büyük al 2-4 yada hatta 3-6 ay al bence.
İnce alsan zaten bu kışın kullanmaya alıyorsun dimi doğumdan sonrası için bence çok ince de olmasın

Evet aşkom kalın olandan 2-4 ay alayım diyorum, orta kalınlıkta olandan havaların durumuna mart nisana geçiş yapınca alırım o zaman
Kanka evet 0-1 50 cm diyor banada küçük gelecek gibime geldi, küçük olmasada max 1-2 hafta giyer herhalde

Valla kuzum bendw de oluyor ama ben rahım buyumesıyle alakalı oldıgunu dusunuyorum
olabilir canim cok sukur bir sorun cikmadi
Ezmu0810 gecen nasıldı ağrın devam etti mi bize yazdıktan sonra
evet agrim devam etti bacaklarım da cok kasıldı damar seyirmesi oldu bacagımı duzeltemiyordum
doktorumla gece konustum normaldr cumartesi gidicektim bugun cagirdi sabah gittim
cok sukur bir sorun yok cokmu yoruldun dedi evet dedim dun baya yoruldum cocuklarda bendeydi diye
ondan olmus olabilir bebek gayet iyi dedi plesenta sezeryan dikisimin yarısında duruyor orda dursun istemeyz ordan alıcam bebegi ayni yeri acıcam zaten dedi
ama oradan cekilir diye dusunuyorum yeri var dedi
kafamz 8 gun geriydi ya bugun 5 gun geri cikti cok sukur haftasina dogru gidiyor oda asla sorun dedik dedi ben kafaya takmstim sadece
bebegin kilosun kafa karin cevresi bacak boyuna gore ortalama olarak cikiyormus

5 gun kafamiz geri olmasna ragmen kilo 643 gr cikti kafasi haftasina yetisince orasıda duzelir dedi ama bana yine de kilosu az geldi
saglıklı ama en azından cok sukur
baya herseyi kontrol etti diye cok rahatsz oldu kızım hep ellerini gozlerine goturdu cok tatlıydı
gecen hafta ayrintilida bagırsakta hafif parlama vardı ya ona baktı asla görünmüyo dedi
cok sukur guzel haberler aldm kafam rahat döndüm eve bugun daha iyim dun baya yoruldum agladim bile aksm agrıdan artik
sonra kendimi cok yordum diye sinirden de agladm
ama bugun gayet iyim
saglık ocagı aşı için cagirmisti onu da yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…