- 16 Eylül 2024
- 6.438
- 6.004
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.321
Sen grubu ihmal edersen bam da yersin güm deAy az önce girmeye çalıştım sürekli bir sayfada takılı kalıyor ne ileri gidiyor ne geri interneti aç kapa aç kapa rezil oldum ya, kk bam yedirdi bana galiba
Ya allaaam tipe bakkk niye sinirlendirdiniz cocugu yaaaGünaydın herkese. Üçüncü trimesterdan bildiriyorum, mide ekşime ve yanmaları geri geldi tam gaz. Gece yatarken midem sıkıştığı için sanırım göğsümde batma hissediyorum, uyutmuyor, kol uyuşması da yaşıyorum uyurken, daha doğrusu uyumaya çalışırkenuykular haram oldu kısmına gelmiş bulunmaktayım ilk gebeliğimde epey sonlara doğru yaşamıştım bu göğüs sıkışmasını, 3 ay var daha napıcam böyle bilmiyorum. Haftada bir şişe gaviscon double bitiriyorum bu arada geçen hafta annemlere gittik il dışına, orda bir doktora muayene oldum, şöyle bir foto verdi güncel.
Kanka özür dilerim uyuduğum içinSen grubu ihmal edersen bam da yersin güm de
senin yazmanı beklerken uyuya kalmışım kız dünAyy bebişimmseverek yapılan her meslek çok güzel
Sen niye uyumadın daha hala kafana takmıyosun dimi etrafındaki insanları
Her gece grubun başına nöbetçi dikecegiz bundan böyle. En az 2 kisi olsun ki sohbet sayfasi iyice artsinKanka özür dilerim uyuduğum için
En kötüsü de kıskanç insanlarla bir arada olmak. Seni cok iyi anlıyorum canım. Ne iyi olmanı isterler, Ne bakışlarını çekerler, ne de sinsiligi bırakırlar.senin yazmanı beklerken uyuya kalmışım kız dün
takmamaya calışıyorum ama başarıcam ya inanın yaşadıklarım cok film gibi geliyor bazen etrafımda bide kıskanc cok bende safım bunu yeni yeni görüyom
Gece kartallarıHer gece grubun başına nöbetçi dikecegiz bundan böyle. En az 2 kisi olsun ki sohbet sayfasi iyice artsin
Bundan sonra uyumak yok
Ben şey görmüştüm gerçek anlamda proteinden bol sağlıklı beslenilirse takviyelere gerek bile yokmuş. Benimde alt değerim yükselmiş normal seyirdeydi ama ilaç vitamin çok kullanmaya başladım bende ona yoruyorum 2 hafta sonra kan verip yükselme devam ediyor mu merak ediyorum korkuyorum bende sıkıntı olcak diye erken doğum riskim zaten varCanım ben daha önceki gebeliğimde karaciğer enzimlerim dolayısıyla erken doğum yapmıştım, çok zor bir sürecim oldu, kolestaz geçirdim, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı vs hemen ilaçları kestirmişlerdi aylarca ne vitamin ne de kan kullandım ilk trimester da da yazmıştım hatta bir süre kullanmadım vücudum çok halsiz kaldı multivitamin içmiştim, şimdi tekrar başlayayım dedim sanki vücudum kaşındı, sıcak oldu gibi hissedip bıraktım, ya eminim aslında psikolojik olduğuna ama elimde değil işte yönetemiyorum, perinatologa sordum elzem değil. İçmeyebilirsin dedi nitekim ilk gebeliğimde de içmemiştim zaten, demirim en son iyiydi ama ferritin düşüktü benim de, sınırın içindeydi ama düşük kısma yakındı, tekrar kan verip belki öyle kan ilacı alabilirim
Dogurduktan sonra gece nöbetcisi sayilari hergün artarGece kartalları
vallaha öyle size anlatsam roman olur ne safmışım kız ben herkez cok iyi niyetlisin inanma diyorEn kötüsü de kıskanç insanlarla bir arada olmak. Seni cok iyi anlıyorum canım. Ne iyi olmanı isterler, Ne bakışlarını çekerler, ne de sinsiligi bırakırlar.
Gercekten etraf çok iyi niyetli sanıyoruz bizler o da bence tecrübesiz olduğumuz için. Zamanla yaşadıklarımız bize dersler veriyor böylece bizde kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi öğreniyoruz işte.vallaha öyle size anlatsam roman olur ne safmışım kız ben herkez cok iyi niyetlisin inanma diyor
balım sen herkezden gizliyerek en iyisini yapıyorsun
Dr her muayeneye geldiğinde takip ederiz dedi zaten büyük oğlumda dada aynı şeyi yaşamıştık bı sıkıntı çıkmadı çok şükür o yüzden rahatım bu konuda Dr da kötü konuşmadı şeker konusunda da yani Dr su içebilirsin dediği için içtim bilseydim yüksek çıkacağını içmezdim öğleden sonra sonuçlar çıkar inşallah bı sıkıntı çıkmazOy maşallahgüzel kilo almış minik. Canım bazen ölçüm kaynakli da ileri geri cikiyormus ya seninkide öyledir belki.
Benim bildigimde su vs icilmiyor. Ben hamilelikten önce yaptirmistim o zaman açlık, tokluk 1.saat, tokluk 2.saat olarak almışlardı. Hemsireye sordugumda su icme dayan su içersen yüksek cikabilir demisti. Bende onu dinlemistim.
Insalalh senin normal cikar canim.
Ben şey görmüştüm gerçek anlamda proteinden bol sağlıklı beslenilirse takviyelere gerek bile yokmuş. Benimde alt değerim yükselmiş normal seyirdeydi ama ilaç vitamin çok kullanmaya başladım bende ona yoruyorum 2 hafta sonra kan verip yükselme devam ediyor mu merak ediyorum korkuyorum bende sıkıntı olcak diye erken doğum riskim zaten var
Aynen Tosun paşamKanka maşallah1 kg dayanmışız
Kızlaaarrr bu nasıl mide yanması kızlaaarr
Offf sormayın kızlar yaaa bende de feci var dün gece yatamadım resmen gaviscon içtim ama 10 dk sonra istifra ettim hep, anca rahatladım. ne yesem yanıyor midemEvet kuzu ozeşlıkle bu saatler de yatınca baslıyor bende de
İyi canım senin tecrüben varmış. İçinin rahat olması da çok güzelDr her muayeneye geldiğinde takip ederiz dedi zaten büyük oğlumda dada aynı şeyi yaşamıştık bı sıkıntı çıkmadı çok şükür o yüzden rahatım bu konuda Dr da kötü konuşmadı şeker konusunda da yani Dr su içebilirsin dediği için içtim bilseydim yüksek çıkacağını içmezdim öğleden sonra sonuçlar çıkar inşallah bı sıkıntı çıkmaz
Kuzu bende hm zıbınlardan 0-1 aldıklarım aşırı minik geldi gözüme. Üşenmesem bir büyüğü ile değiştirirdim.Kızlar ben h&m hep 1-2 ay aldım ya 0-1 kilosu 3kg diyor, 3.5 falan doğarsa giydiremem diye düşündüm
Birde astronot tulumu çok kalın mı alayım yoksa biraz daha ortamı karar veremedim, resimde eklediğim kalın gibi duruyor
Evet aşkom kalın olandan 2-4 ay alayım diyorum, orta kalınlıkta olandan havaların durumuna mart nisana geçiş yapınca alırım o zamanKuzu bende hm zıbınlardan 0-1 aldıklarım aşırı minik geldi gözüme. Üşenmesem bir büyüğü ile değiştirirdim.
Az büyük beden alcam bende artık. Bişey olmaz kış zaten üstüne bişey giydirince toparlanır.
Astronot tulum alacaksan da bence kalın da olsa beden biraz büyük al 2-4 yada hatta 3-6 ay al bence.
İnce alsan zaten bu kışın kullanmaya alıyorsun dimi doğumdan sonrası için bence çok ince de olmasın
olabilir canim cok sukur bir sorun cikmadiValla kuzum bendw de oluyor ama ben rahım buyumesıyle alakalı oldıgunu dusunuyorum
evet agrim devam etti bacaklarım da cok kasıldı damar seyirmesi oldu bacagımı duzeltemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?