- 23 Ekim 2024
- 4.585
- 7.291
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.341
Dün hepimizin ağlama günüydü herhalde kanka merkür falanmı vardı acabaolabilir canim cok sukur bir sorun cikmadi
evet agrim devam etti bacaklarım da cok kasıldı damar seyirmesi oldu bacagımı duzeltemiyordum
doktorumla gece konustum normaldr cumartesi gidicektim bugun cagirdi sabah gittim
cok sukur bir sorun yok cokmu yoruldun dedi evet dedim dun baya yoruldum cocuklarda bendeydi diye
ondan olmus olabilir bebek gayet iyi dedi plesenta sezeryan dikisimin yarısında duruyor orda dursun istemeyz ordan alıcam bebegi ayni yeri acıcam zaten dedi
ama oradan cekilir diye dusunuyorum yeri var dedi
kafamz 8 gun geriydi ya bugun 5 gun geri cikti cok sukur haftasina dogru gidiyor oda asla sorun dedik dedi ben kafaya takmstim sadece
bebegin kilosun kafa karin cevresi bacak boyuna gore ortalama olarak cikiyormus
5 gun kafamiz geri olmasna ragmen kilo 643 gr cikti kafasi haftasina yetisince orasıda duzelir dedi ama bana yine de kilosu az geldi
saglıklı ama en azından cok sukur
baya herseyi kontrol etti diye cok rahatsz oldu kızım hep ellerini gozlerine goturdu cok tatlıydı
gecen hafta ayrintilida bagırsakta hafif parlama vardı ya ona baktı asla görünmüyo dedi
cok sukur guzel haberler aldm kafam rahat döndüm eve bugun daha iyim dun baya yoruldum agladim bile aksm agrıdan artik
sonra kendimi cok yordum diye sinirden de agladm
ama bugun gayet iyim
saglık ocagı aşı için cagirmisti onu da yaptirdim
insallah canım bakalm artık bekleyip gorucezDün hepimizin ağlama günüydü herhalde kanka merkür falanmı vardı acaba
Ay çok sevindim doktorun söylediği şeylere
Kanka ne kadar küçük doğabilir ki, zaten küçük doğanlar daha hızlı kilo alıp büyüyorlarmış, birde 3.trimesterda gör, orada yakalar kilosunu
Bende ceviz, avokado Allah affetsin artık gözümü kapatarak yiyoruminsallah canım bakalm artık bekleyip gorucez
kefir icmekten gına geldi artıkceviz de sevmem normalde onu da zoraki yiyorum kilosu toparlansım asla yemiycem artık
bana kahve ic kaju ye diyin kefir ceviz hic benlik degil
istemeyerek yedigimz şeyde eziyet gibi oluyor resmen yaBende ceviz, avokado Allah affetsin artık gözümü kapatarak yiyorum
Canım 1-2 küçük bence bı büyüğüyle degiştirebilirsin astronot tulumuda orta kalınlıkta alabilirsin altına da kıyafet giydirirsin illakiKızlar ben h&m hep 1-2 ay aldım ya 0-1 kilosu 3kg diyor, 3.5 falan doğarsa giydiremem diye düşündüm
Birde astronot tulumu çok kalın mı alayım yoksa biraz daha ortamı karar veremedim, resimde eklediğim kalın gibi duruyor
Aynen kuzum en iyisi 2-4 almak. Sonra zaten bakcaz bebislerimiz tombis mi olacak zayif mi ona göre alırız ihtiyaçlarını. Güle güle giysin bıdıklarEvet aşkom kalın olandan 2-4 ay alayım diyorum, orta kalınlıkta olandan havaların durumuna mart nisana geçiş yapınca alırım o zaman
Kanka evet 0-1 50 cm diyor banada küçük gelecek gibime geldi, küçük olmasada max 1-2 hafta giyer herhalde
Kanka aldım artık 2-4 kalın olandanCanım 1-2 küçük bence bı büyüğüyle degiştirebilirsin astronot tulumuda orta kalınlıkta alabilirsin altına da kıyafet giydirirsin illaki
Aşkom ben 1-2 aldım gelsin atarım sana burdanAynen kuzum en iyisi 2-4 almak. Sonra zaten bakcaz bebislerimiz tombis mi olacak zayif mi ona göre alırız ihtiyaçlarını. Güle güle giysin bıdıklar
Ay evet küçükler yaa. Bende küçük buldum hep. O kadar küçük almayacagim bi daha bana da ders oldu.
Aşkım sizin çeyiz hazır8 yıl once kızıma aldıklarımın yarısı
bunlar baza altında sararnlardı hepsini leke cıkarıcıyla yıkadım ufak tefek sarılık kaldı ama cogusu cıktı
baza altinda hala var sararmayanlar onlari cekip atamadm bazı agır oldugu icin kaldiramiyorum bir arada onlrida cekip atarm eksik listesi hazirladim kalanlarida alıcam insallah
Çocuğu rahat bırak artıkKızlar hastaneden çıktım çok şükür kızım iyi doktorum da evham yaptığımı söyledibeni tanıyor zaten az çok. İçimi rahatlattı çok şükür. Ayrıca 800 gr olmuşuz. 10 gün ilerde haftasına göre. İyi baktığımı söyledi şükürler olsun ki. Yarın sabah aç karnına teste çağırdı şeker için.
Hadi gözün aydın canım, inş şeker yüklemesi de sorunsuz çıkarMantıklı söylediğin sonucun güzel olsun inşallah ben de 15 eylüle aldım randevu çok heyecanlıyım detaylıdan korkuyordum onu atlattım şimdi şeker böyle böyle zamanı geçirip doğurucaz
sayılırAşkım sizin çeyiz hazır
Canım benim kafan rahat ayrilmissin ya doktordan bu herseye bedel. Ne güzel haberler almışsın. Bak o gerilik de düzeliyor kızın seni mutlu etmek istemisolabilir canim cok sukur bir sorun cikmadi
evet agrim devam etti bacaklarım da cok kasıldı damar seyirmesi oldu bacagımı duzeltemiyordum
doktorumla gece konustum normaldr cumartesi gidicektim bugun cagirdi sabah gittim
cok sukur bir sorun yok cokmu yoruldun dedi evet dedim dun baya yoruldum cocuklarda bendeydi diye
ondan olmus olabilir bebek gayet iyi dedi plesenta sezeryan dikisimin yarısında duruyor orda dursun istemeyz ordan alıcam bebegi ayni yeri acıcam zaten dedi
ama oradan cekilir diye dusunuyorum yeri var dedi
kafamz 8 gun geriydi ya bugun 5 gun geri cikti cok sukur haftasina dogru gidiyor oda asla sorun dedik dedi ben kafaya takmstim sadece
bebegin kilosun kafa karin cevresi bacak boyuna gore ortalama olarak cikiyormus
5 gun kafamiz geri olmasna ragmen kilo 643 gr cikti kafasi haftasina yetisince orasıda duzelir dedi ama bana yine de kilosu az geldi
saglıklı ama en azından cok sukur
baya herseyi kontrol etti diye cok rahatsz oldu kızım hep ellerini gozlerine goturdu cok tatlıydı
gecen hafta ayrintilida bagırsakta hafif parlama vardı ya ona baktı asla görünmüyo dedi
cok sukur guzel haberler aldm kafam rahat döndüm eve bugun daha iyim dun baya yoruldum agladim bile aksm agrıdan artik
sonra kendimi cok yordum diye sinirden de agladm
ama bugun gayet iyim
saglık ocagı aşı için cagirmisti onu da yaptirdim
YaaYa allaaam tipe bakkk niye sinirlendirdiniz cocugu yaaahepsine maşallah nasil güzel hepimizin bebisleri yaa
Canim bebis tombikse yukari dogru cikti bide demek ki mideyi sıkıştırıyor artik.
O kadar fazla mide ilaci zararli degil dimi ?
çok şükür canımCanım benim kafan rahat ayrilmissin ya doktordan bu herseye bedel. Ne güzel haberler almışsın. Bak o gerilik de düzeliyor kızın seni mutlu etmek istemis
Plasenta da insallah yukarilara cikar biraz daha. Acaba bunun bi egzersizi falan yok mudur yaa.
Ay hadi gözün aydin aksam o kadar kafana taktinKızlar hastaneden çıktım çok şükür kızım iyi doktorum da evham yaptığımı söyledibeni tanıyor zaten az çok. İçimi rahatlattı çok şükür. Ayrıca 800 gr olmuşuz. 10 gün ilerde haftasına göre. İyi baktığımı söyledi şükürler olsun ki. Yarın sabah aç karnına teste çağırdı şeker için.
Senin bu bebek sevmelerinÇenin o minnoş burnunu yesinlerbasasım geldi bippp diye , aynı benim kızın burnuna benzemiş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?