Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Dün hepimizin ağlama günüydü herhalde kanka merkür falanmı vardı acaba
Ay çok sevindim doktorun söylediği şeylere
Kanka ne kadar küçük doğabilir ki, zaten küçük doğanlar daha hızlı kilo alıp büyüyorlarmış, birde 3.trimesterda gör, orada yakalar kilosunu

insallah canım bakalm artık bekleyip gorucez
kefir icmekten gına geldi artık ceviz de sevmem normalde onu da zoraki yiyorum kilosu toparlansım asla yemiycem artık
bana kahve ic kaju ye diyin kefir ceviz hic benlik degil

insallah canım bakalm artık bekleyip gorucez
kefir icmekten gına geldi artık ceviz de sevmem normalde onu da zoraki yiyorum kilosu toparlansım asla yemiycem artık
bana kahve ic kaju ye diyin kefir ceviz hic benlik degil
Bende ceviz, avokado Allah affetsin artık gözümü kapatarak yiyorum

Kızlar hastaneden çıktım çok şükür kızım iyi doktorum da evham yaptığımı söyledi beni tanıyor zaten az çok. İçimi rahatlattı çok şükür. Ayrıca 800 gr olmuşuz. 10 gün ilerde haftasına göre. İyi baktığımı söyledi şükürler olsun ki. Yarın sabah aç karnına teste çağırdı şeker için.

Canım 1-2 küçük bence bı büyüğüyle degiştirebilirsin astronot tulumuda orta kalınlıkta alabilirsin altına da kıyafet giydirirsin illaki

Aynen kuzum en iyisi 2-4 almak. Sonra zaten bakcaz bebislerimiz tombis mi olacak zayif mi ona göre alırız ihtiyaçlarını. Güle güle giysin bıdıklar
Ay evet küçükler yaa. Bende küçük buldum hep. O kadar küçük almayacagim bi daha bana da ders oldu.

Canım 1-2 küçük bence bı büyüğüyle degiştirebilirsin astronot tulumuda orta kalınlıkta alabilirsin altına da kıyafet giydirirsin illaki
Kanka aldım artık 2-4 kalın olandan gelsin bakayım çok kalınsa iade eder orta kalınlığı alırım, ama işte çıkarıp akşamları hava aldırırsak kalın iyi olur diye düşündüm

8 yıl once kızıma aldıklarımın yarısı

bunlar baza altında sararnlardı hepsini leke cıkarıcıyla yıkadım ufak tefek sarılık kaldı ama cogusu cıktı
baza altinda hala var sararmayanlar onlari cekip atamadm bazı agır oldugu icin kaldiramiyorum bir arada onlrida cekip atarm eksik listesi hazirladim kalanlarida alıcam insallah

Eklentiler

• 20250904_134137.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 58
Aşkom ben 1-2 aldım gelsin atarım sana burdan

Aşkım sizin çeyiz hazır

Çocuğu rahat bırak artık

Mantıklı söylediğin sonucun güzel olsun inşallah ben de 15 eylüle aldım randevu çok heyecanlıyım detaylıdan korkuyordum onu atlattım şimdi şeker böyle böyle zamanı geçirip doğurucaz
Hadi gözün aydın canım, inş şeker yüklemesi de sorunsuz çıkar n’aptınız yemek işini, düzene koyabildin mi?

Aşkım sizin çeyiz hazır
sayılır
5 kalın battaniye
3 ince battaniye 3 muslin bez
yorgan
emzik askıları
mayo
zıbınlar
biraz daha elbise
reflu yatagi yan yatma yastıgı kuvet besik
1 poset dolusu corap eldiven şapka ( hastane bu üçünu istedi sadece onlari giyindiricekler diye fazla fazla aldık)
bu saydıklarım da baza altın da olanlar

Canım benim kafan rahat ayrilmissin ya doktordan bu herseye bedel. Ne güzel haberler almışsın. Bak o gerilik de düzeliyor kızın seni mutlu etmek istemis
Plasenta da insallah yukarilara cikar biraz daha. Acaba bunun bi egzersizi falan yok mudur yaa.

Yaa doktor da diyo sinirli bakıyor Ahahhaa abisi de böyleydi ya. Hepimizinki çok güzel, sağlıkla gelirler inşallah mide ilacı doktorlar günde 3 kez diye reçete ediyor canım, o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zaten günde 3 defa içsen şişe bitiyor.

çok şükür canım
malesef senin de bizimde yapacagımz birsey yok dedi doktor sadece bekliycez takip edip ona gore yol cizicez dedi

Ay hadi gözün aydin aksam o kadar kafana taktin annelik iste bisey diyemiyorum ki sana da
Haberler güzel ama sekere dikkat et kuzuu kilo ileri çıkınca seker riski artiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…