- 16 Eylül 2024
- 6.386
- 5.924
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.361
Olsun canım canı sağolsun seninde bebisinin de. Düzelir inşallah biraz da olsa plasenta yukari cikar.çok şükür canım
malesef senin de bizimde yapacagımz birsey yok dedi doktor sadece bekliycez takip edip ona gore yol cizicez dedi
Kanka başka alacağın şey kalmamışkı mayoya kadar hazırsayılır
5 kalın battaniye
3 ince battaniye 3 muslin bez
yorgan
emzik askıları
mayo
zıbınlar
biraz daha elbise
reflu yatagi yan yatma yastıgı kuvet besik
1 poset dolusu corap eldiven şapka ( hastane bu üçünu istedi sadece onlari giyindiricekler diye fazla fazla aldık)
bu saydıklarım da baza altın da olanlar
İnşallah hepimizin sorunsuz çıksınHadi gözün aydın canım, inş şeker yüklemesi de sorunsuz çıkarn’aptınız yemek işini, düzene koyabildin mi?
Oyy güle güle giysinn bak ne guzellermiiis baya eksigi tamamm8 yıl once kızıma aldıklarımın yarısı
bunlar baza altında sararnlardı hepsini leke cıkarıcıyla yıkadım ufak tefek sarılık kaldı ama cogusu cıktı
baza altinda hala var sararmayanlar onlari cekip atamadm bazı agır oldugu icin kaldiramiyorum bir arada onlrida cekip atarm eksik listesi hazirladim kalanlarida alıcam insallah
Daha bisey alma durrrrsayılır
5 kalın battaniye
3 ince battaniye 3 muslin bez
yorgan
emzik askıları
mayo
zıbınlar
biraz daha elbise
reflu yatagi yan yatma yastıgı kuvet besik
1 poset dolusu corap eldiven şapka ( hastane bu üçünu istedi sadece onlari giyindiricekler diye fazla fazla aldık)
bu saydıklarım da baza altın da olanlar
Kanka inşallah en büyük duam oŞenim bu bebek sevmelerinminik burunlu olurlar inş
Tamam asko at mutlaka bakayim kalıbına. Yanina boyunu anlayabilecegimiz birsey de koyAşkom ben 1-2 aldım gelsin atarım sana burdan
ben hak verdim bileGercekten etraf çok iyi niyetli sanıyoruz bizler o da bence tecrübesiz olduğumuz için. Zamanla yaşadıklarımız bize dersler veriyor böylece bizde kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi öğreniyoruz işte.
Bak en güzel tavsiyem az insan çok huzurhiç gerek yok hepsi uzak dursunn.
Birgün hepiniz bana hak vereceksiniz
Kolumu koyarım dirseğime kadarTamam asko at mutlaka bakayim kalıbına. Yanina boyunu anlayabilecegimiz birsey de koy
bunlar evde Hazırda olanlar daha birsey almadm cok sey alasım varOyy güle güle giysinn bak ne guzellermiiis baya eksigi tamamm
Daha bisey alma durrrr
Akıllı gadınnnnKolumu koyarım dirseğime kadar
kız bunu cok beğendim bende alıymmKızlar ben h&m hep 1-2 ay aldım ya 0-1 kilosu 3kg diyor, 3.5 falan doğarsa giydiremem diye düşündüm
Birde astronot tulumu çok kalın mı alayım yoksa biraz daha ortamı karar veremedim, resimde eklediğim kalın gibi duruyor
Şükür canım, sonlara doğru da bulunur bir çaresi. Kv daha sık göndersin diye eşin konuşur vs. Sağlığın sıhhatin yerinde olsun da kaşar ekmek yesen de büyür bebişinİnşallah hepimizin sorunsuz çıksınArada kaynanamlar yolluyor bende basit yemekler yapıyorum en az 2 günlük yapıyorum öyle geçiriyorum günleri son zamanlar sıkıntılı olur gibime geliyor ama şuanlık çok çok şükür
Daha alırsın tabi canım ama baya da varmia esyasi. Kiz dur daha dün agrin vardi yorgunluktan bugun bi oturrrrbunlar evde Hazırda olanlar daha birsey almadm cok sey alasım varaldıkca atarm hepsini
bu aksm alısverise gitmeye niyetm vardi ama maş var aksm o yuzden belki yarın giderim
Ya benim sepetimde bu bayadırKızlar ben h&m hep 1-2 ay aldım ya 0-1 kilosu 3kg diyor, 3.5 falan doğarsa giydiremem diye düşündüm
Birde astronot tulumu çok kalın mı alayım yoksa biraz daha ortamı karar veremedim, resimde eklediğim kalın gibi duruyor
söz bugun durucamDaha alırsın tabi canım ama baya da varmia esyasi. Kiz dur daha dün agrin vardi yorgunluktan bugun bi oturrrr
Mac izlerken de heeyecan yapmadan lutfensöz bugun durucamsadece maç izlerim yarına bakarz
Kanka bunun için daha erken değilmi sencedeKızlar ayak ayak üstüne atabiliyormusunuz daha?Ben daha atabiliyorum ama az kaldı atamicam
Ben şu an aldığımda vardı aşkımkız bunu cok beğendim bende alıymm2-4 aylık varsa ondan alıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?