Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kanka başka alacağın şey kalmamışkı mayoya kadar hazır

Hadi gözün aydın canım, inş şeker yüklemesi de sorunsuz çıkar n’aptınız yemek işini, düzene koyabildin mi?
İnşallah hepimizin sorunsuz çıksın Arada kaynanamlar yolluyor bende basit yemekler yapıyorum en az 2 günlük yapıyorum öyle geçiriyorum günleri son zamanlar sıkıntılı olur gibime geliyor ama şuanlık çok çok şükür

Oyy güle güle giysinn bak ne guzellermiiis baya eksigi tamamm
Daha bisey alma durrrr

ben hak verdim bile

kız bunu cok beğendim bende alıymm 2-4 aylık varsa ondan alıym

Şükür canım, sonlara doğru da bulunur bir çaresi. Kv daha sık göndersin diye eşin konuşur vs. Sağlığın sıhhatin yerinde olsun da kaşar ekmek yesen de büyür bebişin

bunlar evde Hazırda olanlar daha birsey almadm cok sey alasım var aldıkca atarm hepsini
bu aksm alısverise gitmeye niyetm vardi ama maş var aksm o yuzden belki yarın giderim
Daha alırsın tabi canım ama baya da varmia esyasi. Kiz dur daha dün agrin vardi yorgunluktan bugun bi oturrrr

Ya benim sepetimde bu bayadır ama kahvesi bu sabah baktım bitmiş kahve olanların bedeni. Sakın 0-1 alma boy 50 cm diyor zaten. 1-2 olur giydirirsin ilk doğduğu zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…