- 23 Mart 2016
- 30.878
- 92.014
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.021
O sırada açıp kalçasına bakanlarYa kızlar benim kalçam çatlamış ben şok bugün farkettim kalçamın olduğu kısımda çatlak var karnımda beklerken kalçamda görünce bi şoka girdim hiç beklemediğim yerden yakalandımsizin çatlak hiç oluştumu kalçada falan
Sadece kendi üstleri mi altını açtığında pipişe bir şey koymaz yada hızlı davranmazsan o çiş güzel bir ivmeyle direk senin suratına geliyorAy evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filankakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi
Kaç çıkmıştı değerlerin canım çok geçmiş olsunEvet canım
Amin canımse25lin canım açık havada içme imkanın varsa öyle iç daha iyi oluyor için bunalmıyor birde tek seferde içme bence yudum yudum. Hayırlı haberlerle inşallah
Güzel geçecek inşallahAmin canımöyl yapıcam o kadar midem bulanıyor ki şuan midem boş olduğu için doktorda daha gelmedi bekliyorum bakalım
Benim de kız ve benimki de hiç durmuyor gece özellikle hareketli(ben uzanınca)gündüzleri de yine ara ara haftasıylamı alakalı anlamadım. Doğunca inşallah bu kadar olmaz diye umut ediyorum. Doktora söylemeye gerek var mı bilemedim.
[/QUOTE[
İnş doğunca sakin bir kızlarımız olur
bence iştahlı olmak7/24 iştahlıyım ya hangisi iyi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Şu bağırsak ayarı tutmadı hiçbirimizdegunaydin kızlar
iştahsızlıktan bahsedilirken full iştahla devam eden ben
az once tartıldım veeee 10 kilo almsm
dün den beri de cok fenayım ishal olmusum dun karın agrım yoktu ama bugun var
doktoruma da yazmadm yazsam gel diycek hastanelerden yoruldum bıktm artik ya zaten cumartesi de gidicem yine
bol su iciyorum sadece
İkisi de kötü kuzum ya. Ortası iyidirbence iştahlı olmakben üzülüyorum bu halime böyle hamişlik mi olur dünyaları aşermem gerekio şuan
Engelledi senigunaydin kızlar
iştahsızlıktan bahsedilirken full iştahla devam eden ben
az once tartıldım veeee 10 kilo almsm
dün den beri de cok fenayım ishal olmusum dun karın agrım yoktu ama bugun var
doktoruma da yazmadm yazsam gel diycek hastanelerden yoruldum bıktm artik ya zaten cumartesi de gidicem yine
bol su iciyorum sadece
Ay çok güzel soru olmuşaklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acabacok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
sagol canımGeçmiş olsun canım. Şu bağırsak ayarı tutmadı hiçbirimizdebaşka bir sorun yoksa ateş bulantı vs.ishal çok problem değildir diye düşünüyorum geçmezse mecbur doktoruna yazacaksın artık yapacak bişey yok kuzum
15 dk önce içtim kusmamak için direniyorum
İçmeden önce çok kötüydüm içtikten sonra bi gözüm açıldı ama şimdi yine kötüyüm ya tadı gazoz gibi ama baya şekerli yani son yudumu içerken çok zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?