Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
O sırada açıp kalçasına bakanlar
Benim henüz çatlayan bişi yok ama önceki hamilelikten üst bacaklarım çatlamıştı illa karın olmuyor :))

Ay evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filan kakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi
Sadece kendi üstleri mi altını açtığında pipişe bir şey koymaz yada hızlı davranmazsan o çiş güzel bir ivmeyle direk senin suratına geliyor ah ilk alt açmalarımda az mı yaşadım ilk ıslandığımda öyle bi çığlık attımki çocuk korktu

se25lin canım açık havada içme imkanın varsa öyle iç daha iyi oluyor için bunalmıyor birde tek seferde içme bence yudum yudum. Hayırlı haberlerle inşallah

gunaydin kızlar
iştahsızlıktan bahsedilirken full iştahla devam eden ben
az once tartıldım veeee 10 kilo almsm
dün den beri de cok fenayım ishal olmusum dun karın agrım yoktu ama bugun var
doktoruma da yazmadm yazsam gel diycek hastanelerden yoruldum bıktm artik ya zaten cumartesi de gidicem yine
bol su iciyorum sadece

Geçmiş olsun canım. Şu bağırsak ayarı tutmadı hiçbirimizde başka bir sorun yoksa ateş bulantı vs.ishal çok problem değildir diye düşünüyorum geçmezse mecbur doktoruna yazacaksın artık yapacak bişey yok kuzum

Engelledi seni doğuma yakın açar

aklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acaba cok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
Ay çok güzel soru olmuş kıyafetlerin ölçüsü kafadan aşağıya veriliyormu acaba

sagol canım
dun karın agrım yoktu ama bugun var baskada sorun yok cok sukur

se25lin biz bu panikle bence kendimiz çıkarıyoruz şekerimizi
babylovee zabaha kadad buralarda takılıyorsun randevu saati 14:00 alıyorsun, gidip uyuyup erken saatlere al artııkkkkkkk
İçmeden önce çok kötüydüm içtikten sonra bi gözüm açıldı ama şimdi yine kötüyüm ya tadı gazoz gibi ama baya şekerli yani son yudumu içerken çok zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…