- 16 Aralık 2016
- 3.582
- 3.900
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.381
canım kitikate ve waikiki ye baktın mi penye tulumlar icin bizim aldklarmz cok guzel suan ki sezonu bilmiyorum tabiBen şu an aldığımda vardı aşkım
Ama hm eksiği normal penye tulumu az, bunu kısa sürede düzeltirler diye düşünüyorum sayın yetkililer
aşkım lcw bakmadım ama kitikate tulum var ayaksız ama, ben birkaç tane ayaklı alayım diyorum, yoksa ayaksızmı alayımcanım kitikate ve waikiki ye baktın mi penye tulumlar icin bizim aldklarmz cok guzel suan ki sezonu bilmiyorum tabi
OuyiiGüzel teyzelerdün randevu sonrası yazamadım çok şükür iyiyiz kızımdan sizlere selamlar ve öpücükler getirdim 24+0 da 725 gram ve 30 cm olmuşuz gayet güzel gidiyor, suyumuz da normal sınırlar içerisinde çok olmasa da normalmiş yani, yine hafif bir organ taraması gibi yaptı, ben su sızmasından şüphelendiğimi söyleyince bana pH testi yapıldı ebeler tarafından çok şükür su gelişi yok, kan ve idrar testleri yapıldı, idrarda enfeksiyon çıktı yine ve yine doktor endişe etme dedi antibiyotik kullanacağım 10 gün daha antibiyotik delisi olacağım en sonunda hepinize öpücükler dualarınızı bekliyoruz
kız ayak ayak üstüne derken otururken diyorum ben az kaldı atamıcam düz oturuyorumKanka bunun için daha erken değilmi sencede
evet onu fark ettim bende ama sonbaharda düzelir merak etme bide kasım indirimi gelicek onu dört gözle bekliyorumBen şu an aldığımda vardı aşkım
Ama hm eksiği normal penye tulumu az, bunu kısa sürede düzeltirler diye düşünüyorum sayın yetkililer
oyy ben kızı yerimmGüzel teyzelerdün randevu sonrası yazamadım çok şükür iyiyiz kızımdan sizlere selamlar ve öpücükler getirdim 24+0 da 725 gram ve 30 cm olmuşuz gayet güzel gidiyor, suyumuz da normal sınırlar içerisinde çok olmasa da normalmiş yani, yine hafif bir organ taraması gibi yaptı, ben su sızmasından şüphelendiğimi söyleyince bana pH testi yapıldı ebeler tarafından çok şükür su gelişi yok, kan ve idrar testleri yapıldı, idrarda enfeksiyon çıktı yine ve yine doktor endişe etme dedi antibiyotik kullanacağım 10 gün daha antibiyotik delisi olacağım en sonunda hepinize öpücükler dualarınızı bekliyoruz
Doğumdan sonra bu kadar üzerine düşme çocuğun dedi doktorumÇocuğu rahat bırak artık
Çok sağol canım sabah kan vericem yapmam gereken bişey varmı ?? Bugün nasıl beslenmeliyim ? Sen yaptırdıysan bilgi verir misin bana canımAy hadi gözün aydin aksam o kadar kafana taktinannelik iste bisey diyemiyorum ki sana da
Haberler güzel ama sekere dikkat et kuzuu kilo ileri çıkınca seker riski artiyor diye biliyorum
Askım ben atabılıyorum ama duzenlı olarak bacak egzersızlerıme devam edıyorum halaKızlar ayak ayak üstüne atabiliyormusunuz daha?Ben daha atabiliyorum ama az kaldı atamicam
Bende doğum testi yapıyorlar ya yere oturup bacak bacak üstüne atılıyormu diye, ondan yapmaya başaldın sandımkız ayak ayak üstüne derken otururken diyorum ben az kaldı atamıcam düz oturuyorum
Ay sepıdeeeee hıc gulcegım yoktuBende doğum testi yapıyorlar ya yere oturup bacak bacak üstüne atılıyormu diye, ondan yapmaya başaldın sandım
Boşver kuzu ya özellikle hamilelikte kimseyi takma canımı sıktığına değmez çocuklarına eşine odaklan.senin yazmanı beklerken uyuya kalmışım kız dün
takmamaya calışıyorum ama başarıcam ya inanın yaşadıklarım cok film gibi geliyor bazen etrafımda bide kıskanc cok bende safım bunu yeni yeni görüyom
Kuzu ben dış giyim gibi olanları bir tık büyük alma taraftarıyım zaten içine de bişeyler giydireceğimiz için daha iyi olur gibi geldi. bizimkinin bacakları da uzunmuş muhtemelen boyu da uzun olur gibi. Bir arkadaşımın oğlu 52 cm doğmuş hm de bazı şeyler 50 cm. Doğduğunda bile olmayacakKızlar ben h&m hep 1-2 ay aldım ya 0-1 kilosu 3kg diyor, 3.5 falan doğarsa giydiremem diye düşündüm
Birde astronot tulumu çok kalın mı alayım yoksa biraz daha ortamı karar veremedim, resimde eklediğim kalın gibi duruyor
Evet aşkım o yüzden 0-1 tırstım biraz 50 cm yazınca, 1-2 aldım şimdilik, bir dahaki indirim yakalarsamda 2-4 olanlardan alırım biraz, hazır dursunBoşver kuzu ya özellikle hamilelikte kimseyi takma canımı sıktığına değmez çocuklarına eşine odaklan.
Kuzu ben dış giyim gibi olanları bir tık büyük alma taraftarıyım zaten içine de bişeyler giydireceğimiz için daha iyi olur gibi geldi. bizimkinin bacakları da uzunmuş muhtemelen boyu da uzun olur gibi. Bir arkadaşımın oğlu 52 cm doğmuş hm de bazı şeyler 50 cm. Doğduğunda bile olmayacakben bir bakıcam tulumun kalınlığına gözüme orta gibi gelirse daha kalın bişey de alırım. Malum ankara ayazı
Tulumda kalın olandan 2-4 aldımBoşver kuzu ya özellikle hamilelikte kimseyi takma canımı sıktığına değmez çocuklarına eşine odaklan.
Kuzu ben dış giyim gibi olanları bir tık büyük alma taraftarıyım zaten içine de bişeyler giydireceğimiz için daha iyi olur gibi geldi. bizimkinin bacakları da uzunmuş muhtemelen boyu da uzun olur gibi. Bir arkadaşımın oğlu 52 cm doğmuş hm de bazı şeyler 50 cm. Doğduğunda bile olmayacakben bir bakıcam tulumun kalınlığına gözüme orta gibi gelirse daha kalın bişey de alırım. Malum ankara ayazı
Hemde baya
Hemde bayamaşallah ben hala yukardan baktığımda yok gibi
Aşkım valla bilmiyorum ya yani tam gidiyiiii geri geliyiii gibi oldukOuyiihaberim yokmuş gibi çek kanka pozu vermiş
Aşkım bu enfeksiyon niye geçmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?