Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ben şu an aldığımda vardı aşkım

Ama hm eksiği normal penye tulumu az, bunu kısa sürede düzeltirler diye düşünüyorum sayın yetkililer
canım kitikate ve waikiki ye baktın mi penye tulumlar icin bizim aldklarmz cok guzel suan ki sezonu bilmiyorum tabi

Güzel teyzeler dün randevu sonrası yazamadım çok şükür iyiyiz kızımdan sizlere selamlar ve öpücükler getirdim 24+0 da 725 gram ve 30 cm olmuşuz gayet güzel gidiyor, suyumuz da normal sınırlar içerisinde çok olmasa da normalmiş yani, yine hafif bir organ taraması gibi yaptı, ben su sızmasından şüphelendiğimi söyleyince bana pH testi yapıldı ebeler tarafından çok şükür su gelişi yok, kan ve idrar testleri yapıldı, idrarda enfeksiyon çıktı yine ve yine doktor endişe etme dedi antibiyotik kullanacağım 10 gün daha antibiyotik delisi olacağım en sonunda hepinize öpücükler dualarınızı bekliyoruz

Eklentiler

• IMG_3309.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 58
Ouyii haberim yokmuş gibi çek kanka pozu vermiş
Aşkım bu enfeksiyon niye geçmiyormuş

Kızlar biz Eylül ayının sonunda hastanenin gebe okuluna gitmeyi düşünüyoruz. Orada şunu alın bunu alın gibi tavsiyelerde bulunuyorlar mı? Alışverişe başladım yavaştan ama acaba acele etmesem mi?

oyy ben kızı yerimm maşallah nasıl güzel besleniyorsan kilosu nasıl iyi canım böyle devam et

Ay hadi gözün aydin aksam o kadar kafana taktin annelik iste bisey diyemiyorum ki sana da
Haberler güzel ama sekere dikkat et kuzuu kilo ileri çıkınca seker riski artiyor diye biliyorum
Çok sağol canım sabah kan vericem yapmam gereken bişey varmı ?? Bugün nasıl beslenmeliyim ? Sen yaptırdıysan bilgi verir misin bana canım

Kızlar ayak ayak üstüne atabiliyormusunuz daha? Ben daha atabiliyorum ama az kaldı atamicam
Askım ben atabılıyorum ama duzenlı olarak bacak egzersızlerıme devam edıyorum hala karın kaslarım kullabıma kapalı en ozledıgım sey karın calısmak yataktan kalkarkeb destek alıyorum o ayrı

Boşver kuzu ya özellikle hamilelikte kimseyi takma canımı sıktığına değmez çocuklarına eşine odaklan.
Kuzu ben dış giyim gibi olanları bir tık büyük alma taraftarıyım zaten içine de bişeyler giydireceğimiz için daha iyi olur gibi geldi. bizimkinin bacakları da uzunmuş muhtemelen boyu da uzun olur gibi. Bir arkadaşımın oğlu 52 cm doğmuş hm de bazı şeyler 50 cm. Doğduğunda bile olmayacak ben bir bakıcam tulumun kalınlığına gözüme orta gibi gelirse daha kalın bişey de alırım. Malum ankara ayazı

Evet aşkım o yüzden 0-1 tırstım biraz 50 cm yazınca, 1-2 aldım şimdilik, bir dahaki indirim yakalarsamda 2-4 olanlardan alırım biraz, hazır dursun

Tulumda kalın olandan 2-4 aldım bundan

Eklentiler

• IMG_5425.webp
    20 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5426.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…