Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kanka aldım artık 2-4 kalın olandan gelsin bakayım çok kalınsa iade eder orta kalınlığı alırım, ama işte çıkarıp akşamları hava aldırırsak kalın iyi olur diye düşündüm
Kışın doğucakları için Battaniye de kullanılır o yüzden çokda kalın giydirmemek gerek

Kuzum sonucu da yazmışsındır sırayla okuyorum. Bana kesinlikle su içme demişlerdi içmedim o yüzden. Keşke öyle olsaydı yüksek çıkma sebebi

aşkım lcw bakmadım ama kitikate tulum var ayaksız ama, ben birkaç tane ayaklı alayım diyorum, yoksa ayaksızmı alayım
bizde de ayaklı ayaksız var
ama ayaklı cok alma canım bebek kendini gerdirince dizleri bükük kalıyor
alırsanda yenidogan alma 50 cm ler bebek 51 53 doguyor hic giyindirilmiyor oglumda yaşadm hastanede degistirdik birdaha giyinmedi hic
cok begenerek alcagn ayaklıları buyuk al biraz

Çok sağol aşkım
Ayaklı zaten ilk bir ay giyebileceği şekilde alırım çok almam, sonra çoraplar podyuma

karma mı yaptırdınız aşınızı

Ayy çok tatlışş iyi yapmışsın aşko ya olur bence

Benimde öyle oldu kuzu bir anda çıktı ya 22ye kadar göbek gibiydi şimdi bebek oldu
Askım evet gecenlerde dıyodum hamıle gıbı degıl kılolu gıbı duruyprum dıye o belırsızlık evresı gectı cok sukur hamıle gıbıyız

kızlar bu arada hiçbir uğraşım olmadığı için can sıkıntısına instada blog sayfası açtım gebelikle bebişlerle ilgili şeyler paylaşıyorum gelmek isteyen olursa diye buraya da yazayım ismi bebeelogg :)))

Maşallah kızımız çok mutlu etmiş bugün annesini kilosu gayet iyi canım zaten en son kafaya takacağın şey olsun. Organlarda sorun yok ya ona sukretmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…