- 16 Eylül 2024
- 6.442
- 6.025
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.781
Aynen büyük ihtimalle esime benzeyecek bende oyle tahmin ediyorum. Sinirlenince de sevince de kocama bakıyorum bolcabiliyorum balım seninki oğlan size talip olamıyoruzkızı olanlar ses versin
büyük ihtimal eşine benzervee ekran olayını bende yapıcam son 3 ay ona bakalım
sen nasıl bişey yapcan ekranı at buraya
Canım benim en son gittiğim doktor demiri bırakabilirsin değerin çok düşük çıkmamış demişti ve cuma günü yaptırdığım testte demirim düşük çıktı yani cidden güven olmuyor bence sen dinlenmeye devam et ne olur ne olmazSürekli farklı doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum ama hepsi aynı eğitimi alıyorlar neden farklı farklı şeyler söylüyorlar anlamıyorum. Kendi doktoruma gidene kadar söylediklerini yapıcam ama dediğin gibi 3. Bir doktora görünmek de şart oldu
Hic hafife alinacak birsey degil bebisim bu baktigina benzer konusuO sırada genetiğin halayla ortama girişne ekranı yahuu
evet kuzu salgın var sanırım eşimden bulaştı bana da ayrı yattın geçmesin diye ama aynı evde olunca ne yapsan faydasız. Valla belirtileri doktor kontrolünden çıkınca başladı henüz kendisinin haberi yokOff bu ara çok varmış aşkım çok geçmiş olsun, ne yapıyorsun şu an ilerlemesin diye doktorun bir önerisi varmı
Ayy ne güzel valla iyi yapmışsın okullarda daha çabuk hastalık yayılıyor zaten. İznine de az kalmış kız maşallah geçiyor zaman, sonra keyfine diyecek yokEvet canım artık havalar da serinliyor o yüzden dikkat etmek lazım. Doğum iznim daha başlamadı ama doktorum Allahtan heyet raporu yazdı bana 3hafta. Yoksa ben okula başlasaydım öğrenciler arasında dikkat etmek biraz daha zor olacaktı. 30.haftada da izne ayrılacağım inşallah
Sana da çok geçmiş olsun. Ihlamur, nane limon, bol su ve dinlenme ile kısa zamanda geçer inşallah
Biz ikişer tane içmemize rağmen bu demir niye düşük çıktı bizde kankaCanım benim en son gittiğim doktor demiri bırakabilirsin değerin çok düşük çıkmamış demişti ve cuma günü yaptırdığım testte demirim düşük çıktı yani cidden güven olmuyor bence sen dinlenmeye devam et ne olur ne olmaz
Aa kusura bakma canım ben grubu pek takip edemedim o yüzden daha önceden kimin hangi konuda sıkıntı yaşadığına pek hakim değilimYok canım yeni olur muuu. Ben 10.haftadan beri falan diyet yapıyorumburdaki herkes yeni başladı. Hamileligin basindan beri diyette olan kalifiye diyet insanı benim burda
Ben hep dikkat ettim aksine seker testi verecegim hafta yani gecen hafta anlamsizca bana bi hamurisi yeme aski geldi. Sürekli yedim. Hamileligimin basindan beri yememisimdir o kadar hamurisi yani öyle diyeyim.
O yuzden cok onemsemedim. Ama bikac gündür yaptigim ölçümleri yazdim bakalim doktorum ne yorum yapar. O ne derse yapacagim artik.
kanka dediğin videoyu aynıysa bende gördümde kadın sarışın renkli gözlü çocuk koymuş ekran resmi, kadının profiline girdim kadın renkli gözlü ve sarışındı zatenHic hafife alinacak birsey degil bebisim bu baktigina benzer konusu
Gecen instada gördüm bir kadin paylasmis, hamileyken bir inf.in cocugunu ekran fotosu yapmis durup durupta ona bakmis gün icinde instadan fln. Kendi cocugu o cocugun nerdeyse aynisişok oldum görünce
kanka dediğin videoyu aynıysa bende gördümde kadın sarışın renkli gözlü çocuk koymuş ekran resmi, kadının profiline girdim kadın renkli gözlü ve sarışındı zatenHic hafife alinacak birsey degil bebisim bu baktigina benzer konusu
Gecen instada gördüm bir kadin paylasmis, hamileyken bir inf.in cocugunu ekran fotosu yapmis durup durupta ona bakmis gün icinde instadan fln. Kendi cocugu o cocugun nerdeyse aynisişok oldum görünce
Yok canim estağfurullah ne kusuru. Dedigin gibi istah açıldı simdi hamurisi tatli daha cekici gelmeye basladim elimden geleni yapmaya devam edicem tabi ama zorlandigimiz dönemlere de giris yaptik. Sende dikkat et yaa. Madem yüksek cikiyor seninde. Hepimiz kendimize dikkat edelim ciddenAa kusura bakma canım ben grubu pek takip edemedim o yüzden daha önceden kimin hangi konuda sıkıntı yaşadığına pek hakim değilimhamurişi direkt şekeri yükseltiyor ya. Hafta ilerledikçe iştah çok fazla açılıyor bende aynı durumdayım sürekli hamurişi ve tatlı çekiyor canım. En hızlı kilo alınan döneme girdik. İnşallah düzenli takip ve diyetle şekeri kontrol altında tutacaksın canım inanıyorum bu konuda bilgi sahibisin
Yok kanka o değil benim izledigim bebegim yüz tipi benziyor baktigi cocugakanka dediğin videoyu aynıysa bende gördümde kadın sarışın renkli gözlü çocuk koymuş ekran resmi, kadının profiline girdim kadın renkli gözlü ve sarışındı zaten
Kendi resmini koy aşkımYok kanka o değil benim izledigim bebegim yüz tipi benziyor baktigi cocuga
Bilemiyorum denk gelme mi ne ise artik.
Nolmus canim arka plana bir güzel bebis koyalim dursun ne zarari var
Sanki tatlı yemediğim günler tamamen doymuş yeterli kaloriyi almış hissetmiyorumYok canim estağfurullah ne kusuru. Dedigin gibi istah açıldı simdi hamurisi tatli daha cekici gelmeye basladim elimden geleni yapmaya devam edicem tabi ama zorlandigimiz dönemlere de giris yaptik. Sende dikkat et yaa. Madem yüksek cikiyor seninde. Hepimiz kendimize dikkat edelim cidden
Su an anlaştıkKendi resmini koy aşkımsana benzesin
Ay yeme yemee. Ben tatli yemeyeli aylar oldu aylaaarrrr.Sanki tatlı yemediğim günler tamamen doymuş yeterli kaloriyi almış hissetmiyoruminşallah bu günler de geçecek
Amin inşallah biz oğlumda baya sıkıntısını yaşadık psikolog artık bi bana bi eşime baktı sorunu uzakta aramayın rahat bırakın cocuğu dediAy gecmesin çocuğuma yaaçocuğum bari sakin huzurlu hayat geçirsin.
Eşim de bana bagli tamamen. Benim modum düşükse ağrı sızı varsa bende o zaman onunda modu düşer. Ama genelde beni ayaga o kaldırır boyle streslerde cocuklarimiz kaygılı olmasin sakin relax olsunlar ya
Ay bende hep kocama benzer sanıyordum ama ultrasondaki bebem direkt benim çocukluğumAynen kankabirazcik kendi genlerimizi devreye sokmamiz gerekiyor
Ama inanır mısın ilk cocugu doguran bütün arkadaşlarımın hepsi son 2 senedir hep KOCALARINI DOĞURDU
Kirazimmm bu cok ağır oldu amaAmin inşallah biz oğlumda baya sıkıntısını yaşadık psikolog artık bi bana bi eşime baktı sorunu uzakta aramayın rahat bırakın cocuğu dedihasta bizmişiz meğer
Hormonlardan dolayı zaten bi duygusal iniş çıkış yaşıyor insan, bi de istediğini yiyemeyince daha da çok huysuzlanıyorAy yeme yemee. Ben tatli yemeyeli aylar oldu aylaaarrrr.
Hic bisey kaybetmiyor insan inan ki
Zorlaniyoruz yememeye calisirken ama orda haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?