Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
biliyorum balım seninki oğlan size talip olamıyoruz kızı olanlar ses versin

büyük ihtimal eşine benzer vee ekran olayını bende yapıcam son 3 ay ona bakalım
sen nasıl bişey yapcan ekranı at buraya
Aynen büyük ihtimalle esime benzeyecek bende oyle tahmin ediyorum. Sinirlenince de sevince de kocama bakıyorum bolca
Tamam atcam kuzum eski telefonumda kaldi iste bulamadigim icin bir süredir ariyorum fotoyu. Buldugumda atcam

Canım benim en son gittiğim doktor demiri bırakabilirsin değerin çok düşük çıkmamış demişti ve cuma günü yaptırdığım testte demirim düşük çıktı yani cidden güven olmuyor bence sen dinlenmeye devam et ne olur ne olmaz

O sırada genetiğin halayla ortama giriş ne ekranı yahuu
Hic hafife alinacak birsey degil bebisim bu baktigina benzer konusu
Gecen instada gördüm bir kadin paylasmis, hamileyken bir inf.in cocugunu ekran fotosu yapmis durup durupta ona bakmis gün icinde instadan fln. Kendi cocugu o cocugun nerdeyse aynisi şok oldum görünce

Off bu ara çok varmış aşkım çok geçmiş olsun , ne yapıyorsun şu an ilerlemesin diye doktorun bir önerisi varmı
evet kuzu salgın var sanırım eşimden bulaştı bana da ayrı yattın geçmesin diye ama aynı evde olunca ne yapsan faydasız. Valla belirtileri doktor kontrolünden çıkınca başladı henüz kendisinin haberi yok parol içiyorum sıcak bişeyler içiyorum yatıyorum terliyorum duş alıyorum tekrar aynı şeyler falan. su aygırına döndüm duş almaktan. geçmezse danışırm dedim doktora.
Ayy ne güzel valla iyi yapmışsın okullarda daha çabuk hastalık yayılıyor zaten. İznine de az kalmış kız maşallah geçiyor zaman, sonra keyfine diyecek yok ıhlamur nane içerken korkuyorum ama bolca limonlu su içiyorum inşallah geçer kuzu saolasın

Biz ikişer tane içmemize rağmen bu demir niye düşük çıktı bizde kanka

Aa kusura bakma canım ben grubu pek takip edemedim o yüzden daha önceden kimin hangi konuda sıkıntı yaşadığına pek hakim değilim hamurişi direkt şekeri yükseltiyor ya. Hafta ilerledikçe iştah çok fazla açılıyor bende aynı durumdayım sürekli hamurişi ve tatlı çekiyor canım. En hızlı kilo alınan döneme girdik. İnşallah düzenli takip ve diyetle şekeri kontrol altında tutacaksın canım inanıyorum bu konuda bilgi sahibisin

kanka dediğin videoyu aynıysa bende gördümde kadın sarışın renkli gözlü çocuk koymuş ekran resmi, kadının profiline girdim kadın renkli gözlü ve sarışındı zaten

kanka dediğin videoyu aynıysa bende gördümde kadın sarışın renkli gözlü çocuk koymuş ekran resmi, kadının profiline girdim kadın renkli gözlü ve sarışındı zaten

Uff şu kk aynı mesaji iki kere gönderme işine bir çözüm bulsun artık ya, yazıp gönderiyorum yine aynı şekilde yazılmış duruyor, birine cevap vereceksen silip tekrar yazman lazım, usandırdı

Yok canim estağfurullah ne kusuru. Dedigin gibi istah açıldı simdi hamurisi tatli daha cekici gelmeye basladim elimden geleni yapmaya devam edicem tabi ama zorlandigimiz dönemlere de giris yaptik. Sende dikkat et yaa. Madem yüksek cikiyor seninde. Hepimiz kendimize dikkat edelim cidden

Yok kanka o değil benim izledigim bebegim yüz tipi benziyor baktigi cocuga
Bilemiyorum denk gelme mi ne ise artik.
Nolmus canim arka plana bir güzel bebis koyalim dursun ne zarari var

Sanki tatlı yemediğim günler tamamen doymuş yeterli kaloriyi almış hissetmiyorum inşallah bu günler de geçecek

Sanki tatlı yemediğim günler tamamen doymuş yeterli kaloriyi almış hissetmiyorum inşallah bu günler de geçecek
Ay yeme yemee. Ben tatli yemeyeli aylar oldu aylaaarrrr.
Hic bisey kaybetmiyor insan inan ki
Zorlaniyoruz yememeye calisirken ama orda haklısın

Amin inşallah biz oğlumda baya sıkıntısını yaşadık psikolog artık bi bana bi eşime baktı sorunu uzakta aramayın rahat bırakın cocuğu dedi hasta bizmişiz meğer

Amin inşallah biz oğlumda baya sıkıntısını yaşadık psikolog artık bi bana bi eşime baktı sorunu uzakta aramayın rahat bırakın cocuğu dedi hasta bizmişiz meğer
Kirazimmm bu cok ağır oldu ama
İnsanın yüzüne yüzüne hasta denir miii
Gerçekten bi kendimizi kontrol edebilsek gerisi gelecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…