Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
maşaallah, artık sabırsız geçen günler bekliyor
Ay evett sorma
Dr a ddim ki hocam düşük riski başka bir ihtimal bir şey varmı ? Oğluma söylemek istiyorum dedim( çünkü o kardeşi olsun diye çok istiyor allaha dua ediyorum ama niye kabul olmuyor anne diyor ) bende düşük falan olur üzülmesin sonradan diye söyleyemiyorum:) 1 sonraki kontrole abiside gelsin bir riskin yok dedi çok şükür en çok oğluma vereceğim müjde için sabırsızlanıyorum

Ayyy öylemi oluyormuşş benim de çok sivilcelendi kalbimde de kız yatıyor ne yalan söyliyim
Evet kız bebek annenin güzelliğini çalarmış :) bende etrafımda öyle gördüm gerçekten kız bebek annelerinin cildi bozuluyor biraz bende henüz bir bozulma olmadı benimde gönlümde kız var hani sivilce çıksa sevincem :)))))

Kızlar şu linkten sat girerseniz tek tek tahlil test ultrason haftanıza göre yazıyor ben çok beğendim sizle de paylaşayım.

Kızılay bir şey soracağım tahlillerimde dr farketti benim hepatit aşım yokmuş o değerde bağışıklık çıkmayınca ordan anlamış. Nasıl yok senin aşın falan dedi bende şaşırdım bilmiyordum var mı yok mu neyse sonradan olursun sorun değil dedi ama ilk doğumda falanda gözden kaçtı demekki herkes oluyor mu bu aşıyı? Ben bir tetanoz biliyordum onuda gebeliğin sonlarına doğru yapıyorlar
E nabıza girince olduğum aşıları göremedim sağlık ocağı görrür mü acaba

Canım nipt falan yaptırmayı düşünüyormusun
Düşünüyorum canım ama tam kararımı sanırım 2 liden sonra vercem sadece yaş riski çıkarsa yaptırmayabilirim. Yada ankaradayım eskişehir bana yakın osmangazi ünide 1000 tl gibi bir rakammış orda yaptırabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…