- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.041
Nereye ne yazdın bdv ye miay kızlar yanlış gruba yazdım bir öncekini
Tüp bebek grubuna yazacaktım buraya yazmışımNereye ne yazdın bdv ye mi
Kaçıncı haftaya çağırdı canım ? İkili test falan dedi miBen kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
Kalp atımı artık karından duyuluyorvajinalden kurtulduk şükür.her şey yolunda 1 ay sonra tekrar randevu ama 1 ay gelde dayan
maşaallah, artık sabırsız geçen günler bekliyorBen kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
Kalp atımı artık karından duyuluyorvajinalden kurtulduk şükür.her şey yolunda 1 ay sonra tekrar randevu ama 1 ay gelde dayan
Ayyy öylemi oluyormuşş benim de çok sivilcelendi kalbimde de kız yatıyor ne yalan söyliyimKızzz geliyor
İkiĺi için erken olur sanırımKaçıncı haftaya çağırdı canım ? İkili test falan dedi mi
Sanırım 12. Haftada yapıyorlar evet o zaman da erken olur.İkiĺi için erken olur sanırım
Bayram öncesi giderim herhalde bayramda yokum çünkü. 10.hafta içerisinde giderim gibi mayıs sonu herhalde ondan 2 hafta sonrada 2 li yaparız
Ay evett sormamaşaallah, artık sabırsız geçen günler bekliyor
Evet kız bebek annenin güzelliğini çalarmış :) bende etrafımda öyle gördüm gerçekten kız bebek annelerinin cildi bozuluyor biraz bende henüz bir bozulma olmadı benimde gönlümde kız var hani sivilce çıksa sevincem :)))))Ayyy öylemi oluyormuşş benim de çok sivilcelendi kalbimde de kız yatıyor ne yalan söyliyim
Bir kaç kişiden daha duydum ya sağlıklı olsun ama benimde gönlümden kız geçiyorKızzz geliyor
Ay maşallahBen kontrolden geldim kızlar 6 mm olmuş
İnş canım herkes güzel haberlerle gelsin inşallahAy maşallahdarısı başımıza inşallah
Canım nipt falan yaptırmayı düşünüyormusunİnş canım herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
MaşallahKızlar bugün 6+1 vajinal kalp atışını duyduk çok şükürannabelica 3 hafta sonra çağırdı doktorum. Magnezyum yazdı bide kullandığım folik asiti değiştirdi. Kan testi istedi 3 hafta sonra götüreceğim hepsini
Düşünüyorum canım ama tam kararımı sanırım 2 liden sonra vercem sadece yaş riski çıkarsa yaptırmayabilirim. Yada ankaradayım eskişehir bana yakın osmangazi ünide 1000 tl gibi bir rakammış orda yaptırabilirim :)Canım nipt falan yaptırmayı düşünüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?