Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızın çok sağlıklı artık anla şunu ve rahatla lütfen

Ben de sabırsızlanıyorum kıyafetlerimizi dökmek için. 3-4 hafta sonra başlarım 28. Haftayı bekliyorum psikolojik olarak

Çok sağol canım sabah kan vericem yapmam gereken bişey varmı ?? Bugün nasıl beslenmeliyim ? Sen yaptırdıysan bilgi verir misin bana canım
Canım tavsiyem 10 11 den sonra hic bisey yeme su ic sadece. Seker yüklemesi mi sadece kan mi vereceksin ?
Bugun özellikle tatli yeme bence. Zaten son gün bugun yapacagin diyetin cok etkisi olmaz ama yiyorsan tatli dondurma pirinc pilavi vs yeme onun dışında zaten ekstra yapacak birseyin yok

ben 2 olacağım muhtemelen ama olabildiğinde ertelemek istiyorum bu yeni çıkan aşıya da güvenemedim corona zamanındaki gibi bi pişmanlık yaşamaktan korktum eski usul mu gitsem diyorum da
doktoruna yazi yazmisti saglik ocagi onay almak icin doktotum izin verdi kaşe imza o sekilde yaptirdim bende
maşallah 10 küsür haftalar mı kaldı hepimizin doğumuna kızlar
14 hafta
Maşallah kızımız çok mutlu etmiş bugün annesini kilosu gayet iyi canım zaten en son kafaya takacağın şey olsun. Organlarda sorun yok ya ona sukretmemiz lazım
evet cokk sukur mutluyum gobegime sıkıca sarılmak istiyorum

Yeruuumm güzel kızçeden güzel poz gelir tabiii

Kızlar biz Eylül ayının sonunda hastanenin gebe okuluna gitmeyi düşünüyoruz. Orada şunu alın bunu alın gibi tavsiyelerde bulunuyorlar mı? Alışverişe başladım yavaştan ama acaba acele etmesem mi?
Canım bence sen alacaklarını al. Onlar genel bilger tarzinda egitim verirler. Onlar genel olarak biberon emzik grubu icin belki fikir verirler gibi geliyor.

Ben de sabırsızlanıyorum kıyafetlerimizi dökmek için. 3-4 hafta sonra başlarım 28. Haftayı bekliyorum psikolojik olarak
bende bekleme taraftariydım ama heveslenip bazanın altını acıp sarardıgını gorunce leke cikariciyla yikamak zorunda kaldm
daha ic etiketleri koparip bebek deterjanıyla yıkama işi var en guzeli o simdilk lekelileri yıkams oldm ama cok hevesli isler ya gunde kac defa gidip gelip bakiyorum kiyafetlere

Ayyy yerim ben bu kızıııı ne güzel haberler geliyor bugün şükürler olsun

Çok sağol canım sabah kan vericem yapmam gereken bişey varmı ?? Bugün nasıl beslenmeliyim ? Sen yaptırdıysan bilgi verir misin bana canım
Ben kocaman bir kabak tatlısı yemiştim bir gün önce. Hamileliğim boyunca ilk defa porsiyon olarak tatlı yedim. Niye şeker yükleme öncesi yaptım bilemiyorum bir gün önce yenen şeyin etkisi oluyor mu bilmiyorum ama bence yoktur

12 den sonra yeme içme yok dedi su içebilir miyim peki

Canım ben kan vericem hemen belli oluyor mu

Sabun tozu kullandım ben kuzum. Dalan zeytinyağı sabunu tozu oluyor onunla çitiliyordum ben taşan kakaları. Şimdi de önüne yemek bulaşığı çok oluyor. Asperox sıkıyorum onunla çitiliyorum. Hiçbir kıyafette leke olmadan kardeşine devrediyoruz bu şekilde

Ya sen geçen de söyledin leke konusunu bir merak etmiyor değilim ne haldeler diye. Bakicam inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…