- 18 Temmuz 2022
- 6.726
- 11.443
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.421
Kızın çok sağlıklı artık anla şunu ve rahatla lütfenKızlar hastaneden çıktım çok şükür kızım iyi doktorum da evham yaptığımı söyledibeni tanıyor zaten az çok. İçimi rahatlattı çok şükür. Ayrıca 800 gr olmuşuz. 10 gün ilerde haftasına göre. İyi baktığımı söyledi şükürler olsun ki. Yarın sabah aç karnına teste çağırdı şeker için.
O kadr haklı kiDoğumdan sonra bu kadar üzerine düşme çocuğun dedi doktorum
Ben de sabırsızlanıyorum kıyafetlerimizi dökmek için. 3-4 hafta sonra başlarım 28. Haftayı bekliyorum psikolojik olarak8 yıl once kızıma aldıklarımın yarısı
bunlar baza altında sararnlardı hepsini leke cıkarıcıyla yıkadım ufak tefek sarılık kaldı ama cogusu cıktı
baza altinda hala var sararmayanlar onlari cekip atamadm bazı agır oldugu icin kaldiramiyorum bir arada onlrida cekip atarm eksik listesi hazirladim kalanlarida alıcam insallah
aynen kuzumAsko bi 13 haftamız var daha cok sukur
Canım tavsiyem 10 11 den sonra hic bisey yeme su ic sadece. Seker yüklemesi mi sadece kan mi vereceksin ?Çok sağol canım sabah kan vericem yapmam gereken bişey varmı ?? Bugün nasıl beslenmeliyim ? Sen yaptırdıysan bilgi verir misin bana canım
doktoruna yazi yazmisti saglik ocagi onay almak icin doktotum izin verdi kaşe imza o sekilde yaptirdim bendeben 2 olacağım muhtemelen ama olabildiğinde ertelemek istiyorumbu yeni çıkan aşıya da güvenemedim corona zamanındaki gibi bi pişmanlık yaşamaktan korktum eski usul mu gitsem diyorum da
14 haftamaşallah 10 küsür haftalar mı kaldı hepimizin doğumuna kızlar
evet cokk sukur mutluyum gobegime sıkıca sarılmak istiyorumMaşallah kızımız çok mutlu etmiş bugün annesinikilosu gayet iyi canım zaten en son kafaya takacağın şey olsun. Organlarda sorun yok ya ona sukretmemiz lazım
YeruuummGüzel teyzelerdün randevu sonrası yazamadım çok şükür iyiyiz kızımdan sizlere selamlar ve öpücükler getirdim 24+0 da 725 gram ve 30 cm olmuşuz gayet güzel gidiyor, suyumuz da normal sınırlar içerisinde çok olmasa da normalmiş yani, yine hafif bir organ taraması gibi yaptı, ben su sızmasından şüphelendiğimi söyleyince bana pH testi yapıldı ebeler tarafından çok şükür su gelişi yok, kan ve idrar testleri yapıldı, idrarda enfeksiyon çıktı yine ve yine doktor endişe etme dedi antibiyotik kullanacağım 10 gün daha antibiyotik delisi olacağım en sonunda hepinize öpücükler dualarınızı bekliyoruz
Canım bence sen alacaklarını al. Onlar genel bilger tarzinda egitim verirler. Onlar genel olarak biberon emzik grubu icin belki fikir verirler gibi geliyor.Kızlar biz Eylül ayının sonunda hastanenin gebe okuluna gitmeyi düşünüyoruz. Orada şunu alın bunu alın gibi tavsiyelerde bulunuyorlar mı? Alışverişe başladım yavaştan ama acaba acele etmesem mi?
bende bekleme taraftariydım ama heveslenip bazanın altını acıp sarardıgını gorunce leke cikariciyla yikamak zorunda kaldmBen de sabırsızlanıyorum kıyafetlerimizi dökmek için. 3-4 hafta sonra başlarım 28. Haftayı bekliyorum psikolojik olarak
Ayyy yerim ben bu kızııııGüzel teyzelerdün randevu sonrası yazamadım çok şükür iyiyiz kızımdan sizlere selamlar ve öpücükler getirdim 24+0 da 725 gram ve 30 cm olmuşuz gayet güzel gidiyor, suyumuz da normal sınırlar içerisinde çok olmasa da normalmiş yani, yine hafif bir organ taraması gibi yaptı, ben su sızmasından şüphelendiğimi söyleyince bana pH testi yapıldı ebeler tarafından çok şükür su gelişi yok, kan ve idrar testleri yapıldı, idrarda enfeksiyon çıktı yine ve yine doktor endişe etme dedi antibiyotik kullanacağım 10 gün daha antibiyotik delisi olacağım en sonunda hepinize öpücükler dualarınızı bekliyoruz
Alt tarafi göremiyorsun artık dimi
Ben kocaman bir kabak tatlısı yemiştim bir gün önce. Hamileliğim boyunca ilk defa porsiyon olarak tatlı yedim. Niye şeker yükleme öncesi yaptım bilemiyorumÇok sağol canım sabah kan vericem yapmam gereken bişey varmı ?? Bugün nasıl beslenmeliyim ? Sen yaptırdıysan bilgi verir misin bana canım
Ayy ne harika bir gün. Artık herkes güzel haber getirsin dedim sabah. Teşekkürler kızlarŞeker sonucum çıktı kızlarbı sıkıntı yok sonuçların güzel dedi Dr. ay çok şükür korktuğum gibi çıkmadı
Tamam bu sefer söz verdim kendime evham yapmak yokKızın çok sağlıklı artık anla şunu ve rahatla lütfen
12 den sonra yeme içme yok dedi su içebilir miyim pekiCanım tavsiyem 10 11 den sonra hic bisey yeme su ic sadece. Seker yüklemesi mi sadece kan mi vereceksin ?
Bugun özellikle tatli yeme bence. Zaten son gün bugun yapacagin diyetin cok etkisi olmaz ama yiyorsan tatli dondurma pirinc pilavi vs yeme onun dışında zaten ekstra yapacak birseyin yok
Canım ben kan vericem hemen belli oluyor muBen kocaman bir kabak tatlısı yemiştim bir gün önce. Hamileliğim boyunca ilk defa porsiyon olarak tatlı yedim. Niye şeker yükleme öncesi yaptım bilemiyorumbir gün önce yenen şeyin etkisi oluyor mu bilmiyorum ama bence yoktur
Sabun tozu kullandım ben kuzum. Dalan zeytinyağı sabunu tozu oluyor onunla çitiliyordum ben taşan kakaları. Şimdi de önüne yemek bulaşığı çok oluyor. Asperox sıkıyorum onunla çitiliyorum. Hiçbir kıyafette leke olmadan kardeşine devrediyoruz bu şekildekızlaarr kullandığınız ve memnun kaldığınız leke çıkarıcıları paylaşabilir misiniz yaaa? İlla bebek olması gerekmiyor yetişkin de olabilir, evdeki büyük bebek de pasaklı biraz hergün bişey döküyor üzerineama bebek de isterim tabi
Ya sen geçen de söyledin leke konusunu bir merak etmiyor değilim ne haldeler diye. Bakicam inşallah en kısa zamandabende bekleme taraftariydım ama heveslenip bazanın altını acıp sarardıgını gorunce leke cikariciyla yikamak zorunda kaldm
daha ic etiketleri koparip bebek deterjanıyla yıkama işi var en guzeli o simdilk lekelileri yıkams oldm ama cok hevesli isler ya gunde kac defa gidip gelip bakiyorum kiyafetlere
6. Kiloma yetişmek üzereyimkız kac kg aldın da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?