Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım ben bilsem dikkat ederdim bende waffle yedim gitmeden önce sabah gel dedi şekerine bakalım dedi. Galiba kan vericem bende bilmiyorum aç gel 12 den sonra bişey yiyip içme dedi o kadar . Şekerim yüksek çıkarsa ne oluyor canım peki

Maşallah canım, yerim ben bunu yaaa, cici şey

sarı asperox sıkıyorsun dimi cano, ben de bir deniyim eve gidince teşekkür ettim

Kuzum zaten gece doğru düzgün uykumu alamadım kafaya takmaktan inşallah erken uyurum
Uyursun uyursunnn. Rahat ol. Seker testinden korkma. Git ver testini gel. Hersey yolunda gider endise etme hicbisey icin iyiyi cagir iyi gelsin
Bebisini de az rahatlat annesi. Stresten koru miniki

Kızın çok sağlıklı artık anla şunu ve rahatla lütfen
Bu arada doktorum demez mi aynı hatayı bende yapmıştım hamileyken tıkanmıştım bende diyor evi saatlerce havalandırmış yoğurt yemiş falan aynı benim gibi dedim kızar diye korktum ama aynı hatayı yaptığı için bişey demedi bence ama zaten evhamlısın sen dedi üstüne böyle olunca takmışsındır iyice dedi biliyor beni yıllardır ona gidiyorum sağolsun bazen fırçalıyor beni

Uyursun uyursunnn. Rahat ol. Seker testinden korkma. Git ver testini gel. Hersey yolunda gider endise etme hicbisey icin iyiyi cagir iyi gelsin
Bebisini de az rahatlat annesi. Stresten koru miniki
Aşko bundan sonra öyle yapıcam bırakıcam yani akışına herşeyi. Bu arada doktorum 24 hafta oldun dedi ama ben 23 hafta diye biliyorum sonradan aklıma geldi canım. Niye öyle dedi anlamadım. Sat 20 Mart kaç hafta oluyor

Canım sata göre tam 24 haftaliksin. Ondan öyle demistir. Sen neye göre 23 hesapliyordun.

Alt tarafi göremiyorsun artık dimi bende göremiyorum coktandir ama ben hep yatiyorum ya cok az görüyorum kendimi aynadan falan
Bide sen cok zayıfsın bacım göbek bıt diye çıkmış
Banyo yapaeken alt tarafımı goremeyınce bı kal geldı ama varsın gormeyelım be kuzu

Ay basak burcu anne olarak en ılgılendıgım seyler kızlar nolır boyle degerlı bılgılerınızı yazın not alıyorum

Kuzu ben ebebekij baby me leke çıkarıcısı var toz seklinde ondan kullanıyorum. Bende kendimiz icin aldım koca iki bebekiz su an küçük bebekimiz gelmeden başladık leke çözmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…