- 12 Ekim 2023
- 1.029
- 974
- 43
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.441
Sağol canummm teyzesiiYeruuummgüzel kızçeden güzel poz gelir tabiii
Teşekkür ederiz admin teyzeAyyy yerim ben bu kızııııne güzel haberler geliyor bugün şükürler olsun
Canım ben bilsem dikkat ederdim bende waffle yedim gitmeden önceBen kocaman bir kabak tatlısı yemiştim bir gün önce. Hamileliğim boyunca ilk defa porsiyon olarak tatlı yedim. Niye şeker yükleme öncesi yaptım bilemiyorumbir gün önce yenen şeyin etkisi oluyor mu bilmiyorum ama bence yoktur
Canim biraz erken yatmaya calis 12 gibi yatakta olursan su ihtiyacin da cok olmaz. Sabah icme de gece uyku arasinda susarsan falan ic tabi biraz. Ama ben hic icmedim genel olarak.12 den sonra yeme içme yok dedi su içebilir miyim peki
Güzel teyzelerdün randevu sonrası yazamadım çok şükür iyiyiz kızımdan sizlere selamlar ve öpücükler getirdim 24+0 da 725 gram ve 30 cm olmuşuz gayet güzel gidiyor, suyumuz da normal sınırlar içerisinde çok olmasa da normalmiş yani, yine hafif bir organ taraması gibi yaptı, ben su sızmasından şüphelendiğimi söyleyince bana pH testi yapıldı ebeler tarafından çok şükür su gelişi yok, kan ve idrar testleri yapıldı, idrarda enfeksiyon çıktı yine ve yine doktor endişe etme dedi antibiyotik kullanacağım 10 gün daha antibiyotik delisi olacağım en sonunda hepinize öpücükler dualarınızı bekliyoruz
sarı asperox sıkıyorsun dimi cano, ben de bir deniyim eve gidinceSabun tozu kullandım ben kuzum. Dalan zeytinyağı sabunu tozu oluyor onunla çitiliyordum ben taşan kakaları. Şimdi de önüne yemek bulaşığı çok oluyor. Asperox sıkıyorum onunla çitiliyorum. Hiçbir kıyafette leke olmadan kardeşine devrediyoruz bu şekilde
Kuzum zaten gece doğru düzgün uykumu alamadım kafaya takmaktan inşallah erken uyurumCanim biraz erken yatmaya calis 12 gibi yatakta olursan su ihtiyacin da cok olmaz. Sabah icme de gece uyku arasinda susarsan falan ic tabi biraz. Ama ben hic icmedim genel olarak.
Uyursun uyursunnn. Rahat ol. Seker testinden korkma. Git ver testini gel. Hersey yolunda gider endise etme hicbisey icin iyiyi cagir iyi gelsinKuzum zaten gece doğru düzgün uykumu alamadım kafaya takmaktan inşallah erken uyurum
Bu arada doktorum demez mi aynı hatayı bende yapmıştım hamileykenKızın çok sağlıklı artık anla şunu ve rahatla lütfen
Aşko bundan sonra öyle yapıcam bırakıcam yani akışına herşeyi. Bu arada doktorum 24 hafta oldun dedi ama ben 23 hafta diye biliyorum sonradan aklıma geldi canım. Niye öyle dedi anlamadım. Sat 20 Mart kaç hafta oluyorUyursun uyursunnn. Rahat ol. Seker testinden korkma. Git ver testini gel. Hersey yolunda gider endise etme hicbisey icin iyiyi cagir iyi gelsin
Bebisini de az rahatlat annesi. Stresten koru miniki
Canım sata göre tam 24 haftaliksin. Ondan öyle demistir. Sen neye göre 23 hesapliyordun.Aşko bundan sonra öyle yapıcam bırakıcam yani akışına herşeyi. Bu arada doktorum 24 hafta oldun dedi ama ben 23 hafta diye biliyorum sonradan aklıma geldi canım. Niye öyle dedi anlamadım. Sat 20 Mart kaç hafta oluyor
Banyo yapaeken alt tarafımı goremeyınce bı kal geldı ama varsın gormeyelım be kuzuAlt tarafi göremiyorsun artık dimibende göremiyorum coktandir ama ben hep yatiyorum ya cok az görüyorum kendimi aynadan falan
Bide sen cok zayıfsın bacım göbek bıt diye çıkmış
O kadar olcakBanyo yapaeken alt tarafımı goremeyınce bı kal geldı ama varsın gormeyelım be kuzu
Ay basak burcu anne olarak en ılgılendıgım seyler kızlar nolır boyle degerlı bılgılerınızı yazın not alıyorumSabun tozu kullandım ben kuzum. Dalan zeytinyağı sabunu tozu oluyor onunla çitiliyordum ben taşan kakaları. Şimdi de önüne yemek bulaşığı çok oluyor. Asperox sıkıyorum onunla çitiliyorum. Hiçbir kıyafette leke olmadan kardeşine devrediyoruz bu şekilde
Ben duzenlı agdaya gıdıyorum canımO kadar olcakben alt taraf temizligini nasil basarcaz diye düşünüyorum
kız cok normal bende okadar aldım6. Kiloma yetişmek üzereyimbilmiyorum normal mi
Ben gidemem dayanamiyorum o acıyaBen duzenlı agdaya gıdıyorum canım
Bende hesapladım sonradan doğru canım. Yüzünü bu sefer tam göstermedi böyle profilden son anda gösterdi bak teyzesiCanım sata göre tam 24 haftaliksin. Ondan öyle demistir. Sen neye göre 23 hesapliyordun.
Kuzu ben ebebekij baby me leke çıkarıcısı var toz seklinde ondan kullanıyorum. Bende kendimiz icin aldım koca iki bebekiz su an küçük bebekimiz gelmeden başladık leke çözmeyekızlaarr kullandığınız ve memnun kaldığınız leke çıkarıcıları paylaşabilir misiniz yaaa? İlla bebek olması gerekmiyor yetişkin de olabilir, evdeki büyük bebek de pasaklı biraz hergün bişey döküyor üzerineama bebek de isterim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?