Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Hic ders almadin demi benim basima gelenden anlattim o kadar yedim hamurisini cikti sekerim diye, ustelik aylardir dikkat eden bennn
Sende beni kiskandin heralde. Tabi etkisi olur olmaz mi

Kuzu ben ebebekij baby me leke çıkarıcısı var toz seklinde ondan kullanıyorum. Bende kendimiz icin aldım koca iki bebekiz su an küçük bebekimiz gelmeden başladık leke çözmeye
spreyini görmüştüm de tozunu hatırlayamadım bakayım kuzu çıkarıyorsa alayım ben de yaa bebiş gelmeden gerçekten bize lazım bunlar

Bence bir gün önceki tatlının zararı olmaz canım ya. Gece 9dan sonra bişey yemedim ama su ictim ben hastaneye gidene kadar. Şeker yüksek çıkınca diyet yapmak gerekiyor. Karbonhidrat kısmak lazım. Yoksa bebeğe olumsuz etkileri var yüksek şekerin. İnşallah hiçbirinizde çıkmayacak

Canim biraz erken yatmaya calis 12 gibi yatakta olursan su ihtiyacin da cok olmaz. Sabah icme de gece uyku arasinda susarsan falan ic tabi biraz. Ama ben hic icmedim genel olarak.
Kuzum ben hastaneye gidene kadar su içtim sadece kan verdikten sonra içmeyi bıraktım doktorum bişey dememişti o konuda. Etkilemiş olabilir mi diyorum şimdi

Kuzum ben hastaneye gidene kadar su içtim sadece kan verdikten sonra içmeyi bıraktım doktorum bişey dememişti o konuda. Etkilemiş olabilir mi diyorum şimdi
Canım dün mü yazdim bugun müydü, ben hamilelikten önce seker yuklemesi yaptirmistim. O zaman hemsire bana su dahi icme yüksek cikarabilir hicbisey yeme icme düzgün sonuc alalim demisti.
Mesela hormon testleri tiroid vs verirken de su dahi icmemek gerek demisti baska bir hemsire bana. Aklimda boyle kaldigi icin ben simdi verdigim şeker testine de hic bisey icmeden gittim. Aksam 10.30 da son ara öğün yaptim 12 ye kadar su ictim sonra suyuda biraktim.

Amin canım inşallah bide benim bebeğim 10 gün ilerden gidiyormuş. Bu sorun olur mu ilerde. Şuan 24 haftalık 800 gr . Doktor bi sorundan bahsetmedi ama şekeri ondan mı istedi diye düşündüm sonra canım

Hic ders almadin demi benim basima gelenden anlattim o kadar yedim hamurisini cikti sekerim diye, ustelik aylardir dikkat eden bennn
Sende beni kiskandin heralde. Tabi etkisi olur olmaz mi
Ben senim zaten sepide sen de yükleme öncesi tatlı yersen ikna olcam buna ya şaka bir yana 16-17 saat geçmiş oluyor üzerinden. Vücut onu tolere edemediyse zaten şekerim vardır yani öyle düşünüyorum. Açlık da normal çıkıyor ayrıca. Etkisi olsaydı açlık da yüksek çıkmaz mıydı

Ay hicbisey demedi doktor bana. Ama zaten baya yüksek çıktı benim. Belki daha az yüksek çıkardı ama yine de yüksek çıkardı diye düşünüyorum

Amin canım inşallah bide benim bebeğim 10 gün ilerden gidiyormuş. Bu sorun olur mu ilerde. Şuan 24 haftalık 800 gr . Doktor bi sorundan bahsetmedi ama şekeri ondan mı istedi diye düşündüm sonra canım
Cok aşırı bir tombikligi yok canım. Zaten şeker yükleme zamanın gelmiş o yüzden istemiştir doktorun

Şimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin için dün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı

Eklentiler

• 1000043767.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 1000043768.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 1000043765.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…