- 16 Eylül 2024
- 6.442
- 6.025
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.461
Oyyy minnoooss tam bir kibarcıkBende hesapladım sonradan doğru canım. Yüzünü bu sefer tam göstermedi böyle profilden son anda gösterdi bak teyzesiEki Görüntüle 3640191
Hic ders almadin demi benim basima gelendenBen kocaman bir kabak tatlısı yemiştim bir gün önce. Hamileliğim boyunca ilk defa porsiyon olarak tatlı yedim. Niye şeker yükleme öncesi yaptım bilemiyorumbir gün önce yenen şeyin etkisi oluyor mu bilmiyorum ama bence yoktur
spreyini görmüştüm de tozunu hatırlayamadım bakayım kuzu çıkarıyorsa alayım ben de yaa bebiş gelmeden gerçekten bize lazım bunlarKuzu ben ebebekij baby me leke çıkarıcısı var toz seklinde ondan kullanıyorum. Bende kendimiz icin aldım koca iki bebekiz su an küçük bebekimiz gelmeden başladık leke çözmeye
Bence bir gün önceki tatlının zararı olmaz canım ya. Gece 9dan sonra bişey yemedim ama su ictim ben hastaneye gidene kadar. Şeker yüksek çıkınca diyet yapmak gerekiyor. Karbonhidrat kısmak lazım. Yoksa bebeğe olumsuz etkileri var yüksek şekerin. İnşallah hiçbirinizde çıkmayacakCanım ben bilsem dikkat ederdim bende waffle yedim gitmeden öncesabah gel dedi şekerine bakalım dedi. Galiba kan vericem bende bilmiyorum aç gel 12 den sonra bişey yiyip içme dedi o kadar . Şekerim yüksek çıkarsa ne oluyor canım peki
spreyini görmüştüm de tozunu hatırlayamadım bakayım kuzu çıkarıyorsa alayım ben de yaa bebiş gelmeden gerçekten bize lazım bunlar
Kuzum ben hastaneye gidene kadar su içtim sadece kan verdikten sonra içmeyi bıraktım doktorum bişey dememişti o konuda. Etkilemiş olabilir mi diyorum şimdiCanim biraz erken yatmaya calis 12 gibi yatakta olursan su ihtiyacin da cok olmaz. Sabah icme de gece uyku arasinda susarsan falan ic tabi biraz. Ama ben hic icmedim genel olarak.
Sağol teyzesi evet bütün bebişlerimiz öyle hepsini Allahım korusunOyyy minnoooss tam bir kibarcıkyerim onu beeen hepsi birbirinden güzel bebislerimizin yaa
Canım dün mü yazdim bugun müydü, ben hamilelikten önce seker yuklemesi yaptirmistim. O zaman hemsire bana su dahi icme yüksek cikarabilir hicbisey yeme icme düzgün sonuc alalim demisti.Kuzum ben hastaneye gidene kadar su içtim sadece kan verdikten sonra içmeyi bıraktım doktorum bişey dememişti o konuda. Etkilemiş olabilir mi diyorum şimdi
Evet kuzum sık ama çitiledikten sonra asperoxu hemen durula. Çünkü kendisi sarı leke bırakıyor bu kez desarı asperox sıkıyorsun dimi cano, ben de bir deniyim eve gidinceteşekkür ettim
yorumları çok iyiymiş nasıl görmedim ben bunu yaaa ay saol aşkomBaby Me Toz Leke Çıkarıcı 750gr - Fiyatı, Yorumları
Baby Me Toz Leke Çıkarıcı 750gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kuzu Bak. Habire zam geliyor
Ne demek balım rica ederimyorumları çok iyiymiş nasıl görmedim ben bunu yaaa ay saol aşkom
Amin canım inşallah bide benim bebeğim 10 gün ilerden gidiyormuş. Bu sorun olur mu ilerde. Şuan 24 haftalık 800 gr . Doktor bi sorundan bahsetmedi ama şekeri ondan mı istedi diye düşündüm sonra canımBence bir gün önceki tatlının zararı olmaz canım ya. Gece 9dan sonra bişey yemedim ama su ictim ben hastaneye gidene kadar. Şeker yüksek çıkınca diyet yapmak gerekiyor. Karbonhidrat kısmak lazım. Yoksa bebeğe olumsuz etkileri var yüksek şekerin. İnşallah hiçbirinizde çıkmayacak
Ben senim zatenHic ders almadin demi benim basima gelendenanlattim o kadar yedim hamurisini cikti sekerim diye, ustelik aylardir dikkat eden bennn
Sende beni kiskandin heralde. Tabi etkisi olur olmaz mi
Canım siz ne yaptınız? Konuştunuz mu sonuçları doktorla? Ne önerdi?Uyursun uyursunnn. Rahat ol. Seker testinden korkma. Git ver testini gel. Hersey yolunda gider endise etme hicbisey icin iyiyi cagir iyi gelsin
Bebisini de az rahatlat annesi. Stresten koru miniki
Ay hicbisey demedi doktor bana. Ama zaten baya yüksek çıktı benim. Belki daha az yüksek çıkardı ama yine de yüksek çıkardı diye düşünüyorumCanım dün mü yazdim bugun müydü, ben hamilelikten önce seker yuklemesi yaptirmistim. O zaman hemsire bana su dahi icme yüksek cikarabilir hicbisey yeme icme düzgün sonuc alalim demisti.
Mesela hormon testleri tiroid vs verirken de su dahi icmemek gerek demisti baska bir hemsire bana. Aklimda boyle kaldigi icin ben simdi verdigim şeker testine de hic bisey icmeden gittim. Aksam 10.30 da son ara öğün yaptim 12 ye kadar su ictim sonra suyuda biraktim.
Canım senin şekerin yüksek mi çıktı ben kaçırdım pardonKuzum ben hastaneye gidene kadar su içtim sadece kan verdikten sonra içmeyi bıraktım doktorum bişey dememişti o konuda. Etkilemiş olabilir mi diyorum şimdi
Cok aşırı bir tombikligi yok canım. Zaten şeker yükleme zamanın gelmiş o yüzden istemiştir doktorunAmin canım inşallah bide benim bebeğim 10 gün ilerden gidiyormuş. Bu sorun olur mu ilerde. Şuan 24 haftalık 800 gr . Doktor bi sorundan bahsetmedi ama şekeri ondan mı istedi diye düşündüm sonra canım
Çok şükür canım çok sağolCok aşırı bir tombikligi yok canım. Zaten şeker yükleme zamanın gelmiş o yüzden istemiştir doktorun
Diyet mi yapıyorsun kuzum ?Ay hicbisey demedi doktor bana. Ama zaten baya yüksek çıktı benim. Belki daha az yüksek çıkardı ama yine de yüksek çıkardı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?