- 23 Ekim 2024
- 4.585
- 7.291
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.481
Çok uzak olduğum konularBen senim zatensepide sen de yükleme öncesi tatlı yersen ikna olcam buna ya şaka bir yana 16-17 saat geçmiş oluyor üzerinden. Vücut onu tolere edemediyse zaten şekerim vardır yani öyle düşünüyorum. Açlık da normal çıkıyor ayrıca. Etkisi olsaydı açlık da yüksek çıkmaz mıydı
Ay bilemiyorum ki kuzum. Sen yine su falan içme akşamdan. Garanti olsunDiyet mi yapıyorsun kuzum ?
O zaman su etkilemiş olabilir mi ?
Tamam canım inşallah dayanırım çok sıcak su çok içerim geneldeAy bilemiyorum ki kuzum. Sen yine su falan içme akşamdan. Garanti olsun
Hep uzak ol bu konuya inşallahÇok uzak olduğum konularyok mu şöyle tatlı patlatıp gitmem
Kanka karnında pek kibarŞimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin içindün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı
Bana bilgi veren hemşire sabah kalkıp gelmeden önce boğazımın kuruluğunu geçirecek kadar su içebileciğimi söylemiştiTamam canım inşallah dayanırım çok sıcak su çok içerim genelde
Nasıl çıktı peki canım içtin mi su etkiledi mi ?Bana bilgi veren hemşire sabah kalkıp gelmeden önce boğazımın kuruluğunu geçirecek kadar su içebileciğimi söylemişti
Ayy maşallahŞimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin içindün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı
Teşekkür ederim bebişimKanka karnında pek kibarhiç öyle alıp başını gitmemiş ben o sarı civcivin kumral saçlarından öperim
Ay ben rahat 1 litre içmişimdir gitmedenBana bilgi veren hemşire sabah kalkıp gelmeden önce boğazımın kuruluğunu geçirecek kadar su içebileciğimi söylemişti
Üç kişilik harika bir fotoğrafBir göbüş de benden gelsin
Aşkım ben daha yaptırmadım ama sabahları susuz uyanıyorum o yüzden sorayım dedimNasıl çıktı peki canım içtin mi su etkiledi mi ?
Kanka o yana doğru olması kiloylamı alakalı, dün dedim eşime karnım sadece öne çıkıyor yana hiç gitmedi diyeTeşekkür ederim bebişimyana genişliyorum ya. Kilom zaten fazla olduğu için göbeğim öne doğru çıkmadı sizinkiler gibi
Az olmuş aşkoAy ben rahat 1 litre içmişimdir gitmeden
Söylediklerimin bilimselliği yok aşkım salliyor olabilirimKanka o yana doğru olması kiloylamı alakalı, dün dedim eşime karnım sadece öne çıkıyor yana hiç gitmedi diye
Canım pamuk polyester karışımlı diyor kumaşı için bence almaKızlar, bu atletleri çok beğendim ama Trendyol’ dan mesela bu mağazayı hiç bilmiyorum, kalitesinden şüphe ediyorum, alsam mı bilemedim
EFU BABY 5'li Fitilli İp Askılı Kalp Desenli Kız Bebek Body Zıbın - Fiyatı, Yorumları
EFU BABY 5'li Fitilli İp Askılı Kalp Desenli Kız Bebek Body Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Testimden şüphe ettim ya çok su içmişim benAz olmuş aşkogünlük su dozunu içip gitmeliydin
Cinsiyet hurafesine 13.haftada dr kız dedikten sonra inanmayı bıraktım kankaSöylediklerimin bilimselliği yok aşkım salliyor olabilirimbence bebeğin cinsiyetiyle de ilgisi yok tamamen anne vücuduyla ilgili bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?