Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Oyy masallah canım o sımdı ne mutludur kardesı geliyo diye

Hahah sepidee bekliyorum bu performansı senden de gitmeden önceki aksam Allah ne verdiyse yi
Canim valla tatlının etkisi oluyor malesef ama tabi doktorun bisey demiyorsa bilemiyorum.
Ay hicbisey demedi doktor bana. Ama zaten baya yüksek çıktı benim. Belki daha az yüksek çıkardı ama yine de yüksek çıkardı diye düşünüyorum
Illa ki öyle canim 100ken 200 cikmasina sebep olmaz zaten. Ama biraz da olsa etkiler.
Bana doktor bir kare cikolataya bile izin vermiyor öyle söyleyeyim tatlı yememenin önemini
Yiaaa göbekli bir bağyannn ne hoşsun öyle
Uyyy kızını seveyim. Tam kuzuuu. Kardesinin yaninda uyumus yaa güzellikler maşallah tüm evlatlarımızaa

Teşekkür ederim bebişim yana genişliyorum ya. Kilom zaten fazla olduğu için göbeğim öne doğru çıkmadı sizinkiler gibi
Kiz bebek kanka yablara genişler. Ogluşlar ortada. Lütfen artik sende bir anasın. Bunlari ogrenmen lazim. Ilerde sende kizlarina ogreteceksin bunlari. Nesilden nesile aktaracagiz bunu

ben bu kızceyiii yirimmm maşallah sarı bu kız ya
adminim at arada böyle resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…