- 1 Nisan 2025
- 912
- 1.318
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.501
Oyy masallah canım o sımdı ne mutludur kardesı geliyo diyeŞimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin içindün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı
HahahBen senim zatensepide sen de yükleme öncesi tatlı yersen ikna olcam buna ya şaka bir yana 16-17 saat geçmiş oluyor üzerinden. Vücut onu tolere edemediyse zaten şekerim vardır yani öyle düşünüyorum. Açlık da normal çıkıyor ayrıca. Etkisi olsaydı açlık da yüksek çıkmaz mıydı
Illa ki öyle canim 100ken 200 cikmasina sebep olmaz zaten. Ama biraz da olsa etkiler.Ay hicbisey demedi doktor bana. Ama zaten baya yüksek çıktı benim. Belki daha az yüksek çıkardı ama yine de yüksek çıkardı diye düşünüyorum
Yiaaa göbekli bir bağyannn ne hoşsun öyleŞimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin içindün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı
Oy masallah canım. Elbisene de bayıldmBir göbüş de benden gelsin
Yok canım konusmadim valla fırça yiyecem insülin baslariz diyecek diyeCanım siz ne yaptınız? Konuştunuz mu sonuçları doktorla? Ne önerdi?
Doktor dediğin şöyle korku salacak sshsjYok canım konusmadim valla fırça yiyecem insülin baslariz diyecek diye
Zaten haftaya kontrolüm var yine. O zaman sorarım artik. Alırım boyumun ölçüsünü gelirim
Kiz bebek kankaTeşekkür ederim bebişimyana genişliyorum ya. Kilom zaten fazla olduğu için göbeğim öne doğru çıkmadı sizinkiler gibi
ben bu kızceyiii yirimmm maşallah sarı bu kız yaŞimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin içindün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı
oyyyy cicekli elbiseli ikiz göbüşBir göbüş de benden gelsin
Oyyy artik ikiz oldugu anlaşılır haftalardasınnnBir göbüş de benden gelsin
Kahkaha attımDoktor dediğin şöyle korku salacak sshsj
Anladığını sanmıyorum ya. Kardeş deyince göbeğimi gösteriyor ama içinde bebek olduğunu kavraması çok zor bence Aralık'ta anlar artıkOyy masallah canım o sımdı ne mutludur kardesı geliyo diye
Hahaha unutulmasın tabi bu engin bilgiler aktarmaz miyimKiz bebek kankayablara genişler. Ogluşlar ortada. Lütfen artik sende bir anasın. Bunlari ogrenmen lazim. Ilerde sende kizlarina ogreteceksin bunlari. Nesilden nesile aktaracagiz bunu
Ben 34 yaşındayım bebeğim. Aynada fotoğraf olayına alışamadımben bu kızceyiii yirimmm maşallah sarı bu kız ya
adminim at arada böyle resimler
Kiz kac tane alcan 1 tane yetmiyo muAnalarrr banyo havlusu kaç tane alayımmm
Bana da şimdi sudan bişey olmaz dedi doktorumannabelica kuzu ben su içebilir miyim diye sordum bişey yemeyin suyla ilgili kısıtlama yok dedi hemşire bu arada göbek paylaşımlarınızı daha sık bekliyoruzz pek güzelsiniz Beyazyasemin
Görende 55 yaşında sanar. Arkadaşlar daha 36 yaşında bekar arkadaşlarım var benim. Kendinize gelinBen 34 yaşındayım bebeğim. Aynada fotoğraf olayına alışamadımAma daha sık yapicam sizin için
Bence 2Analarrr banyo havlusu kaç tane alayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?