- 18 Temmuz 2022
- 6.763
- 11.492
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.521
Benimkilerin çoğu bekar hala. Sosyal medyada görüp de özenmiyor değilim bazenGörende 55 yaşında sanar. Arkadaşlar daha 36 yaşında bekar arkadaşlarım var benim. Kendinize gelin
Haklısın bencedeKahkaha attım
Ya ama napayim haftaya gidince fırça yicem zatenbide evde gitmeden de mi fırça yiyim. Hic gerek yok
Benım cocukların yas ve algılama konusunda bilgi sıfırlıgım pekı askoAnladığını sanmıyorum ya. Kardeş deyince göbeğimi gösteriyor ama içinde bebek olduğunu kavraması çok zor bence Aralık'ta anlar artık
Harika pozitif bir bakış açısıDahiliye+diyetisyen ve gerekli olursa insülin dedi kızlar. Sürpriz değil zaten üzülmedim o yüzdenyarin sabah gidiyorum dahiliyeye. İyi ki tatlı yemişim testten önce şimdi yasak çünkü
Kendi kızında göreceksin aşkım. Bana mesela 2 yaş büyük gelirdi. Aslinda bebek oluyor halaBenım cocukların yas ve algılama konusunda bilgi sıfırlıgım pekı asko
Yavrum valla gebelik şekeri kötü tabi ama daha kötü senaryoların yanında bu çok da dert değil cidden. Takmamaya çalışıyorum o yüzdenHarika pozitif bir bakış açısıohh sefan olsun yemeseydin pişman olacaktın
Kanka gebelik şekeri peki önceki gebeliğinde varmıydı?Yavrum valla gebelik şekeri kötü tabi ama daha kötü senaryoların yanında bu çok da dert değil cidden. Takmamaya çalışıyorum o yüzden
Benim en daha büyük yaşta bekar tanıdıklarım da var da onu yaznadim bile. Bende 1 aydir 32 yas oldum. Benim kendi yaşıtım o kadar cok ki bekar arkadasim. Ve cogu dusunmuyor evlenmeyi. Evlilik icin bence belli bir yas var sonra insanlarin kafasi baska calisiyor cogu kaçıyor evlenmektenBenimkilerin çoğu bekar hala. Sosyal medyada görüp de özenmiyor değilim bazen
Canım pamuk polyester karışımlı diyor kumaşı için bence alma
Oyyy ne diyorsun yaaaDahiliye+diyetisyen ve gerekli olursa insülin dedi kızlar. Sürpriz değil zaten üzülmedim o yüzdenyarin sabah gidiyorum dahiliyeye. İyi ki tatlı yemişim testten önce şimdi yasak çünkü
Çok teşekkür ederiz teyzesiiMaşallah canım, yerim ben bunu yaaa, cici şey
Yoktu bebeğim ya. Hatta yüklemede çok düşük çıkmıştı şekerim ona şaşırmıştım. Doktora bu normal mi diye sorma gereği duymuştum normal demişti. Bu kez daha da kontrollü gidiyorum kilo konusunda falan ama sakınan göze çöp battıKanka gebelik şekeri peki önceki gebeliğinde varmıydı?
Ama benim yüzüme çok yansıdıkız cok normal bende okadar aldım
aşko o zaman senin bir gün öncesinden gömdüğün tatlıdan kesinYoktu bebeğim ya. Hatta yüklemede çok düşük çıkmıştı şekerim ona şaşırmıştım. Doktora bu normal mi diye sorma gereği duymuştum normal demişti. Bu kez daha da kontrollü gidiyorum kilo konusunda falan ama sakınan göze çöp battı
Ya bana evet 2 yas kocamab gelıyoo nasıl bebek olurKendi kızında göreceksin aşkım. Bana mesela 2 yaş büyük gelirdi. Aslinda bebek oluyor hala
Ay inşallah demesin ikimize da ya adı bile korkutucu dimiOyyy ne diyorsun yaaa
Benim doktorum o zaman kaçış yok bu defa insülin der deseneee
Ben nerelere gidemmmmm....
Bari bana da az zaman verse benimki.
Arsız yaadaha tatlıyı savunuyor
aşko o zaman senin bir gün öncesinden gömdüğün tatlıdan kesinşimdi bir kız takip ediyorum, şeker yüklemesi yaptırdı ama benim hatamı yapmayın demiş, gecesinde dondurma yemiş
Görümcemin kızı 4 yaşında hala bebek görünüyor diyor, boyu belimdeYa bana evet 2 yas kocamab gelıyoo nasıl bebek olurya ben cok bilgi birikimsiz bir anneyimm nasıl olcak ahahahaha
Ya ben yarın dahiliyeye sorayım bakalım içime sinmedi bu benim böyle yaaşko o zaman senin bir gün öncesinden gömdüğün tatlıdan kesinşimdi bir kız takip ediyorum, şeker yüklemesi yaptırdı ama benim hatamı yapmayın demiş, gecesinde dondurma yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?