Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Benimkilerin çoğu bekar hala. Sosyal medyada görüp de özenmiyor değilim bazen
Benim en daha büyük yaşta bekar tanıdıklarım da var da onu yaznadim bile. Bende 1 aydir 32 yas oldum. Benim kendi yaşıtım o kadar cok ki bekar arkadasim. Ve cogu dusunmuyor evlenmeyi. Evlilik icin bence belli bir yas var sonra insanlarin kafasi baska calisiyor cogu kaçıyor evlenmekten
Ne özenmesi bosver bak senin pammmuk gibi kızların var. Onlar az büyüyünce sende feraha ereceksin (inşşş)

Dahiliye+diyetisyen ve gerekli olursa insülin dedi kızlar. Sürpriz değil zaten üzülmedim o yüzden yarin sabah gidiyorum dahiliyeye. İyi ki tatlı yemişim testten önce şimdi yasak çünkü
Oyyy ne diyorsun yaaa
Benim doktorum o zaman kaçış yok bu defa insülin der deseneee
Ben nerelere gidemmmmm....
Bari bana da az zaman verse benimki.
Arsız yaa daha tatlıyı savunuyor

Kanka gebelik şekeri peki önceki gebeliğinde varmıydı?
Yoktu bebeğim ya. Hatta yüklemede çok düşük çıkmıştı şekerim ona şaşırmıştım. Doktora bu normal mi diye sorma gereği duymuştum normal demişti. Bu kez daha da kontrollü gidiyorum kilo konusunda falan ama sakınan göze çöp battı

aşko o zaman senin bir gün öncesinden gömdüğün tatlıdan kesin şimdi bir kız takip ediyorum, şeker yüklemesi yaptırdı ama benim hatamı yapmayın demiş, gecesinde dondurma yemiş

aşko o zaman senin bir gün öncesinden gömdüğün tatlıdan kesin şimdi bir kız takip ediyorum, şeker yüklemesi yaptırdı ama benim hatamı yapmayın demiş, gecesinde dondurma yemiş
annabelica ben de bunu dicektim sana, önceki gün yediklerin de etki ediyor, mesela yağlı yemek et falan yiyince ertesi gün kolesterol değeri daha yüksek çıkabiliyor. Çok mu fark vardı acaba normal değerden, önceden yediğinin etkisi olmuş olabilir mi?

Ya ben yarın dahiliyeye sorayım bakalım içime sinmedi bu benim böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…