Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bence 1 adet çünkü bakıyorum da banyo sonrası müsline falan da sarıyorlar pratik oluyor galiba özellikle yaz aylarında
Kızlar ben niye hep kışa odaklamışım kendimi yazı falan düşünmüyorum ama annabelica dediği mantıklı çiş falan yaparsa 2.havlu yedekte dursun diyorum

Canım ya şöyle oldu ben saatlerce aç kaldım işimle ilgili aksilik oldu öğlen 3e kadar aç kaldım. Sonra eşimle buluştuk dışarda yemek yiyelim dedik. Uzun süre aç kaldıktan sonra bir sürü yemek yiyip üstüne de kabak tatlısı yedim. Üzerinde de ayıptır söylemesi tahin ve ceviz vardı (Anlatırken ağzım sulandı ) 1. Saat üst sınır 180miş. Benimki 202 çıktı. Açlık ve 2. Saat normal çıktı

Yavrum valla gebelik şekeri kötü tabi ama daha kötü senaryoların yanında bu çok da dert değil cidden. Takmamaya çalışıyorum o yüzden
Canım aynı ben de senin gibi düşünüyorum. Çaresi var nasıl olsa. Bir de bu dönemde evde glukometre olması çok iyi oluyor. Şu 2haftada yemeklerden önce ve sonra düzenli ölçüyorum ben. Hatta bazen ara öğünlerde kaçamak yaparsam o zaman da ölçüyorum ve şu kanıya vardım. Hamurişi tüketince yanında mutlaka ayran içilmeli çünkü kan şekerini çok güzel yönetiyor. Mesela bugün ayıptır söylemesi yanında ayranla 1dilim su böreği yedim ve 1 saat sonra kan şekerim 115ti. Bir kaç kere deneyimledim bu olayı

Duymuştum kuzum bunu. Meyveleri de yoğurt veya kuruyemişle yiyince dengeleniyormuş. Şeker ölçümü doktor benden de ister muhtemelen. Senin kadın doğumcun mu takip ediyor ölçümlerini. Benimki direkt dahiliyeye ve diyetisyene postaladı

Minik bir şeker ölçüm defteri verdi doktorum canım. 3 ana 3 ara öğün yapalım dedi. Diyetisyene yönlendirdi. O bir liste hazırladı ama öyle çok kısıtlamalı falan değil. Beyaz ekmek yok. Bir öğün sebze yemeği, 1 öğün protein mutlaka dedi. Ana ara her öğünde süt grubu var mutlaka.
Açlık tokluk ölçüp deftere yazıyorum. 10gün yazıp attım doktoruma. O sonuçlarıma iyi dedi. Diyetisyen de haftada bir öğle ara öğününe sütlü tatlı ekleyebilirsin artık dedi hatta. Şimdi biraz esnettim. Arada yanında süt grubu ile ölçülü hamur işi ya da minik bi kurabiye falan da yiyorum ama 1 saat sonra yine temkinli olmak adına ölçüm yapıyorum yüksek çıkmıyor. Doktorum tokluk 140ı geçmediği sürece sorun yok dedi

Bir gobek de benden gelsin 26 + 4'ten merhabaaa
Ya ne güzel keşke benimkide böyle olsa ben kendimde kiloluyum biraz ama şuan göbeğim beklediğimden daha çok çıkıyor açıkcası ve aslında 1ay öncesine kadar kilo falan almamıştım son bir aydır kilo alıyorum ama şimdiden 7-8aylıkmış gibi göbeğim keşke bende böyle kibar hamişlerden olabilseydim

Ölçüm yapıldığı sürece esnetmekten bişey olmaz bence de. İnsan zamanla kendi kurallarını koyuyor zaten. Baktın bişey olmuyor ye gitsin. Yükseldiği noktada azaltırsın

Kuzu valla ben de kilolu olduğum için öyle güzel durmuyor. Kızlar zayıflar maşallah. Bebek büyüdükçe göbek çıkıveriyor. Benim de yayılmış bir göbeğim var. Ama çok seviyorum göbeğimi. Çünkü bebeğim var içinde

Ya bende seviyorum o ayrı tabi ama hani genelde biraz kilolu olanlar iç karnı geniş olur hamileliği pek belli olmaz ya bende öyle olurum sandım çünkü annemde öyleymiş sancısı tuttuğunda ebe sen hamilemiydin demiş kız kardeşimde öyleydi hiç belli olmuyordu o yüzden sandım ki benimde öyle olabilir çünkü evde hepimizin hamileliğindede hiç bulantı vs olmadı bu da onlar gibi olur düşüncesi vardı bende bide erkek olduğu için heralde erkek bebek olunca daha sivri oluyormuş ya karın öyle yani bide kaburgam batıyor gibi oluyor bunun içinde erkenmiş gibi geliyor bi bende mi acaba bu yoksa seninde böyle kaburga batıyormuş hissi oluyomu özellikle sağ tarafta

aşko o zaman senin bir gün öncesinden gömdüğün tatlıdan kesin şimdi bir kız takip ediyorum, şeker yüklemesi yaptırdı ama benim hatamı yapmayın demiş, gecesinde dondurma yemiş
Ben bunu deyip duruyorum ama beni kimse dinlemiyorrr
Ay inşallah demesin ikimize da ya adı bile korkutucu dimi
Ayyy aman Allahım korusun demesin gerçekten yaaa cok can sıkıcı birseyyy...

Yok canım hiç yok bende kaburga batması. İlk bebeğimde de olmadı. Benim hamileliğim de çok belli oluyor kuzum. Herkes soruyor artık. Sivri olmasa da kocaman bişey var orada görmemek mümkün değil ya senin bebeğin büyümüş baya demekki kaburgaya kadar bastırıyor

Ya ne güzel çıtı pıtı bir hamiş

Ayy masallah arkadasım cok guzeşsınız

Cok tesekkurler kizlar , hepimiz cok guzeliz bebeklerimizle <3

Ben hamilelik oncesinden sindirim kaynaklı sorunlarımdan dolayi karbonhidrati , gluteni kesmek zorunda kalmistim orada kilo verdim, hamilelikte de o diyete devam ediyorum o yuzden cok kilo alamadım hatta kafama da takiyordum acaba bebege yetiyor mu yediklerim diye ama cok sukur şimdilik her sey yolunda. Karnım da resmen son 2 haftadır buyudu sizle paylaşmak istedim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…