- 15 Ağustos 2024
- 929
- 1.591
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.161
Ilk hamileliğimde evet canım son 3 ayım öyle gectiydi dikkat etmem gerekdi yediklerimeCanım sorma vallahi. Yine ben bu haftalara kadar iyi tutabilmisim dengede demek ki. Artik bu saatten sonra yapacak birsey yok. Doktor ne diyorsa o.
Sende mi hamilelikte kullandin insülin?
Ye canım ye bende dün son pilavımı yemişim haberim yokmuşGeçmiş olsun canımben de şu teste girmeden bol bol makarna yiyim son olacak gibi
Ben de bu ara tatlı şeylere düştüm kahretsin ki… 3. Trimester böyle oluyorDiye diye normal çıkacak şeyi yükselticez
Bende etkilendim az önce oturup tatlı yedimnormalde gündüzün bu saati tatlı yenirmi cumartesi kara haberi alırsam yiyemem diye
Yarın senin kaçta aşko?
Açlık referans değeri 90Yaaareferans değerleri neydi acaba? Benimkinde 2. Saat 140 altı olmalıydı, altında ama ona yakın çıktı, 1. Saatin yüksek sanırım sadece. Diyetle toparlanır
Tam 180 çıkmış, biraz altında çıksaymış iyiymiş değerler aslındaAçlık referans değeri 90
Tokluk 1 saat 180
Tokluk 2 saat 153
Aynen bana sınırdasın dedi o yüzden seni şekerin var olarak baz alıyorum dedi beni bozan ilk tokluk değeri oldu 180 çıkınca dedim galiba elendim
Ama çok fena oldum öyle böyle değil yani gözlerim karardıTam 180 çıkmış, biraz altında çıksaymış iyiymiş değerler aslında
Karaciğer yağlanması çıktıktan sonra yorum yapmayı bıraktımGerçekten koca grupta şekeri düzgün çıkan sanırım 2 kişi
Şu yatakta ağlayan kızmıydı oBen de bu ara tatlı şeylere düştüm kahretsin ki… 3. Trimester böyle oluyor( bir video vardı kadın canı snicker istiyor diye ağlıyordu, sadece haftada 500 gr alma hakkım var diye o aklıma geliyo hep
Canım hadi inşallah hamilelikte de öyle gelsin sonuçlarınHayır zayıf da değilimtek güvencem son 2 yıldır yaptırdığım açlık kan şekeri ölçümleriydi hep 70-80 arası
2-3 hafta önce sağlık ocağında sonuç 74 çıktı kuzu inşallah gene öyle olur ama tokluk hiç bilmiyorum tabiCanım hadi inşallah hamilelikte de öyle gelsin sonuçların
Tedbiri elden bırakmamak lazım aşko. Doğumdan sonra ye patlayana kadar tatlılarını simdi şurda bi 3 ay ara ver azalt en azındanEn yeşillisinden
ay gerçekten öyle o yüzden tırsıyorum bende
Gayet güzel gelmiş canım. Toklukta üst sınırı geçmezse sıkıntı yok demektir.2-3 hafta önce sağlık ocağında sonuç 74 çıktı kuzu inşallah gene öyle olur ama tokluk hiç bilmiyorum tabi
Yarın pişi atarsam bilin ki yırttım, salata atarsam diyet kervanına katıldım hahahaGayet güzel gelmiş canım. Toklukta üst sınırı geçmezse sıkıntı yok demektir.
Aşkım benim son bir hafta psikolojik oldu ben tatlı yemiyorum çünkü, burda okuya okuya bendede çıkacak yiyeyim bari moduna girdimTedbiri elden bırakmamak lazım aşko. Doğumdan sonra ye patlayana kadar tatlılarını simdi şurda bi 3 ay ara ver azalt en azından
Ultrasonda yanılma çok oluyor kilodan dolayı da hemen sezeryan olursun demeside saçma daha zamanımız var sonuçta ne olacağını bilemezDüşün bana 26 da 1230 gr dediama ertesi gün başka yere gittim 1070 gr dedi. Valla bende şaşırdım ne yapacağımı doğunca göreceğiz bakalım
İnsülin kullanmadan diyetle mi götürdün son 3 ay yani canım ?Ilk hamileliğimde evet canım son 3 ayım öyle gectiydi dikkat etmem gerekdi yediklerime
şimdi şekerim olduğunu sanmıyorum daha baktırmadım baktırmam gerek
Kuzu ben kaçırdım sanırım orayı kilon mu fazla ya da karbonhidrat, tatlı ne kadar yiyorsunİnsülin kullanmadan diyetle mi götürdün son 3 ay yani canım ?
Diyet bana etki etmiyor artık ya normal nasıl besleniliyordu unuttum ben
Artık ben diyetten bir adım öteye gidiyorum galiba.
Canım nende çok yemiyorum iştahım da yok üstelik aburcubur hiiiç yemiyorum tatlı vs hiç yemiyorum. Ama işte ortada durumlar
Tamam anlaştıkYarın pişi atarsam bilin ki yırttım, salata atarsam diyet kervanına katıldım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?