Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım sorma vallahi. Yine ben bu haftalara kadar iyi tutabilmisim dengede demek ki. Artik bu saatten sonra yapacak birsey yok. Doktor ne diyorsa o.
Sende mi hamilelikte kullandin insülin?
Ilk hamileliğimde evet canım son 3 ayım öyle gectiydi dikkat etmem gerekdi yediklerime
şimdi şekerim olduğunu sanmıyorum daha baktırmadım baktırmam gerek

Diye diye normal çıkacak şeyi yükselticez
Bende etkilendim az önce oturup tatlı yedim normalde gündüzün bu saati tatlı yenirmi cumartesi kara haberi alırsam yiyemem diye
Yarın senin kaçta aşko?
Ben de bu ara tatlı şeylere düştüm kahretsin ki… 3. Trimester böyle oluyor ( bir video vardı kadın canı snicker istiyor diye ağlıyordu, sadece haftada 500 gr alma hakkım var diye o aklıma geliyo hep

Yaaa referans değerleri neydi acaba? Benimkinde 2. Saat 140 altı olmalıydı, altında ama ona yakın çıktı, 1. Saatin yüksek sanırım sadece. Diyetle toparlanır
Açlık referans değeri 90
Tokluk 1 saat 180
Tokluk 2 saat 153
Aynen bana sınırdasın dedi o yüzden seni şekerin var olarak baz alıyorum dedi beni bozan ilk tokluk değeri oldu 180 çıkınca dedim galiba elendim

Ben de bu ara tatlı şeylere düştüm kahretsin ki… 3. Trimester böyle oluyor ( bir video vardı kadın canı snicker istiyor diye ağlıyordu, sadece haftada 500 gr alma hakkım var diye o aklıma geliyo hep
Şu yatakta ağlayan kızmıydı o

Düşün bana 26 da 1230 gr dedi ama ertesi gün başka yere gittim 1070 gr dedi. Valla bende şaşırdım ne yapacağımı doğunca göreceğiz bakalım
Ultrasonda yanılma çok oluyor kilodan dolayı da hemen sezeryan olursun demeside saçma daha zamanımız var sonuçta ne olacağını bilemez

Ilk hamileliğimde evet canım son 3 ayım öyle gectiydi dikkat etmem gerekdi yediklerime
şimdi şekerim olduğunu sanmıyorum daha baktırmadım baktırmam gerek
İnsülin kullanmadan diyetle mi götürdün son 3 ay yani canım ?
Diyet bana etki etmiyor artık ya normal nasıl besleniliyordu unuttum ben
Artık ben diyetten bir adım öteye gidiyorum galiba.
Canım nende çok yemiyorum iştahım da yok üstelik aburcubur hiiiç yemiyorum tatlı vs hiç yemiyorum. Ama işte ortada durumlar

Kizlar bildiginiz hamile abiye satan bi site var mi kac gundyr bakiniyorum hic bir sey bulamadim.yakin akraba dugunune katilicam 2 ay sonra ama olsun simdiden bakiyorum

Kuzu ben kaçırdım sanırım orayı kilon mu fazla ya da karbonhidrat, tatlı ne kadar yiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…