Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bende jiletle devam göremediğim için artık ama eşinden rica etsen yardımcı olmaz mı eşin yani sonuçta?
Canım tabiki yardımcı olur, olmaz olur muuu ama şimdilik halledebiliyorum jiletle devam. Erişimim tamamen kısıtlı hale gelince mecburen eşime devredicem artik napim

Ebru gündeşten “sen harikasın” armağan ediyorum sana
Yanına askı koyayım dedim anlayın diye H&Mi astronot tulum 1-2 aylık canlar bu. Ben 4-6 almak istemedim çünkü hava mersinde ısınır o zamanlar giyilmez. 2-4 stokta hiç bulamadım 0-1 çok küçük olur dedim içinde kıyafet olunca o yüzden ilk zamanlar hastaneye getir götür vs giyer diye 1-2 aldım karışımla da şapka kısmı olmadan 2.5 karış kadar Pamlok sepide

Eklentiler

• 1000133780.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000133781.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 47
Ouyiii içinde hayal ediyorum
Kanka kalıbı baya büyük o zaman askı o kadar kaldıysa yanında

Aşkım kalınlık nasıl

Ben bunu deyip duruyorum ama beni kimse dinlemiyorrr

Ayyy aman Allahım korusun demesin gerçekten yaaa cok can sıkıcı birseyyy...
Bundan sonra dinlicem pişman oldum yarın dahiliyede sorcam kuzum. Eğer gerçekten bir gün önce yediklerimiz çok etkiliyorsa kızlara söyleyelim de onlar dikkat eder artık

Ouyiii içinde hayal ediyorum
Kanka kalıbı baya büyük o zaman askı o kadar kaldıysa yanında
Ya aslında eşyaların çoğunu H&M almış biri olarak kalıpları bence küçük ama bu tulumda büyük yapmışlar bence aralık - ocak dönemini rahat rahat 1-2 götürür. Ama 2-4 olsa ben onu alırdım da some stok problems sonra biter diye de dayanamadım ilk aldığım şeydi bu

Bundan sonra dinlicem pişman oldum yarın dahiliyede sorcam kuzum. Eğer gerçekten bir gün önce yediklerimiz çok etkiliyorsa kızlara söyleyelim de onlar dikkat eder artık

Burada ilk once 1 saatlik yapıyorlar yuksek çıkarsa 3 saatlik yapıyorlar , ben dun yaptirmistim doktorum bugun 3 saatlik icin randevu almama istedi.

Bu hafta da aksi gibi hep reçeller vs yemiştim :) etkiliyordur belki ama doktor bana ne yapıyorsan devam et zaten rutininde kac cikiyor onu gormek istiyoruz demisti.

Su konusunda da verdikleri sekerli su'dan bi yudum aldıktan sonra normal su dahil hic bi sey yenilip icilmeyecek son kan alinana kadar demisti. Sekerli su'dan bi yudum alana kadar normal su serbest demisti.

Sabahtan beri giremedim 15 sayfa olmuş ne konuştunuz bu kadar tek tek okudum, kötü haber yok ya çok şükür
31k olmuşuz Kasım annelerini yakaladık suuuduru68 grupta ilk haftalar konuşulmuştu kimse yazmıyor diye yakınmıştık. Bulantılar geçince açılırız dedik. Fena açıldık

Kuzum işte ben rutinimin dışına çıkmış oldum aslında. Bir gün önce abarttım yemeği ve çok ağır tatlı yedim. Hamileyken tatlı hiç yememiştim nerdeyse. Neyse bakalım yarın doktor ne dicek bi gideyim de. Son sözü doktor söylesin

Kanka diğer kalın olandan şu an var stok bakmak istersen

Ama kalıpları küçük dediğine şaşırdım herkeste tam diyordu hm’ye işte instaya güvenmeyecez, ben o zaman 2-4 kıyafette stoklayım

ben de dun uyandigimda hic ac degildim ve ağzımda tatli bi tat vardi teste gitmeden, inat gibi yemisiz tatlilari resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…