- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.113
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.561
Canım tabiki yardımcı olur, olmaz olur muuuBende jiletle devam göremediğim için artıkama eşinden rica etsen yardımcı olmaz mı eşin yani sonuçta?
Yine güzel bir göbek ve bebekBir gobek de benden gelsin 26 + 4'ten merhabaaa
Yanına askı koyayım dedim anlayın diyeEbru gündeşten “sen harikasın” armağan ediyorum sana
OuyiiiYanına askı koyayım dedim anlayın diyeH&Mi astronot tulum 1-2 aylık canlar bu. Ben 4-6 almak istemedim çünkü hava mersinde ısınır o zamanlar giyilmez. 2-4 stokta hiç bulamadım 0-1 çok küçük olur dedim içinde kıyafet olunca o yüzden ilk zamanlar hastaneye getir götür vs giyer diye 1-2 aldım karışımla da şapka kısmı olmadan 2.5 karış kadar Pamlok sepide
Aşkım kalınlık nasılYanına askı koyayım dedim anlayın diyeH&Mi astronot tulum 1-2 aylık canlar bu. Ben 4-6 almak istemedim çünkü hava mersinde ısınır o zamanlar giyilmez. 2-4 stokta hiç bulamadım 0-1 çok küçük olur dedim içinde kıyafet olunca o yüzden ilk zamanlar hastaneye getir götür vs giyer diye 1-2 aldım karışımla da şapka kısmı olmadan 2.5 karış kadar Pamlok sepide
Bundan sonra dinlicem pişman oldumBen bunu deyip duruyorum ama beni kimse dinlemiyorrr
Ayyy aman Allahım korusun demesin gerçekten yaaacok can sıkıcı birseyyy...
Ya aslında eşyaların çoğunu H&M almış biri olarak kalıpları bence küçük ama bu tulumda büyük yapmışlar bence aralık - ocak dönemini rahat rahat 1-2 götürür. Ama 2-4 olsa ben onu alırdım da some stok problemsOuyiiiiçinde hayal ediyorum
Kanka kalıbı baya büyük o zaman askı o kadar kaldıysa yanında
Kuzu çok kalın değil bence orta yaAşkım kalınlık nasıl
Bundan sonra dinlicem pişman oldumyarın dahiliyede sorcam kuzum. Eğer gerçekten bir gün önce yediklerimiz çok etkiliyorsa kızlara söyleyelim de onlar dikkat eder artık
31k olmuşuz Kasım annelerini yakaladıkSabahtan beri giremedim 15 sayfa olmuş ne konuştunuz bu kadartek tek okudum, kötü haber yok ya çok şükür
Kimse tutamıyor31k olmuşuz Kasım annelerini yakaladıksuuuduru68 grupta ilk haftalar konuşulmuştu kimse yazmıyor diye yakınmıştık. Bulantılar geçince açılırız dedik. Fena açıldık
Kuzum işte ben rutinimin dışına çıkmış oldum aslında. Bir gün önce abarttım yemeği ve çok ağır tatlı yedim. Hamileyken tatlı hiç yememiştim nerdeyse. Neyse bakalım yarın doktor ne dicek bi gideyim de. Son sözü doktor söylesinBurada ilk once 1 saatlik yapıyorlar yuksek çıkarsa 3 saatlik yapıyorlar , ben dun yaptirmistim doktorum bugun 3 saatlik icin randevu almama istedi.
Bu hafta da aksi gibi hep reçeller vs yemiştim :) etkiliyordur belki ama doktor bana ne yapıyorsan devam et zaten rutininde kac cikiyor onu gormek istiyoruz demisti.
Su konusunda da verdikleri sekerli su'dan bi yudum aldıktan sonra normal su dahil hic bi sey yenilip icilmeyecek son kan alinana kadar demisti. Sekerli su'dan bi yudum alana kadar normal su serbest demisti.
Kanka diğer kalın olandan şu an var stok bakmak istersenYa aslında eşyaların çoğunu H&M almış biri olarak kalıpları bence küçük ama bu tulumda büyük yapmışlar bence aralık - ocak dönemini rahat rahat 1-2 götürür. Ama 2-4 olsa ben onu alırdım da some stok problemssonra biter diye de dayanamadım ilk aldığım şeydi bu
Ama kalıpları küçük dediğine şaşırdım herkeste tam diyordu hm’yeYa aslında eşyaların çoğunu H&M almış biri olarak kalıpları bence küçük ama bu tulumda büyük yapmışlar bence aralık - ocak dönemini rahat rahat 1-2 götürür. Ama 2-4 olsa ben onu alırdım da some stok problemssonra biter diye de dayanamadım ilk aldığım şeydi bu
Ben kıyafet anlamında tek çöp alamam artıkKanka diğer kalın olandan şu an var stok bakmak istersen
Aşko hm harici tavsiye edeceğin marka var mı, sonuçta sen gördün baktın kalitesini kalıbınıBen kıyafet anlamında tek çöp alamam artıkçıktı
Ya ben de onu dicektim şimdi. H&m tam kalıp diye düşünüyorumAma kalıpları küçük dediğine şaşırdım herkeste tam diyordu hm’yeişte instaya güvenmeyecez, ben o zaman 2-4 kıyafette stoklayım
Kuzum ben şunları 1-2 almışım en başta hevesle gecen baktım baya el kadar. Sonra H&M'den aldığım her şeyi 2-4 aldımAma kalıpları küçük dediğine şaşırdım herkeste tam diyordu hm’yeişte instaya güvenmeyecez, ben o zaman 2-4 kıyafette stoklayım
ben de dun uyandigimda hic ac degildim ve ağzımda tatli bi tat vardi teste gitmeden, inat gibi yemisiz tatlilari resmenKuzum işte ben rutinimin dışına çıkmış oldum aslında. Bir gün önce abarttım yemeği ve çok ağır tatlı yedim. Hamileyken tatlı hiç yememiştim nerdeyse. Neyse bakalım yarın doktor ne dicek bi gideyim de. Son sözü doktor söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?