- 15 Ağustos 2024
- 929
- 1.591
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.581
Carters bence orta seviye.Aşko hm harici tavsiye edeceğin marka var mı, sonuçta sen gördün baktın kalitesini kalıbını
Allahımmm çok tatlı yaaaYanına askı koyayım dedim anlayın diyeH&Mi astronot tulum 1-2 aylık canlar bu. Ben 4-6 almak istemedim çünkü hava mersinde ısınır o zamanlar giyilmez. 2-4 stokta hiç bulamadım 0-1 çok küçük olur dedim içinde kıyafet olunca o yüzden ilk zamanlar hastaneye getir götür vs giyer diye 1-2 aldım karışımla da şapka kısmı olmadan 2.5 karış kadar Pamlok sepide
Yarın kontrolüm var doktora soracağım bakalım. Bizim burda kullandığımız bi uygulama var hem tüm ultrason kayıtlarına bakabildiğimiz ( video şeklinde gittiğim kontrollerdeki ultrason çekimleri) hemde haftasına göre yapılacak tahliller vs var. Birde bebek karakterimiz var üstüne tıkladıkça anne babaya küçük notlar gösteren. Orda az önce bakarken kaburga kemiğinde ağrı oluşturduğum için özür dilerim anne yazan bi yazı çıkmıştı normaldir belki ama yinede sormayı düşünüyorum özellikle yemek donrası otururken sürekli batıyor gibi oluyor ne kadar büyüdü bebiş yarın göreceğiz şuan 26.haftamdayımYok canım hiç yok bende kaburga batması. İlk bebeğimde de olmadı. Benim hamileliğim de çok belli oluyor kuzum. Herkes soruyor artık. Sivri olmasa da kocaman bişey var orada görmemek mümkün değilya senin bebeğin büyümüş baya demekki kaburgaya kadar bastırıyor
Hani benimki şimdidende diyor zorlanıyorsan ben yapayım ağdayı diye ama şimdilik ben bi şekilde yapıyorum diyorum ama yalan yok zorlanıyorumCanım tabiki yardımcı olur, olmaz olur muuuama şimdilik halledebiliyorum jiletle devam. Erişimim tamamen kısıtlı hale gelince mecburen eşime devredicem artik napim
Güzel haberlerle gel canımYarın kontrolüm var doktora soracağım bakalım. Bizim burda kullandığımız bi uygulama var hem tüm ultrason kayıtlarına bakabildiğimiz ( video şeklinde gittiğim kontrollerdeki ultrason çekimleri) hemde haftasına göre yapılacak tahliller vs var. Birde bebek karakterimiz var üstüne tıkladıkça anne babaya küçük notlar gösteren. Orda az önce bakarken kaburga kemiğinde ağrı oluşturduğum için özür dilerim anne yazan bi yazı çıkmıştı normaldir belki ama yinede sormayı düşünüyorum özellikle yemek donrası otururken sürekli batıyor gibi oluyor ne kadar büyüdü bebiş yarın göreceğiz şuan 26.haftamdayım
Bence karnın gözüne küçük görünüyorsa da takılma canım bebekler tahminimizden daha iyi büyüyor ve besleniyor yediğin şeyler bebek içinde yeterli oluyordur zaten. Karnı büyük ya da kilolu olanın bebeği daha sağlıklı yada kilosu iyi anlamına gelmiyor sonuçta. Her bebeğin her annenin bünyesi farklı o yüzden bence için rahat olsun çünkü bebişlerimiz karnımızda olsa da biz ne kadar mutluysak onlarda o kadar mutluCok tesekkurler kizlar , hepimiz cok guzeliz bebeklerimizle <3
Ben hamilelik oncesinden sindirim kaynaklı sorunlarımdan dolayi karbonhidrati , gluteni kesmek zorunda kalmistim orada kilo verdim, hamilelikte de o diyete devam ediyorum o yuzden cok kilo alamadım hatta kafama da takiyordum acaba bebege yetiyor mu yediklerim diye ama cok sukur şimdilik her sey yolunda. Karnım da resmen son 2 haftadır buyudu sizle paylaşmak istedim <3
Net gösterirse 3d yüzünü de görebileceğiz inşallah o yüzden çok heyecanlıyım aslında bir an önce görmek istiyorumGüzel haberlerle gel canımuygulama bu şekilde söylüyorsa normaldir demekki. Nerdeyse 1 kilo oldu bebişler. Kaburgaya da baskı olabilir
Yaa ben çok şaşkınım yorumlara. Benim doktorum da hemşireler de su içebilirsin dedi hiç şüphesiz. Hatta ben tereddüt etmiştim tekrar tekrar sordum kendilerine. Gpt de su içebilirsiniz diyor. O zaman su içenlerin sonuçları yanlış mı yaniBana bilgi veren hemşire sabah kalkıp gelmeden önce boğazımın kuruluğunu geçirecek kadar su içebileciğimi söylemişti
Bende sizin gibi düşünüyorum benimde yarın şeker yüklemesi var son kontrolümüzde doktor randevuyu saat 3e verdi özellikle aç mı gelmeliyim diye sordum açlık bakmıyorlar sanırım öğle yemeğini normal yiyip suyunu istediğin kadar içip gelebilirsin tatlı bişeyler yemediğin sürece sorun yok dedi. Birde sanırım bizim burda tek yükleme yapıyorlar 50mg.Yaa ben çok şaşkınım yorumlara. Benim doktorum da hemşireler de su içebilirsin dedi hiç şüphesiz. Hatta ben tereddüt etmiştim tekrar tekrar sordum kendilerine. Gpt de su içebilirsiniz diyor. O zaman su içenlerin sonuçları yanlış mı yanibence herkes kendi doktorunu dinlesin, yorumlara göre hareket etmeyin kızlar. En iyisini doktorunuz bilir
Aa bak sizinki de tamamen farklı. Benim doktorum aç karna geleceksin, gece 12 den sonra yemek yok diyenlerden. Su serbestti sadece. Anlaşılan herkes kafasına göre geneBende sizin gibi düşünüyorum benimde yarın şeker yüklemesi var son kontrolümüzde doktor randevuyu saat 3e verdi özellikle aç mı gelmeliyim diye sordum açlık bakmıyorlar sanırım öğle yemeğini normal yiyip suyunu istediğin kadar içip gelebilirsin tatlı bişeyler yemediğin sürece sorun yok dedi. Birde sanırım bizim burda tek yükleme yapıyorlar 50mg.
2 yaş bebek ama yaaa gerçektenKendi kızında göreceksin aşkım. Bana mesela 2 yaş büyük gelirdi. Aslinda bebek oluyor hala
Ben bunun için geç kaldımBundan sonra dinlicem pişman oldumyarın dahiliyede sorcam kuzum. Eğer gerçekten bir gün önce yediklerimiz çok etkiliyorsa kızlara söyleyelim de onlar dikkat eder artık
Maşallah canımm31k olmuşuz Kasım annelerini yakaladıksuuuduru68 grupta ilk haftalar konuşulmuştu kimse yazmıyor diye yakınmıştık. Bulantılar geçince açılırız dedik. Fena açıldık
YAAA SIZ MUHTEŞEMSİNİZ!31k olmuşuz Kasım annelerini yakaladıksuuuduru68 grupta ilk haftalar konuşulmuştu kimse yazmıyor diye yakınmıştık. Bulantılar geçince açılırız dedik. Fena açıldık
bizim hic giyilmedi hep posetlerde baza altına attik uzun yıllar gectiYa sen geçen de söyledin leke konusunu bir merak etmiyor değilim ne haldeler diye. Bakicam inşallah en kısa zamanda
Sen okuma gözünü seveyim en son kurşun döktüğünde 2 gün kimse yazmadıYAAA SIZ MUHTEŞEMSİNİZ!
muhteşem grubuz yaa enerjiye bak herşeyin sebebi bulantıymış adminim
ben yine bir nazar duası okuyup geliym
İnşallah herşey yolunda gider kuzum bebeğin merhaba der sana ekrandanNet gösterirse 3d yüzünü de görebileceğiz inşallah o yüzden çok heyecanlıyım aslında bir an önce görmek istiyoruminşallah şeker yüklemesinde de sorun çıkmaz kan basıncım her defasında yüksek çıkıyor düşüremiyorumda ne yaparsam birde şekerle uğraşmam inşallah tiroidimde hamilelik kaynaklı yüksekti. Ay evet şaka gibi bi kiloya yakınlar artık o yüzden oladabilir bazen hareketini göbeğimin üstünde hissediyorum artık
Şu konusunda benim doktorum da bişey demedi sadece aç gel dedi o kadar. Normal tahlil gibi düşünüp gittim ben de. Yemek olayı karışık ama chat gpt de öyle diyorYaa ben çok şaşkınım yorumlara. Benim doktorum da hemşireler de su içebilirsin dedi hiç şüphesiz. Hatta ben tereddüt etmiştim tekrar tekrar sordum kendilerine. Gpt de su içebilirsiniz diyor. O zaman su içenlerin sonuçları yanlış mı yanibence herkes kendi doktorunu dinlesin, yorumlara göre hareket etmeyin kızlar. En iyisini doktorunuz bilir
Çok teşekkür ederim canımbizim hic giyilmedi hep posetlerde baza altına attik uzun yıllar gecti
sizin sure kısa ya sararmamıstr onlat simdi canim
bu arada cok tatlısınzalıntı yapmastm resminizi gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?