Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yaa tam benlik olurdu videoları 2x izleyenlerdenim reelsleri sağdan hızlandırırım falan hahah
+1 dün wp'da bir velimin ses kaydını dinliyorum annem diyor ki bu niye bu kadar hızlı konuşuyor, dedim benim yavaş hiçbir şeye tahammülüm yok anne hızlandırıyorum

Bundan sonra dinlicem pişman oldum yarın dahiliyede sorcam kuzum. Eğer gerçekten bir gün önce yediklerimiz çok etkiliyorsa kızlara söyleyelim de onlar dikkat eder artık
Sen beni dinle doktoru bosver bu konuda. Benim ailemde sulalemde herkessss şeker hastasi benim tecrübelerime güven aşkooo

Ama kalıpları küçük dediğine şaşırdım herkeste tam diyordu hm’ye işte instaya güvenmeyecez, ben o zaman 2-4 kıyafette stoklayım

Ya ben de onu dicektim şimdi. H&m tam kalıp diye düşünüyorum

Kızlar şirine katılıyorum baya küçük 0-1 1-2 ler hm nin. Bende aldım zıbınlar baya bir ufakk. Bi elin ici kadar genisligi yaa yani ilk basta giyer evet ama kac gün giyer bilemiyorum.

Kızlar şirine katılıyorum baya küçük 0-1 1-2 ler hm nin. Bende aldım zıbınlar baya bir ufakk. Bi elin ici kadar genisligi yaa yani ilk basta giyer evet ama kac gün giyer bilemiyorum.
Kanka bebekler öyle doğuyor olabilir mi acaba biz direk 6 aylık bir bebek gelecek diye bekliyor olabiliriz

Ben ilk onları alınca ayırt edemedim sonra 2-4'leri aldım yan yana koyunca avuç kadar kaldı. Alalı da 2 ay olmuş iade de edemem artık 1-2 kere giydirmeyi kabullendim

Aaa cok şaşırdım bu nasil seker yuklemesi testi tok karna seker yüklemesi mi olur ya. Vallahi şaşırdım

Ben ilk onları alınca ayırt edemedim sonra 2-4'leri aldım yan yana koyunca avuç kadar kaldı. Alalı da 2 ay olmuş iade de edemem artık 1-2 kere giydirmeyi kabullendim
Ay bende üşeniyorum ya degistirmeye gercekten avuc kadar yaa yani toplasan 1 2 kere anca giyer görünce tamam çok tatlilar amaa kullanima gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…