- 10 Haziran 2024
- 1.857
- 2.402
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.601
hahahahahah aynen hatta ben bile yokdum o 2 günSen okuma gözünü seveyim en son kurşun döktüğünde 2 gün kimse yazmadı
Ters döktün gittinhahahahahah aynen hatta ben bile yokdum o 2 gün
kanka kurşun hic dökmediğim için başaramadımTers döktün gittin
Benim internetimde sorun vardı tüm gün ya ancak girebiliyorum ekleyebilirsin canım
Yaa minnoş kıza maşallah abla mı olacak şimdiŞimdi hastaneye geldim ama doktorum toplantıya gitmiş bekliyorum. Hiç huyum değil ama beklerken fotoğraf çektim sizin içindün kızım kardeşinin üstünde uyudu. Onu da paylaşayım çok harika bir andı
Şu an bennSabahtan beri giremedim 15 sayfa olmuş ne konuştunuz bu kadartek tek okudum, kötü haber yok ya çok şükür
Instagramda bir hesap vardı uzun uzun video çekiyorlar ya bu adam izleyip 30 saniyede özetliyordu böyle böyle olmuş diyeŞu an bennbir açtım 26 sayfa okunmamış
Yaa tam benlik olurdu videoları 2x izleyenlerdenim reelsleri sağdan hızlandırırım falan hahahInstagramda bir hesap vardı uzun uzun video çekiyorlar ya bu adam izleyip 30 saniyede özetliyordu böyle böyle olmuş diyeşimdi ben de sana anlatayım özetle hahahaha
+1Yaa tam benlik olurdu videoları 2x izleyenlerdenim reelsleri sağdan hızlandırırım falan hahah
Seninki çok uzun sürmüş. Biz bikac saatte bile çatladık buraya giremeyinceBenim internetimde sorun vardı tüm gün ya ancak girebiliyorum ekleyebilirsin canım
Hahah bende aynıyım bazen bir veli konuşurken Allahım ana konu ne zaman gelecek acaba diye içimden söyleniyorum+1dün wp'da bir velimin ses kaydını dinliyorum annem diyor ki bu niye bu kadar hızlı konuşuyor, dedim benim yavaş hiçbir şeye tahammülüm yok anne hızlandırıyorum
Ne oldu anlamadım sonra pes ettim ancak kızımı uyutunca ya Allah bismillah deyip başladım okumayaSeninki çok uzun sürmüş. Biz bikac saatte bile çatladık buraya giremeyince
Sen beni dinle doktoru bosver bu konuda. Benim ailemde sulalemde herkessss şeker hastasi benim tecrübelerime güven aşkoooBundan sonra dinlicem pişman oldumyarın dahiliyede sorcam kuzum. Eğer gerçekten bir gün önce yediklerimiz çok etkiliyorsa kızlara söyleyelim de onlar dikkat eder artık
Ama kalıpları küçük dediğine şaşırdım herkeste tam diyordu hm’yeişte instaya güvenmeyecez, ben o zaman 2-4 kıyafette stoklayım
Ya ben de onu dicektim şimdi. H&m tam kalıp diye düşünüyorum
Kızlar şirine katılıyorum baya küçük 0-1 1-2 ler hm nin. Bende aldım zıbınlar baya bir ufakk. Bi elin ici kadar genisligi yaaKuzum ben şunları 1-2 almışım en başta hevesle gecen baktım baya el kadar. Sonra H&M'den aldığım her şeyi 2-4 aldım
Kanka bebekler öyle doğuyor olabilir mi acabaKızlar şirine katılıyorum baya küçük 0-1 1-2 ler hm nin. Bende aldım zıbınlar baya bir ufakk. Bi elin ici kadar genisligi yaayani ilk basta giyer evet ama kac gün giyer bilemiyorum.
Murat soner, 4 sezonluk diziyi 15 dk’da anlatır+1dün wp'da bir velimin ses kaydını dinliyorum annem diyor ki bu niye bu kadar hızlı konuşuyor, dedim benim yavaş hiçbir şeye tahammülüm yok anne hızlandırıyorum
Ben ilk onları alınca ayırt edemedim sonra 2-4'leri aldım yan yana koyunca avuç kadar kaldı. Alalı da 2 ay olmuş iade de edemem artık 1-2 kere giydirmeyi kabullendimKızlar şirine katılıyorum baya küçük 0-1 1-2 ler hm nin. Bende aldım zıbınlar baya bir ufakk. Bi elin ici kadar genisligi yaayani ilk basta giyer evet ama kac gün giyer bilemiyorum.
ÜzdünBen ilk onları alınca ayırt edemedim sonra 2-4'leri aldım yan yana koyunca avuç kadar kaldı. Alalı da 2 ay olmuş iade de edemem artık 1-2 kere giydirmeyi kabullendim
Aaa cok şaşırdım bu nasil seker yuklemesi testiBende sizin gibi düşünüyorum benimde yarın şeker yüklemesi var son kontrolümüzde doktor randevuyu saat 3e verdi özellikle aç mı gelmeliyim diye sordum açlık bakmıyorlar sanırım öğle yemeğini normal yiyip suyunu istediğin kadar içip gelebilirsin tatlı bişeyler yemediğin sürece sorun yok dedi. Birde sanırım bizim burda tek yükleme yapıyorlar 50mg.
Ay bende üşeniyorum ya degistirmeye gercekten avuc kadar yaa yani toplasan 1 2 kere anca giyerBen ilk onları alınca ayırt edemedim sonra 2-4'leri aldım yan yana koyunca avuç kadar kaldı. Alalı da 2 ay olmuş iade de edemem artık 1-2 kere giydirmeyi kabullendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?