- 16 Eylül 2024
- 6.499
- 6.097
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.621
Aşko yani baya küçük yaaKanka bebekler öyle doğuyor olabilir mi acababiz direk 6 aylık bir bebek gelecek diye bekliyor olabiliriz
Kanka o zaman bu gün iyiki çok bir şey almamışımAşko yani baya küçük yaatamam giyer evet ama mesela bebis dogdugunda tam olur. Ama diyorlar ya 1 haftada bilr degisiyor diye bebislerin boyu kilosu heh o zaman bile olmayabilir.
Birde içine zıbın giydirince kapanmaz bileAşko yani baya küçük yaatamam giyer evet ama mesela bebis dogdugunda tam olur. Ama diyorlar ya 1 haftada bilr degisiyor diye bebislerin boyu kilosu heh o zaman bile olmayabilir.
Kuzu bence bundan sonrakileri 2-4 alKanka o zaman bu gün iyiki çok bir şey almamışım
3lü alt üst takım aldım bir tane
5 tane uzun kollu body
3 tane ayaklı pantalon
Birde dışarı çıktığımızda giydirmek için triko takım aldım hepsi 1-2 aygelince bakacam gerçekten çok küçükse bundan sonra 2-4 stoklarım
Tulumu 2-4 aldım
Bence hm 0-1 yaş serisi kalıplar tam ama 1 den sonra ki yaş grupları büyük kalıpKanka bebekler öyle doğuyor olabilir mi acababiz direk 6 aylık bir bebek gelecek diye bekliyor olabiliriz
Oy kuzum küçüklerse degistir yaa. Değişim isi magazadan mi oluyor acaba nasil oluyor. Bende hic degilse 2-4 olarak degistirsem diyorum. Attim fotosunu alta.Kanka o zaman bu gün iyiki çok bir şey almamışım
3lü alt üst takım aldım bir tane
5 tane uzun kollu body
3 tane ayaklı pantalon
Birde dışarı çıktığımızda giydirmek için triko takım aldım hepsi 1-2 aygelince bakacam gerçekten çok küçükse bundan sonra 2-4 stoklarım
Tulumu 2-4 aldım
Birde içine zıbın giydirince kapanmaz bileben değiştiririm çok küçükse
1-2 ay var ya 1 kez giyidirebiliyosun hm den aldıysanBuyrun efendim 1-2 ay H&M zıbın.
Genişliği ve boyu ektedirhadi yanlara dogru azıcık esneme yapıyor yine ama boyu sabit.
Bu benim aldim aldiklarim da oyle olacak muhtemelen1-2 ay var ya 1 kez giyidirebiliyosun hm den aldıysanhiç unutmuyorum bayramlık almıştım kızıma 1-2 aylık zor sığdı içine ilk ve son kez giyebildi
Kanka hm kötü yani mağazada değişmiyor online aldıysan geri kargolaman lazımOy kuzum küçüklerse degistir yaa. Değişim isi magazadan mi oluyor acaba nasil oluyor. Bende hic degilse 2-4 olarak degistirsem diyorum. Attim fotosunu alta.
muhtemelen kapanmayabilir kuşum. Bide göbekli olursa bizim minnaklar hic giremezler icine
Hepsini 1-2 almam dışında sorun yok1-2 ay var ya 1 kez giyidirebiliyosun hm den aldıysanhiç unutmuyorum bayramlık almıştım kızıma 1-2 aylık zor sığdı içine ilk ve son kez giyebildi
Baba kıyafetine geçişBu benim aldim aldiklarim da oyle olacak muhtemelen1 kere giyer yikanip yeniden giydireyim diyene kadar minik kalır. Canı sagolsun bebisimin napayim
Kanka fotodan mı bilmiyorum ama bebende baya büyük görünüyor resimde maşallahİşte bahsi geçen bayramlık ve tam 31 günlük burda
Ay oyleymis simdi esim bakti söyledi. Direkt iade varmis degisim yokmus zaten online ürünlerde. Aman ugrasmaam. Giysin bebem artik kac kez giyerse canı sagolsun. Bu arada 2-4 yarim kollu aldigim da bu kadarmis arada 1 parmak fark anca var boyundan, eni de 1 parmak degil bile farkKanka hm kötü yani mağazada değişmiyor online aldıysan geri kargolaman lazım
Yia yerimmmmİşte bahsi geçen bayramlık ve tam 31 günlük burda
Direk 6 ayAy oyleymis simdi esim bakti söyledi. Direkt iade varmis degisim yokmus zaten online ürünlerde. Aman ugrasmaam. Giysin bebem artik kac kez giyerse canı sagolsun. Bu arada 2-4 yarim kollu aldigim da bu kadarmis arada 1 parmak fark anca var boyundan, eni de 1 parmak degil bile fark
Yok kanka yine 2-4 al bari de. 1-2 almayın arkadaslar benceDirek 6 ay
Kız gündüz niye söylemediniz bunuYok kanka yine 2-4 al bari de. 1-2 almayın arkadaslar bence
3300 doğdu burda en fazla 1 kg fazladır ama tontişleşmişti çok sonralarıKanka fotodan mı bilmiyorum ama bebende baya büyük görünüyor resimde maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?