Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kanka bebekler öyle doğuyor olabilir mi acaba biz direk 6 aylık bir bebek gelecek diye bekliyor olabiliriz
Aşko yani baya küçük yaa tamam giyer evet ama mesela bebis dogdugunda tam olur. Ama diyorlar ya 1 haftada bilr degisiyor diye bebislerin boyu kilosu heh o zaman bile olmayabilir.

Aşko yani baya küçük yaa tamam giyer evet ama mesela bebis dogdugunda tam olur. Ama diyorlar ya 1 haftada bilr degisiyor diye bebislerin boyu kilosu heh o zaman bile olmayabilir.
Kanka o zaman bu gün iyiki çok bir şey almamışım
3lü alt üst takım aldım bir tane
5 tane uzun kollu body
3 tane ayaklı pantalon
Birde dışarı çıktığımızda giydirmek için triko takım aldım hepsi 1-2 ay gelince bakacam gerçekten çok küçükse bundan sonra 2-4 stoklarım
Tulumu 2-4 aldım

Kuzu bence bundan sonrakileri 2-4 al

Oy kuzum küçüklerse degistir yaa. Değişim isi magazadan mi oluyor acaba nasil oluyor. Bende hic degilse 2-4 olarak degistirsem diyorum. Attim fotosunu alta.
Birde içine zıbın giydirince kapanmaz bile ben değiştiririm çok küçükse
muhtemelen kapanmayabilir kuşum. Bide göbekli olursa bizim minnaklar hic giremezler icine

Buyrun efendim 1-2 ay H&M zıbın.
Genişliği ve boyu ektedir hadi yanlara dogru azıcık esneme yapıyor yine ama boyu sabit.
1-2 ay var ya 1 kez giyidirebiliyosun hm den aldıysan hiç unutmuyorum bayramlık almıştım kızıma 1-2 aylık zor sığdı içine ilk ve son kez giyebildi

1-2 ay var ya 1 kez giyidirebiliyosun hm den aldıysan hiç unutmuyorum bayramlık almıştım kızıma 1-2 aylık zor sığdı içine ilk ve son kez giyebildi
Bu benim aldim aldiklarim da oyle olacak muhtemelen 1 kere giyer yikanip yeniden giydireyim diyene kadar minik kalır. Canı sagolsun bebisimin napayim

Kanka hm kötü yani mağazada değişmiyor online aldıysan geri kargolaman lazım

Kanka hm kötü yani mağazada değişmiyor online aldıysan geri kargolaman lazım
Ay oyleymis simdi esim bakti söyledi. Direkt iade varmis degisim yokmus zaten online ürünlerde. Aman ugrasmaam. Giysin bebem artik kac kez giyerse canı sagolsun. Bu arada 2-4 yarim kollu aldigim da bu kadarmis arada 1 parmak fark anca var boyundan, eni de 1 parmak degil bile fark

Direk 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…